Şaheser Silah Reçeteleri Hakkında!
- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şaheser Silah Reçeteleri Hakkında!
teşekkürler önerilerimizi dikkate aldığınız için.
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL

- UltraManiac
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
e oda artık senin problemin, İsterseniz şaheserleri üretmeyi 1 puana indirsinler herkes rahat eder, artık saçmalaya başladınız yani yüz bulunca astarını istemeyin.ajanibo yazdı:http://www.resimupload.com/ds455047474_ ... 10_23.html
şimdi 48 olsa bana ne faydası olacak bana bunu acıklarmısınız?
♥♥♥çσ¢υкℓυк αşкıмѕıη ѕєη ιℓк gözαğяıмѕıη кιмѕєуι кιмѕєуι ѕєνмє∂ιм ѕєηιη gιвι ѕєν∂αηıη υğяυηα тєякєттιм нєяşєуι нαуαтıη αηℓαмı gαℓαтαѕαяαу!!!♥♥♥

Değişeceği belliydi zaten herkesin üretim ve toplaması 49 olamayabilir tşkr ederiz...
Lekerxuğur / ANKA
Lekerxuğur / ANKA
Leker Çeteci Loncası
Lekerxselçuk,Surrealistman,Surr,Crayzman
Lekerxfatih,Lekerxfatıh,Lekerxxfatih,Kvtxleker
Lekerxufuk,Lekerll,Leker,Byleker
Lekerxuğur,Lekerxugur,Çetecixuğur,Philotheos
Lekerxselçuk,Surrealistman,Surr,Crayzman
Lekerxfatih,Lekerxfatıh,Lekerxxfatih,Kvtxleker
Lekerxufuk,Lekerll,Leker,Byleker
Lekerxuğur,Lekerxugur,Çetecixuğur,Philotheos
UltraManiac yazdı:e oda artık senin problemin, İsterseniz şaheserleri üretmeyi 1 puana indirsinler herkes rahat eder, artık saçmalaya başladınız yani yüz bulunca astarını istemeyin.ajanibo yazdı:http://www.resimupload.com/ds455047474_ ... 10_23.html
şimdi 48 olsa bana ne faydası olacak bana bunu acıklarmısınız?
Artık şahaser silahı üretebilmek için Sadece 1 puan yeterli. Açıklamayı dikkatli okuyalım.
İlk başta bizde 48 e düşürüldü zannettik ama öyle değilmiş.
Artık herkez kendi Şahaser silahını üretebilecek..
KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına
Karakter Adı
Karakter
Seviye : 49
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Bir arkadaşımızın yazdığı önemli bir konuyu siiznle paylaşmak istiyorum..
"" * İletiyi rapor et
Re: Yönetime Teşekürler & Son Arzumuz.
İleti izdirapgrafik 28 Oca 2010 18:50
Ecelin avantajı seri vurması diyorsunuz.Ama 49 seviye ile birlikte savaşçılara saldırı yeteneği verildi 2 adet.
Bu yeteneklerden her biri 3 saniyede yenilenir.Kafa koparan da 3 saniyede bir vurur.
Buna göre savaşçının 1 grupta 3 vuruşu var diyebiliriz.
Yine aynı yetenekler 3 saniyede yenilenir.Ecel Getiren de 2 saniyede bir vurur.
Yine 1 grupta 3 saldırı var.1 saniye avantajın var diyebilirsiniz ama düz vuruş "saldırı yeteneği" ile aynı anda vurulamadığı için sonuç yine AYNIDIR.
Kudret bittiğinde avantaj sağlar diyebilirsiniz."Şaheser" diye isimlendirilen bir silah sadece "tek" bir avantaj sağlayamaz,sağlamamalı!
Ben bu oyunda Ecel Getiren'i ilk kullanan oyunculardan biriyim ve yaklaşık 2 aydır bu silaha sahibim ve uzunca bir süredir test ediyorum.Yetkililerin yaptığı testi bilmiyorum ama görmek isterim.
