İKV SOYGUN EKİBİ İÇERİYE
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: İKV SOYGUN EKİBİ İÇERİYE
arkadaşlar biz bu konuyu acar iken tartışma cıkmadan bazı şeyler düzelsin diye acmıştık anlaşılan tınlayan yok biz sölüyoz biz dinliyoz yeni güncelleme yapılıyor potlarda bi sorun varmış ondan dolayı hala aynı devam edilecek gibi biz beyaz köşkte gurup halinde 10 15 kişilik bi ark gurubuyuz ve büyük ihtimalle zaten cemberli geldikten sora bazı şeyler bozuldu ve oyunu bırakma kararı alacağız gibi İKV yönetimine ilgilerinden dolayıda tşk ediyoruz
-
- Sahaf Yardımcısı
Destek veren arkadaşlara teşekkür ederiz. Köstek olanlara da yalakalıkla hayat geçmez dostun olmaz sahibin olur demekten başka birşey yazmayacağım.
İkv işi ticarete dökmüş ama ticaretten anladıgı yok bişi bilmiyolar...
300 akçeye 5 iksiri kimse almaz bi kere acil lanında alacagını pek sanmam...
kazanç ne = 0
fiyatlar ucuz olsa çok oyuncunun alacagı belli.
çok alım demek sürümden kazanmak demek ama burada sürümden kazanma konusu yok.
çünki ikv iksirleri parayla alıp bize satmyo ki taş atıpta kollarımı yoruluyo bi iki kod yaz bitsin olay.
bir iksir bir akçe olsa bile (olsun demiyorum) yinede ikv kazanır kaybı olmaz.
Şahsım larak çemberliye hiç girmiyorum girerse arkaadş benim çardan giriyo benim şimdilik yaptıgım tek şey var kp kasmak. en geç üç aya kp işim biter. 60 tane çar var kp çarı snra bu çarları maden başına götürüp maden toplayacam. yinede çemberliye girmeyecem. gerekirse sıgınak ve migrata da girmiyecem. nasılsa yeni leveller gelir.
yeni level demek yeni item demek, levellerle birlikte gelen itemlerde alışverişte satılabilir. bende 39 levelden 49 level max itemlerimi dizerim yeni levellerle yeni gelen item alırım hiç gurup bölgeleriyle ugraşmam.
düşüncem budur...
isteyen istedigi yorumu yapar.....
300 akçeye 5 iksiri kimse almaz bi kere acil lanında alacagını pek sanmam...
kazanç ne = 0
fiyatlar ucuz olsa çok oyuncunun alacagı belli.
çok alım demek sürümden kazanmak demek ama burada sürümden kazanma konusu yok.
çünki ikv iksirleri parayla alıp bize satmyo ki taş atıpta kollarımı yoruluyo bi iki kod yaz bitsin olay.
bir iksir bir akçe olsa bile (olsun demiyorum) yinede ikv kazanır kaybı olmaz.
Şahsım larak çemberliye hiç girmiyorum girerse arkaadş benim çardan giriyo benim şimdilik yaptıgım tek şey var kp kasmak. en geç üç aya kp işim biter. 60 tane çar var kp çarı snra bu çarları maden başına götürüp maden toplayacam. yinede çemberliye girmeyecem. gerekirse sıgınak ve migrata da girmiyecem. nasılsa yeni leveller gelir.
yeni level demek yeni item demek, levellerle birlikte gelen itemlerde alışverişte satılabilir. bende 39 levelden 49 level max itemlerimi dizerim yeni levellerle yeni gelen item alırım hiç gurup bölgeleriyle ugraşmam.
düşüncem budur...
isteyen istedigi yorumu yapar.....
- Neurosurgery
- İskele Babası
Güncel ! ! !

ఋஜ╬╬╬─ FaunTLeRoy & FaunTLeRoyS & FaunTLeRoyB ఋஜ╬╬╬─ ToLqa Atakaş..
gün geçmiyorki yeni bir ikv fanatiğinin oyunu bıraktığını duymamayım...
malesef üzücü ama gerçek herkes artık oyunu bırakıyor, adım atması dahi parayla olan bir oyunda durmak istemyior artık kimse...çok yazık...oyunda hiç bukadar yalnız kalmamıştım bu gidişle bende bırakacağım zaten..... Mevlüt Dinç bizim için bir kahramadı...artık gözü paraya susamış bir tüccar sadece... 
- DannyWaLkeR
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
melodrama44 yazdı: Diğer onlıne oyunlardada cash le satılan özel pot lar var. Daha dikkatli bakmanı rica ederim. Ayrıca illahi akçeyle al diye birşey yok oyun parasıylada ejderha iksir satanlar var. Hiç paranmı yok otur 1 hafta maden çek aralıksız merak etme 100 ejderhalık malzeme toplarsın.
arkadaşım adam senın benım adıma konuşuo mevlüt dinç babanın oğlumuki savunuyosun oyun parasını kaldırsınlar o zaman sana giren çıkan nede tepki veriyosun akçeyle iksir alınırmı ya yaza girdik serverda adam yok klanda bölgede muhabbet eden 3-4 insanız yeter ya bu nedir MEVLÜT DİNÇ kahramandın TÜRK İNSANIN GURURUYDUN ŞİMDİ BİR HİÇSİN...

MoRaLimSnirLeNdi
MoRaLmSinirLeNdi
MoRaLimSinrLeNdi
sirdantes1 yazdı:bu yakıştırmayı yapmak istemezdim ama artık zamanı geldi sanırım çünkü hic bir online oyunda görmediğim uygulamalar yapılmaya başlandı ben bu oyunu beta zamanın dan beri oynayan bi oyuncuyum öncelikle çemberlitaş eklentisi icin bişi sölemem gerek arkadaşlar kenana junona o kadar uraştınız o kadar emek verdiniz level mi artırıldıki tekrar yeni itemler geldi onu anlamadım şimdi bide cemberliye uraştırıyorlar sizi mantık ne canı artırdılar yeni itemler 1 senede bunlara uraşacaksınız ne olacak yeni leveller yeni itemler uraştıklarınız gene çöp betadan bu yana ikv nin taktiği bu o kadar uraş o kadar didin hepsi çöp hic bir online oyunda buda yok he ne olur leveli düşük olanlarda +6 +7 si vardır yüksek olnalarda daha yükseği ama çöp olmaz hic bir item. şimdide esas bunu yazmamın gayesi yeni cıkan pot meselesi girin bakın arklar online oyunlara pot oyun parasıyla satılır ikv de nasıl oyun parasıyla değil akce ile yani oyun ici ticaret yok siz bize calışacaksınız demek bu emeklerimize yazık bence birazda oyuncularınızı düşünün her şey para demek değildir evet olur para kazanılır belli şeylerde ama herşeye akce bulaşmaz yap karakter trasferine al şans artırıcılara al akceni bişi diyen yok ama pot akce ile olmaz oyun ici ticareti bitirdiniz oyun parasını kaldırın o zaman ikv yönetimi tekrar diyorum bence oturup bunları düşünmenin zamanı geldi bence oyuna girdim tatil oyunda oyuncu yok bi serverlerinizi kontrol edin acaba neden girmiyolar bi bakın bakalım
Yönetımın gözunu para bişeyde değil Artık oyuncaların isteiklerini sallamıyorlar bıle neden cuzdanları ağzına kadar para doldu hemen her konuda bizlerin emeklerini ve zamnını çaldıkları gibi tıpkı 2 hafta once çift ıtemlı ıksırlerı gerı aldıkları gibi, ben bıraktım oyunu tıpkı çevremdekı bir kaç kişi ıle beraber arada bir frumlara girip okuyup çıkıyorum yenı konu açtığımda ıse yonetım konuyu ya kılıtlıyor yada siliyor tabı bıde hesabım suresız bamlanıyor