IIxDRaCuLaxII yazdı: TEBRİKLER!
İLK MAREŞAL (EMİNÖNÜ)
Re: İLK MAREŞAL (EMİNÖNÜ)
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Gerçekten tebrik ederim kasan arkadaşı , bu rütbeye ulaştığından değil sabrından dolayı tebrik ediyorum
Meran sunucusundayım 25-49 seviye arası 1500 kp+lı tam 58 tane karakterım var, bir ara çok fena sarmıştım bu işe bi başladık 750 bine kadar anca geldi ve artık kasmıyorum , ikvde ki en sıkıcı en zor en zahmetli iş kesinlikle kp kasmaktır,
üsttekı yorumları okudum StarTürk 5 çar kasmış ha vallahi helal olsun diyorum sabrından ötürü .
tekrar tüm mareşal arkadaşları sabırlarından ötürü tebrik ederim
Meran sunucusundayım 25-49 seviye arası 1500 kp+lı tam 58 tane karakterım var, bir ara çok fena sarmıştım bu işe bi başladık 750 bine kadar anca geldi ve artık kasmıyorum , ikvde ki en sıkıcı en zor en zahmetli iş kesinlikle kp kasmaktır,
üsttekı yorumları okudum StarTürk 5 çar kasmış ha vallahi helal olsun diyorum sabrından ötürü .
tekrar tüm mareşal arkadaşları sabırlarından ötürü tebrik ederim
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Hatırladğım kadarıyla Pumaa isimli karakter kılıç olmuştu beyaz köşk sunucusu bir ilk değil sanırım ...
Ottomanxölümsüz anısına
- koray9507
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
teşkilat arkadaş konuyu açarken zaten eminönün ilk mareşeli demişte tüm sunucularda özelliklede benim sunucumda bol keseden var yani bunu eminönü sunucusunun sayfasına açman gerekiyordu herşeyi buraya açıyosunuz sonra o sayfalara bakan olmuyor :?efsaneottoman yazdı:Hatırladğım kadarıyla Pumaa isimli karakter kılıç olmuştu beyaz köşk sunucusu bir ilk değil sanırım ...
ben 3 yıldız olup bırakıcam oda ağustos sonralarını bulacakCanceazi yazdı:Yemin ederim aynısını yazacaktımScalgar yazdı:Tebrik ederim arkadaşı( 3 yıldız mavi daha güzel duruyor )
Nothing
Starlodosun kesitiği car tek başına kesmiştir bir allahın kulundan gir cık alarak yardım istememiştir bilginize.izdirapgrafik yazdı:Eminönü'nün yapısı diğer sunuculardan çok daha farklı.Kişisel teşkilatlanmalar yok.Kimse sabahtan akşama kadar oturup bu işle uğraşmıyor.Daha çok belli başlı topluluklar arası çekişme mevcut.X'li lonca sistemi Eminönü sunucusunda uygulanmadığından dolayı bu durum.Beta'dan beri Eminönü sunucusunu bırakmamış biri olarak bahsettiğin konuyu bu şekilde açıklayabilirim.sonsuzluk yazdı:Bi dakka birader koskoca eminönü sunucusunda 1 tanemi mareşal var ?? ulan teşkilatta birsürü var, eminönüne bak![]()
Sorun kp kesmke degil milletle uğraşmak sorun.
Teşkilatta suan 8 olması lazımda.
Kafamı kurcayan bir sorum var.
Gecen eminoninde car açtım gözlük fiyatını sordum bir büyücü burda herkeste gözlük vardır elkt gözlükler 35 m den satılıyor dedi teşkilatta o kadar kılınç olmasına rağmen ve tüm sunuculardan daha çok rütbeli olmasına rağmen neden elt gözlükler 65 m.
Klan parasında Teşkilat bir numaradır.Rütbedede Klan değiştirme gelecekmi bu arada.
A R Z L O D O S