İKV Fan Art '09 Duvarkağıdı Birincisi
"Günbatımı Sarhoşluğu"
Eminönü/BaTTaLGaZi
Resim
www.ikvonline.net
Yardımcı Yönetici (Süper Mod) ızdıRAP
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
* Özel mesaj
* Web sitesi
Sayfa başı
* İletiyi rapor et
İleti FERRO 28 Oca 2010 19:20
ecel getiren adlı silahı ben de denedim gerçekten hiç memnun değilim savaşçılar ile vs'de üstümde full element olmasına rağmen karşımdaki full max hasarlı birine yeniliyorum. ya da yenersem 10 canla falan yenebiliyorum zarı zoruna. bu mudur şahaser dediğiniz silah. şahaser eşyalar'ı herkes üretemiyor geçekten zor yapmışsınız her kes üretmesin yalnızca oyunun seçkin kişileri üretsin aradaki fark ortaya çıksın falan.. iyi düşünmüşsünüz ama bu ecel getiren gerçekten şahaser eşya sıfatını hak etmiyor. o kadar emek verdik. bari diğer silahlarla arasında bayağı bir fark olsun. şahaser eşya kullanmayan kişileri ezici bir farkla mağlup edelim. ben bunu istiyorum.. bir eşya ancak o zaman şahaser eşya sıfatını hak edebilir..önerim;ecel getirenin silah hasarının yükseltilmesidir..
ÇILGINTÜRKŞİRİNE-ROWXFERRO-ROWXDAĞDELEN-TURKİSHDELİGHT
Resim
Kullanıcı avatarı
FERRO
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
* Özel mesaj
Sayfa başı
* İletiyi rapor et
İleti deliyureks55 28 Oca 2010 20:11
Arkadaşlar siz silahları SERT ve AĞIR vuruşları kullanarak test ediyorsunuz yetenekler SEKMEDİĞİ için farkı Kafa Koparan daha iyi olarak görüyorsunuz. Halbuki silahlar yetenekler olmadan test edilmiş olmalı, o zaman farkı gerçek anlamda görmüş olursunuz doğru olanında bu olması gerekir.
Kafa Koparan normal vuruş durumda mutlaka sekecektir fakat Ecelde sekme kafa koparana göre daha düşük olur.
Kafa koparan 1 kez 4000 vurana kadar Ecel Getiren
3 kez 1700-2500 arası değerlerle vurmaktadır.
Burdan yola çıkarak yeteneksiz kullandığımızı var sayıp;
Kafa koparan 1 seferde 4000 hasar vuruş yapıyor ve 3 saniyede 1 bu hasarı veriyor (sekmediğini var sayarak).
Ecel Getiren 1 Seferde 1700-2500 arası hasar vuruş yapıyor ve 3 saniyede 3 vuruş yapıyor (sekmediğini var sayarak).
Kafa koparan 6 saniyede 2 vuruşla 8.000 hasar veriyor.
Ecel 6 saniyede 6 vuruşla 10.200-15.000 arası hasar veriyor (CaptainATX 'in soylediğine farkın böyle olması lazım).
SONUÇ;
6 saniyede 2 silah arasında YETENEKSİZ en az 2.200-7000 arası hasar farkı oluşuyor. Bu fark sekmelerle daha da artabilir.
Sadece yeteneklerle kullandığımız zaman;
Yetenekler 5 saniye arayla kullanılıyor + bir diğer yeteneği kullanmak içinde 1 saniye bekliyoruz 6 saniyeye çıkıyor süre ve tüm karakterlerde aynı. SEKME de olmadığı için ecelle kafa koparan arasındaki vuruş farklarını yetenek bazında görüyorsunuz. Ayrıca yaratık üzerinde denendiği için Eceli kullanan oyuncuların gördükleri fark da bundan kaynaklanıyor...
Zira Kafa Koparan YETENEKLER kullanılarak FULL MAX hasar olduğunda; her vuruşta 4.000 hasar vuruyor. Bu da toplamda 6 saniyede 2 vuruşla 8.000 hasara denk geliyor. Böyle olunca 8.000 enerji 6 saniyede azalıyor. Aynı koşullarda ecel ile YETENEK kullanarak her vuruşta 2.500 hasar vurduğunu var sayarsak 6 saniyede 2 vuruşla 5.000 hasar vuruyor. Sonuç olarak YETENEK BAZINDA 2 silah arasındaki 3.000 ' lik fark oyuncular üzerinde olumsuz etki yaratıyor...
ikisini birleştirdiğimizde 6 saniyede yeteneksiz kullanımdaki Ecel lehine maximum 7.000 'lik hasar farkından yetenekli kullanımdaki Kafa koparan lehine olan 3000 'lik hasar farkını çıkartırsak ortaya Ecelin Kafa koparandan 4.000 civarı hasar daha fazla vurması gerekir OKO karşılaşmalarında. Buda OKO da Ecel kullanan arkadaşa yüzde 20 'lerde can farkıyla kazandırır.
ayrıca testler yaratıklar üzerinde değil OKO karşılaşmalarında yetenek kullanılmadan yapılmış demekki ki sonuçlar böyle çıksın"
captainx bize şimdi bir cevap verebilirmisiniz?
