5'li İksirlerde İNDİRİM!
Re: 5'li İksirlerde İNDİRİM!
Ulan sayın arkadaşlar adamlara bağırıp çağırdınız yok şöyle yok böyle adamlar da iksirlerin fiyatlarını hatırı sayılır bir meblağda indirmiş. Eski fiyata oranla daha satılabilir bir fiyat bence. Arasıra sesimizi duyanlara teşekkürler.

Çok saolun şahsen bugün 40 adet aldım yarında alıcam 1000 akçe alıp herzamn bu fiyata olsa her zaman alırım
KUKLACI
LEO TEAM
LeoToLuNaY [^Ejder Asa]
LEO TEAM
LeoToLuNaY [^Ejder Asa]
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
bi bakayım,sağolun ilginiz içinLathander yazdı:Şu an düzeltildi. Aynı hatayı alan diğer arkadaşlarda tekrar deneyebilir.ibrahimking yazdı:Nerull iksiri tutup çantaya atıyorum ,satın almak ısıtyomusun dıyo evet dıyorum :
işlem hatası hata kodu 1 diyo akçem 0 oluyor iksir gelmıyor.
sonra çık gır yapıyorum akçem gelıyo ama yıne ıksır yok
Cinsel tacizde bulunsalar bile almam hangi oyunda iksirin ücretli olduğu görülmüş?Yönetici banlama düzgün bir uslupla yazdım :lol:
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- PANORA
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
DiSMoTi yazdı:Cinsel tacizde bulunsalar
bkz. (Z.kseler)
:lol:
Yav sen gel biz sana oyun parasından satarız yazık değilmi TL' ciklerineTOLUNAYYY yazdı:Çok saolun şahsen bugün 40 adet aldım yarında alıcam 1000 akçe alıp herzamn bu fiyata olsa her zaman alırım![]()
- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
dün 300 akçeye 5 iksir alabilecekken bugün 300 akçeye 15 iksir almak güzel
Teşekkürler.
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: L E O
bazı arkadaşlar yazmıslar dıyer oyunlarda ıksır oyun parasına satılıor dıye unutmayın o oyunlardaa normal canavar keserken bıle ıksır ıcıorlar ıkv de sadece boss larda ıcıLıor ıksır bıde bu yonden bakın olaya.
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
LeoNaRR yazdı:bazı arkadaşlar yazmıslar dıyer oyunlarda ıksır oyun parasına satılıor dıye unutmayın o oyunlardaa normal canavar keserken bıle ıksır ıcıorlar ıkv de sadece boss larda ıcıLıor ıksır bıde bu yonden bakın olaya.
Tamam işte ne kadar güzel birşey.İKV'de normalde iksir içmiyorsun sadece bosslarda iksir içiyorsun daha az iksir lazım.Meran muhafızı keserken de iksir içmene gerek olsa ve akçeyle almak durumunda kalsan daha çok isyan edersin.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Bu iksir konusu online oyunlarin temel yapi tasidir.Eger bu materyalin kullaniminin hesaplanmasinda yanlislik yapilirsa oyun evreninin tamamini etkiler...
Diger oyunlardaki karakterdeki kudret miktariyla ayni seviyeye sahip en az 5 yaratik kesebilirken bizim oyunumuzda ne yazikki 1 yaratik kesilebiliyor.Her yaratik kesiminde kro gibi bagdas kurup oturmak meditasyon acmak zorundasiniz bu da ikvnin zaman probleminin baslangíci oluyor ve problemler zinciri böylece baslamis oluyor.
Diger oyunlardaki karakterdeki kudret miktariyla ayni seviyeye sahip en az 5 yaratik kesebilirken bizim oyunumuzda ne yazikki 1 yaratik kesilebiliyor.Her yaratik kesiminde kro gibi bagdas kurup oturmak meditasyon acmak zorundasiniz bu da ikvnin zaman probleminin baslangíci oluyor ve problemler zinciri böylece baslamis oluyor.

LEPRECHAUN