O konu sanırım 1 hafta veya 2 haftaya çözülecektir.Yoğunluk dolayısıyla oluşan lağ sorunu Oyunu bırakan kişilerin fazla olduğundan dolayı artık lağ sorunu yaşamayacaksınızdır. :lol:aSkLePioS yazdı: *Lag problemine girmiyorum. Elbette yönetim bunun farkındadır. Ama yinede çözümlenmesi gerekiyor.
Bazı Gerçekler Hakkında ve Çeşitli Problemler
Vakit geçti .Geri dönüş ZoR
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bazı Gerçekler Hakkında ve Çeşitli Problemler {Yönetim gözat
sayın rehber senin görevn sorulara cevap vermek değilse nedir söylermisin oyuna girip hava atmak mıMuRaTPoLaT yazdı: yinede görevimiz olmadığı halde görevlere yardım ediyoruz sorulara cevap veriyoruz oradan oraya koşturuyoruz
[/color]

evet buda Güzel tepki olacaktırxsercanx yazdı:madem sesimizi duymuyorlar facebook ta istanbul kıyamet vaktini beyenmekten vazgeçin 1-2 günde 100-200 düşüş olması onları yerinden zıplatır :geek:
Konu herşeyi açık açık anlatmış.
Akçeler hesaplanarak koyulmuş zaten. Dükkandan bişi alınca başka bişey almak için tekrar akçe yüklemen lazım. Çünkü geriye kalan akçeyle hiç bişi alınmıyo.
Genişleme paketi herkesin rahatlıkla oyniyabilecegi bişi olması lazım.
Ama grupsuz, Ejder asa olmadan, zırh olmadan, hasar yüksek olmadan oynıyamıyosun.
Konuya tam DESTEK!!!!!

- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
sana mesaj yazan bir kişinin oyuna yeni başlayıp başlamadığını nasıl anladığını merak ediyorum.MuRaTPoLaT yazdı:aSkLePioS yazdı:
*Rehberler tam bir sorumsuzluk abidesi. 2 arkadaşımda deneme yaptık. Ezik çar açtık. Bazı rehber işim var arkadaşlar ekle sonra cevaplarım dedi. Kimisi cevap verme tenezzülünde bile bulunmadı. Kimisiyse ceketi satma girişiminde bulundu kimisi ise gerçekten hakkını verdi.
İşte sizin gibiler yüzünden cevap veremiyoruz canı sıkılan karakter açıp soru soruyor dalgaya alıyor
Sizin yüzünüzden asıl yardım etmemiz gereken kişilere yardım edemiyoruz
işim olmadığı bir zamanda görevi olanlara yardımcı olmak adına bölgeden Eminönü labirent görevi olan var mı diyoruz hemen sizin gibiler geliyor cevap vermeyince de en kötü biz oluyoruz bölgeden çekiştiriyorlar yok bu ne biçim rehber yok bilmem ne ...
Bizim görevimiz sizlere cevap vermek değil sadece yeni başlayan oyuncularla ilgilenmek görev yapmakta değil hamal değiliz
yinede görevimiz olmadığı halde görevlere yardım ediyoruz sorulara cevap veriyoruz oradan oraya koşturuyoruz
adamın biri bölgeden azul görevime yardım diyor tamam kardeşim gel antrepoda bekliyorum diyorum bekle bekle dur adam dalga geçiyor ne gelen var ne giden
Heyecanlanarak girdiğimiz bu görevden soğutuyorsunuz ilk gün ki görev aşkı kalmadı içimde
___
9 aydır sığınaklar dayım tek takı düşmez mi Allah aşkına sadece maraton ayakkabı var çıldırma noktasına geldim arttırıcı falanda etki etmiyor gir madalyanı ve arada çıkarsa iksirini al çık
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
{REHBER} görevi nedir tam olarak ?MuRaTPoLaT yazdı: yinede görevimiz olmadığı halde görevlere yardım ediyoruz sorulara cevap veriyoruz oradan oraya koşturuyoruz

Konuyu açan arkadaşı tespitlerinden ötürü kutluyorum. SOnuçta her insanın bir sabrı var ve kimse makina değil. Bu işler böyle devam ederse oyuncular güzel bir küfür sallar sonra oyunu Masaüstünden siliverir.
Betadan beri sorulan cevaplara , istenilen yeniliklere kopyala yapıştır tarzı cevaplar veriliyor. Yenilikler geliyor ama oyuncuya yönelik değil. Saçma sapan şeyler.
Hatta size bir ayrıntı vereyim. Miğrat / Sığınaklar açılmadan önce Grup bölgeleri sitesindeki bazı sekmeler eksikti. Lathandere sordum "Oradaki eksikler ne zaman gelecek ?"
Bölgeler açılınca o sekmelere tıklayabieceksin demişti ve bir hayli de gülünmüştü. Şimdi o sayfadan eser bile yok Google'dan aratabilirsiniz.
Betadan beri sorulan cevaplara , istenilen yeniliklere kopyala yapıştır tarzı cevaplar veriliyor. Yenilikler geliyor ama oyuncuya yönelik değil. Saçma sapan şeyler.
Hatta size bir ayrıntı vereyim. Miğrat / Sığınaklar açılmadan önce Grup bölgeleri sitesindeki bazı sekmeler eksikti. Lathandere sordum "Oradaki eksikler ne zaman gelecek ?"
Bölgeler açılınca o sekmelere tıklayabieceksin demişti ve bir hayli de gülünmüştü. Şimdi o sayfadan eser bile yok Google'dan aratabilirsiniz.

Destekleyen tüm arkadaşları canı gönülden teşekkür ediyorum.
Facebook'ta İKV'yi beğenenler "Beğenmekten Vazgeç" butonuyla tepkisini göstersin lütfen.
Facebook'ta İKV'yi beğenenler "Beğenmekten Vazgeç" butonuyla tepkisini göstersin lütfen.
aSkLePioS {^Ashab-ı Kehf}
- xHeroxTurkx
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
Sonuna kadar haklısın kardeşim yönetim halledilmesi gereken konular üzerine çalışacağına para kazanmak için akçe ile alınan yenilkler üzerinde duruyor. İnşallah bundan 1 levelden 49 levele kadar herkesin işine yarayacak herkesi mutlu edecek yenilikler ve düzeltmeler yaparlar. bütün ümidim bu ancak böyle devam ederlerse güzelim oyuna ve oyuncularuna yazık etmiş olurlar.
kaldıki benim düşüncem bu oyunu 700.000 kullanıcı oynadığı hikaye,
20.000 kullanıcı oynuyorsa sevinsinler.
kaldıki benim düşüncem bu oyunu 700.000 kullanıcı oynadığı hikaye,
_MaDHaTTeR_
- xHeroxTurkx
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
aSkLePioS yazdı:Destekleyen tüm arkadaşları canı gönülden teşekkür ediyorum.
_MaDHaTTeR_
Eğer yakında bir zamanda buluşma olursa yemin ediyorum pankartla gidicem ve protesto edicem oyunu. Böyle yönetim istemiyoruz.
aSkLePioS {^Ashab-ı Kehf}