oyundaki ilk çarım Urfalıyam isimli bi büyücüydü o zaman Şavaxdisco diye bi çar çaldı meranın azılı hırsızı ama itemlerimi çalamadı boş çarı çalıp silmişti ondan sonra bi sürü çar açtım;
Urfalıyım,Urfalısavaşçı,şifabasar,ıcepower,Ellectropower
Şuan hala ellectropowerda oynuyorum tabi kaç kere ismi değişti en tanındık ismi YALNIZADAM daha ismi ellectroyken eminle ortak olduk(korkusuzzbüyücü) ozaman sayesinde nadide itemleri ürettik eğer birleşmesek bu kadar büyük bi çar olmazdı hasılı kelam merana gözlerimi Urfalıyam isimli bi büyüyle açtım SHooT lada kapatcam inş.
Meranın ilk çarlarını bulalım!!!
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Re: Meranın ilk çarlarını bulalım!!!
ohooo konu saptı valla herkes oyundaki ilk çarım die başlıyor ne diyor konu başlıında Meranın ilk çarlarını bulalım meran açıldıktan 3 ay sonra meranda 1 çar açan varsa onu soruyoz meranda olmayan çarlarınızdan bizene.
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
demek herkez ilk charınıda yazıyor o zaman bende yazayım Eminönü alieren ve ulubüyücü pek tanınan biri değildim 39 lwllerin gelmesiyle çalınmıştı 
Ottomanxölümsüz anısına
- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi
Merandaki ilk karakterim Osmaniyegençlik adlı savascı karakterdi 39 level zamanında vardı.Şimdi başkası tarafından kullanılıyor.
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Bende teşkilat sunucusundan gelenlerdenım... beta donemınden kucuk harfler ile ''alastor'' isimli büyücüm ardından Ayyıldızx loncası dahılındekı Ayyıldızxalastor karakterım vardı... Bugunun Zamanxphaeton ( Mahir ) isimli arkadasımla oradada ortaktık...
Sunucunun açıldığı ilk gün actıgım karakterim : Mcerdem di... Eşi benzerı bulunmayan tipi ve yakısıklılıgı ile derindeki sır paketı gelene kadar o karakterımle oynadım... 39 zamanı oyuncuları benı ıyı bılır...
39 zamanında Emin'in dedigi gibi Matadorx loncası vardı , Kaplanosss yanı Matadorxkpln lonca lıderıydı onun loncasına dahıl olmustum ismim Matadorxaslann dı ve 39 zamanında Mcerdem karakterimi yeşil yıldız yapıp sanırsam o zamanın kp sı ıle 35 lwl fızıksel gozluk cekmıstım... O zamanlar ıtemı ne olursa olsun gozluk cok degerlı ve herkeste bulunan birşey degildi , rütbede öyle... Matadorxaslann karakterıme ıse sunucuda nadır bulunan buz sarjlı gozlugu takmıstım sunucuda sayılı adettı...
Sonra Leqendkiller isimli karakterım vardı Mcerdem ısımlı karakterımın tıpıne yapılan övgülerden dolayı acmıstım
Gercekten ınanılmaz derecede ıtemler vardı henuz 45 lwlda zamanın en ıyı ıtemlerı Sahra ardenneler ceket , sahra ardenneler kafa koparan , kehrıbarlı tora zırh gıbı ıtemlerımle bırlıkte charımı caldırdım...
49 geldıgınden berı MegaxMc ve QMCERDEMQ olarak devam etmekteyım...
Sunucunun açıldığı ilk gün actıgım karakterim : Mcerdem di... Eşi benzerı bulunmayan tipi ve yakısıklılıgı ile derindeki sır paketı gelene kadar o karakterımle oynadım... 39 zamanı oyuncuları benı ıyı bılır...
39 zamanında Emin'in dedigi gibi Matadorx loncası vardı , Kaplanosss yanı Matadorxkpln lonca lıderıydı onun loncasına dahıl olmustum ismim Matadorxaslann dı ve 39 zamanında Mcerdem karakterimi yeşil yıldız yapıp sanırsam o zamanın kp sı ıle 35 lwl fızıksel gozluk cekmıstım... O zamanlar ıtemı ne olursa olsun gozluk cok degerlı ve herkeste bulunan birşey degildi , rütbede öyle... Matadorxaslann karakterıme ıse sunucuda nadır bulunan buz sarjlı gozlugu takmıstım sunucuda sayılı adettı...
Sonra Leqendkiller isimli karakterım vardı Mcerdem ısımlı karakterımın tıpıne yapılan övgülerden dolayı acmıstım
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Choosens
QMCERDEMQ yazdı:Bende teşkilat sunucusundan gelenlerdenım... beta donemınden kucuk harfler ile ''alastor'' isimli büyücüm ardından Ayyıldızx loncası dahılındekı Ayyıldızxalastor karakterım vardı... Bugunun Zamanxphaeton ( Mahir ) isimli arkadasımla oradada ortaktık...
Sonra Leqendkiller isimli karakterım vardı Mcerdem ısımlı karakterımın tıpıne yapılan övgülerden dolayı acmıstımGercekten ınanılmaz derecede ıtemler vardı henuz 45 lwlda zamanın en ıyı ıtemlerı Sahra ardenneler ceket , sahra ardenneler kafa koparan , kehrıbarlı tora zırh gıbı ıtemlerımle bırlıkte charımı caldırdım...
Strelt-Paşaxstrelt bende teşkilattan
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
- HaYaLxIGoRDuNI
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Merana beyazköşk'den geldim E.ö adım GaKKoS du beyazköşkde Harputlu du Meran açıldıktan 4 saat sonra açtım çarımı ve meranda yanılmıyorsam 12. 39 olan çar dı çarımın adı Katildi çalındı çalınınca Murat(Şerruhh) arkdaşımla Darkrock çarıyla ortak oynadık sonradan oyuna ara verdim 4 ay şuandaki çarım HaYaLxIGöRDüNI adları
Kıyametin Ardında, Yaşlı Gözlerle Savaşan İstanbul...
Bitmez Görünen Mücadelelerde Bir Adım Daha İlerlemek İçin...
HaYaLxCakırKeyF
HaYaLxCakırKeyF
- cemberlitas
- İskele Babası
- Lonca: Just
Meran açıldığı gün Pozqut ve Pozqut ile başlayan çarları açtım ve halen aynı isimlerle devam etmekteyim...
[YouTube][/YouTube][img][/img]Pozqut
Kod: Tümünü seç
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
Beyaz kocakafalı br çarcemberlitas yazdı:Meran açıldığı gün Pozqut ve Pozqut ile başlayan çarları açtım ve halen aynı isimlerle devam etmekteyim...
Meran ilk çarlar ...
Relaxefendy
Pusu
Machinist
Tente
Enter
Pusu
Alayınaxebuhan/dnwrs/gider/justcause/melisa
Barıştr
Aycell
Asterix
Barbaros
BloodAndRose
Affetmem
Deathxsedo/srht/gızem
Blackthirne
mekanikbuff
titiano
merciless
Igökan
Yarasa
Xxselcukxx
Hellboy
Deliormanlı
Cizo
Kurtadmin
Şawa
Lori
Aşkböceği
Tarquin
İnferno
Deathless
Blackmask
Cruell
Romantikserseri
kızılxmadalyon
şamilbey
Simona
Plax
Kıyamet
Loadinq
Arnika
Frasier

- HaYaLxIGoRDuNI
- İri Fare Avcısı
çok eksiği varbendensairolmaz yazdı:Beyaz kocakafalı br çarcemberlitas yazdı:Meran açıldığı gün Pozqut ve Pozqut ile başlayan çarları açtım ve halen aynı isimlerle devam etmekteyim...![]()
Meran ilk çarlar ...
Relaxefendy
Pusu
Machinist
Tente
Enter
Pusu
Alayınaxebuhan/dnwrs/gider/justcause/melisa
Barıştr
Aycell
Asterix
Barbaros
BloodAndRose
Affetmem
Deathxsedo/srht/gızem
Blackthirne
mekanikbuff
titiano
merciless
Igökan
Yarasa
Xxselcukxx
Hellboy
Deliormanlı
Cizo
Kurtadmin
Şawa
Lori
Aşkböceği
Tarquin
İnferno
Deathless
Blackmask
Cruell
Romantikserseri
kızılxmadalyon
şamilbey
Simona
Plax
Kıyamet
Loadinq
Arnika
Frasier
darkrock
katil
brss
yarasa
darkrock
kontes
lordxoguz
şentürk
speedy
iskxbaşkan
iskxacımasız
sonra alayına loncasının yarısı (beyazköşkten ebuhanla beraber gelmişlerdi)
cenkoğlu
yalçın
harputlu
korell miydi kortell miydi(kimse k.bmasın tam akılımda değil)
rapkoliq
vandervaat
nejdat
cenazeci
megasifa
bir sürü kişi vardı meran ilk açıldığında 39 sıralaması geldiğnide meran 250 kişydi şimdi 1 bin rahat var
Kıyametin Ardında, Yaşlı Gözlerle Savaşan İstanbul...
HaYaLxCakırKeyF
HaYaLxCakırKeyF