Çemberlitaşdan Sonrasıdamı Var ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BySensivity
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çemberlitaşdan Sonrasıdamı Var ??

Mesaj gönderen BySensivity »

IIxDRaCuLaxII yazdı: :arrow: Şimdide atıyo ama biran önce zengin olmaya çalışan (Menekşeye 50 veya 60 m diyen zeki arkadaşlar) maden satıcılarının yaptığı kalabalık yüzünden. Önceden görevler için grup arayan dostların oluşturduğu topluluklar yüzünden atıyodu fark bu :!:
+1
Kullanıcı avatarı
BEYAZATLI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Duman

Mesaj gönderen BEYAZATLI »

Mevlüt Dinç yaptığı röportajlarında ikvnin tarihi yarımadada geçtiğini söylüyor. Çemberlitaş geldikten sonra tarihi yarımadanın resmi çemberlitaş kutu içerisinde bulunan posterde meteor, labirent, eminönü şeklinde gösterilmişti. Eğer bir bölge gelirse buraya bir gemi vb. sayesinde gireceğimize kesin gözüyle bakıyorum. Buranın İdris'in arkasında bulunan yerleşim yani Karaköy olduğunu tahmin ediyorum. İkv tanıtımlarındada bulunan gatala kulesi bu semttedir. Burada Kuklacı ile karşılacağımızı sanmıyorum. Onun öğrencisi olan - Gaffar Bey gibi - Azat Bey'le karşılaşacağımızı düşünüyorum. Gaffarın bu kadar güçlü olduğuna bakarsak onun eğitmeni Kuklacı nasıldır Allah bilir ? :)
BEYAZATLI

SINCE BETA
Kullanıcı avatarı
sercau2834
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen sercau2834 »

BySensivity yazdı:
IIxDRaCuLaxII yazdı:
BySensivity yazdı:
IIxDRaCuLaxII yazdı:Kuklacının gelmesi en az 2013 veya 2014 sonlarını bulur..
Ozaman oyunda akçe felan kalmaz . Japon yeni gelir :D
Yönetim bu yen mi gelir sterlin mi gelir belli olmaz !
Keşke oyunu geri sarsalar.29 level zamanına .. Akçede olmasaaa çemberlitaşta.
29 değilde 39 luk güzeldi ya mısır çarsında felanda adam kesiliodu millet anca 20m feln yapıodu :D :roll:
http://www.facebook.com/pskvt34
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

BEYAZATLI yazdı:Mevlüt Dinç yaptığı röportajlarında ikvnin tarihi yarımadada geçtiğini söylüyor. Çemberlitaş geldikten sonra tarihi yarımadanın resmi çemberlitaş kutu içerisinde bulunan posterde meteor, labirent, eminönü şeklinde gösterilmişti. Eğer bir bölge gelirse buraya bir gemi vb. sayesinde gireceğimize kesin gözüyle bakıyorum. Buranın İdris'in arkasında bulunan yerleşim yani Karaköy olduğunu tahmin ediyorum. İkv tanıtımlarındada bulunan gatala kulesi bu semttedir. Burada Kuklacı ile karşılacağımızı sanmıyorum. Onun öğrencisi olan - Gaffar Bey gibi - Azat Bey'le karşılaşacağımızı düşünüyorum. Gaffarın bu kadar güçlü olduğuna bakarsak onun eğitmeni Kuklacı nasıldır Allah bilir ? :)
Azat Bey öldü diye biliyorum.Tarihçeyi okumanı tavsiye ederim.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
lSuSTuRunl
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen lSuSTuRunl »

BEYAZATLI yazdı:Mevlüt Dinç yaptığı röportajlarında ikvnin tarihi yarımadada geçtiğini söylüyor. Çemberlitaş geldikten sonra tarihi yarımadanın resmi çemberlitaş kutu içerisinde bulunan posterde meteor, labirent, eminönü şeklinde gösterilmişti. Eğer bir bölge gelirse buraya bir gemi vb. sayesinde gireceğimize kesin gözüyle bakıyorum. Buranın İdris'in arkasında bulunan yerleşim yani Karaköy olduğunu tahmin ediyorum. İkv tanıtımlarındada bulunan gatala kulesi bu semttedir. Burada Kuklacı ile karşılacağımızı sanmıyorum. Onun öğrencisi olan - Gaffar Bey gibi - Azat Bey'le karşılaşacağımızı düşünüyorum. Gaffarın bu kadar güçlü olduğuna bakarsak onun eğitmeni Kuklacı nasıldır Allah bilir ? :)
Selamlar,
Önce belirtmek isterim Azat Efendi 1972'nin son direnişlerinde can vermiştir.Gaffar Bey-Kuklacı güç ilişkisine gelirsek bence Gaffar Bey kuklacı kadar güçlü bir insan, hiç yoktan onun kadar zeki.Meran şehrine hükmedip, ölümcül erg enerjisini zarar almadan kullanıp Tangriss'in anahtarını elinde bulunduran bir insan.Şu mantığı da yürütebiliriz.Kuklacı'nın fare adamları varsa Gaffar Bey'in robotları var :)
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKVResim
M2 Resim
Kullanıcı avatarı
sercau2834
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

lSuSTuRunl yazdı:
Selamlar,
Önce belirtmek isterim Azat Efendi 1972'nin son direnişlerinde can vermiştir.Gaffar Bey-Kuklacı güç ilişkisine gelirsek bence Gaffar Bey kuklacı kadar güçlü bir insan, hiç yoktan onun kadar zeki.Meran şehrine hükmedip, ölümcül erg enerjisini zarar almadan kullanıp Tangriss'in anahtarını elinde bulunduran bir insan.Şu mantığı da yürütebiliriz.Kuklacı'nın fare adamları varsa Gaffar Bey'in robotları var :)

Kuklacının Fare Adamları Var Gaffarında Robotu Var Bizde Ne Var :D kuklacı Gelince Teslayla Ayıylamı :roll: Kesecen :D
Kullanıcı avatarı
ThEmperor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ThEmperor »

Karaköy gelirse benim düşüncem balıkçının oraya bir gemi koyulcak we ordan gidilcek çünkü balıkçının ordan em sonra kaç diyince karşında karaköy gözüküor
Resim
Resim
Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
Kullanıcı avatarı
sercau2834
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

pek emin olma sivri adanda olabilir ufkabakan gemisiylede olur yada balıkçının oraya eklerle 2 ihtimalden birisi :roll:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön