Direnç Diyelim , Zırh Diyelim.FoRCe yazdı:110 bin derkenkadim hidranın canı bile 15.000.000 ve büyücüler daldımı öldürülebiliyor ama bunun canını 99 dan aşağı gören varsa printleri koysun bence milyarlardan bahsedelim
Zwartan Sinirlenirse ?
Re: Zwartan Sinirlenirse ?
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
viewtopic.php?f=46&t=67409FoRCe yazdı:110 bin derkenkadim hidranın canı bile 15.000.000 ve büyücüler daldımı öldürülebiliyor ama bunun canını 99 dan aşağı gören varsa printleri koysun bence milyarlardan bahsedelim
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
[color=#BF0040]İsmine layık bir vuruş[/color] 
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
FoRCe yazdı:110 bin derkenkadim hidranın canı bile 15.000.000 ve büyücüler daldımı öldürülebiliyor ama bunun canını 99 dan aşağı gören varsa printleri koysun bence milyarlardan bahsedelim
Resme tekrar bakmanı tavsiye ederim.
- ugurtanbayram
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Zaten yeni bölgeleri kendileri için yapmışlar ne o öyle 5m can vardı geçenlerde forumdaydı yayınlanmıştı Gbmx mi ne işte onları fare niyetine kesmek için böle silahlar kullanıolar bu bölgeler kendilerinin D Biz daha 2 senedir bir eceli basamadık D

xxxxxGeldi osmanlı torunu ,açın leşçiler tüm yolu.xxxxx
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Oynadığım başka bi rpg oyunda büyücülerde armagedon adında bi yetenek vardı. Alandaki herşeye (dost-düşman farketmiyor) ateş hasarı veriyodu. Efekt olarak çok çok hoş bi büyü idi ama çok fazla mana harcaması ve dostlara da hasar vermesi sebebiyle hiç hoşuma gitmeyen bi yetenekti. Arada sırf efekti güzel diye kullanırdım ama :mrgreen:fatihfb88 yazdı:Armagedon nedir hacı yaa ?DoNotDisturb yazdı:Hehehhe armagedon !
:lol: :lol: :lol:
EARTH
DisToRtioN
Çeteci Mağrasındakilerde Ölmüş 
Dehşet-ü Ehvel miydi ne diyorlardı