Bi şey sorcam gülmeyin ama D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Bi şey sorcam gülmeyin ama D

Mesaj gönderen Hummer »

SoLo yazdı:Hiç .. Son günlerde bu beyin bedava esprisi kabak tadı vermeye başladı. Biri saçma bir şey yazınca veya verecek cevabı olmayınca hemen "Beyin Bedava" yazıveriyor. Bence yeni espri bulmaya çalışın.
Bunlara inanma sen hepsi sallıyo :) Ben sana anlatıyım gaffarı kesiyoruz ve rüya alemine giriş için ruh taşı veya bir kapı var girdiğimizde karabasanara giriyoruz karabasanlar gaffarla karşılaştırılamaz derecede güçsüz Gaffar'ın canı 4milyon Karabasanların 200bin canı var ve bunları kesiyoruz sonrası hakkında bi fikrim yok data lardada bulamadım ama 2tane hainimiz var İstihbarat koruması ve İstihbarat komutanı ben bu kadar biliyorum(Data onaylı ) :ugeek:
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
Kullanıcı avatarı
Bymadxlord
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Bymadxlord »

GORSOMAN yazdı:Herkes 1 lwl den bi karakter açsın kendine , şaheser falan yapalım üstünü dizelim boşverin gaffarı :D
Katılıyorum.:)
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

olala yazdı:ulan yeter diyorum rüya alemi diye bi yer yok gaffar ve semiha kesildikten sonra mavi ruh taşınlan karabasanlara ışınlanılıyor.
evet gaffar kesilmiş karabasanlarda bir grup vardı kıyamet asa reçetesi yansıtıyordu klandan.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kayzer »

Canceazi yazdı:
olala yazdı:ulan yeter diyorum rüya alemi diye bi yer yok gaffar ve semiha kesildikten sonra mavi ruh taşınlan karabasanlara ışınlanılıyor.
evet gaffar kesilmiş karabasanlarda bir grup vardı kıyamet asa reçetesi yansıtıyordu klandan.
o gaffarı kestikten sonra reçete düşecekse ben daha ne diyim :D
HİPHOPSTYLE

“Genel Etkileşim” sayfasına dön