"" * İletiyi rapor et
İleti izdirapgrafik 28 Oca 2010 18:50
Ecelin avantajı seri vurması diyorsunuz.Ama 49 seviye ile birlikte savaşçılara saldırı yeteneği verildi 2 adet.
Bu yeteneklerden her biri 3 saniyede yenilenir.Kafa koparan da 3 saniyede bir vurur.
Buna göre savaşçının 1 grupta 3 vuruşu var diyebiliriz.
Yine aynı yetenekler 3 saniyede yenilenir.Ecel Getiren de 2 saniyede bir vurur.
Yine 1 grupta 3 saldırı var.1 saniye avantajın var diyebilirsiniz ama düz vuruş "saldırı yeteneği" ile aynı anda vurulamadığı için sonuç yine AYNIDIR.
Kudret bittiğinde avantaj sağlar diyebilirsiniz."Şaheser" diye isimlendirilen bir silah sadece "tek" bir avantaj sağlayamaz,sağlamamalı!
Ben bu oyunda Ecel Getiren'i ilk kullanan oyunculardan biriyim ve yaklaşık 2 aydır bu silaha sahibim ve uzunca bir süredir test ediyorum.Yetkililerin yaptığı testi bilmiyorum ama görmek isterim.
İKV Fan Art '09 Duvarkağıdı Birincisi
"Günbatımı Sarhoşluğu"
Eminönü/BaTTaLGaZi
Resim
www.ikvonline.net
Yardımcı Yönetici (Süper Mod) ızdıRAP
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
* Özel mesaj
* Web sitesi
Sayfa başı
* İletiyi rapor et
İleti FERRO 28 Oca 2010 19:20
ecel getiren adlı silahı ben de denedim gerçekten hiç memnun değilim savaşçılar ile vs'de üstümde full element olmasına rağmen karşımdaki full max hasarlı birine yeniliyorum. ya da yenersem 10 canla falan yenebiliyorum zarı zoruna. bu mudur şahaser dediğiniz silah. şahaser eşyalar'ı herkes üretemiyor geçekten zor yapmışsınız her kes üretmesin yalnızca oyunun seçkin kişileri üretsin aradaki fark ortaya çıksın falan.. iyi düşünmüşsünüz ama bu ecel getiren gerçekten şahaser eşya sıfatını hak etmiyor. o kadar emek verdik. bari diğer silahlarla arasında bayağı bir fark olsun. şahaser eşya kullanmayan kişileri ezici bir farkla mağlup edelim. ben bunu istiyorum.. bir eşya ancak o zaman şahaser eşya sıfatını hak edebilir..önerim;ecel getirenin silah hasarının yükseltilmesidir..
ÇILGINTÜRKŞİRİNE-ROWXFERRO-ROWXDAĞDELEN-TURKİSHDELİGHT
Resim
Kullanıcı avatarı
FERRO
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
* Özel mesaj
Sayfa başı
* İletiyi rapor et
İleti deliyureks55 28 Oca 2010 20:11
Arkadaşlar siz silahları SERT ve AĞIR vuruşları kullanarak test ediyorsunuz yetenekler SEKMEDİĞİ için farkı Kafa Koparan daha iyi olarak görüyorsunuz. Halbuki silahlar yetenekler olmadan test edilmiş olmalı, o zaman farkı gerçek anlamda görmüş olursunuz doğru olanında bu olması gerekir.
Kafa Koparan normal vuruş durumda mutlaka sekecektir fakat Ecelde sekme kafa koparana göre daha düşük olur.
Kafa koparan 1 kez 4000 vurana kadar Ecel Getiren
3 kez 1700-2500 arası değerlerle vurmaktadır.
Burdan yola çıkarak yeteneksiz kullandığımızı var sayıp;
Kafa koparan 1 seferde 4000 hasar vuruş yapıyor ve 3 saniyede 1 bu hasarı veriyor (sekmediğini var sayarak).
Ecel Getiren 1 Seferde 1700-2500 arası hasar vuruş yapıyor ve 3 saniyede 3 vuruş yapıyor (sekmediğini var sayarak).
Kafa koparan 6 saniyede 2 vuruşla 8.000 hasar veriyor.
Ecel 6 saniyede 6 vuruşla 10.200-15.000 arası hasar veriyor (CaptainATX 'in soylediğine farkın böyle olması lazım).
SONUÇ;
6 saniyede 2 silah arasında YETENEKSİZ en az 2.200-7000 arası hasar farkı oluşuyor. Bu fark sekmelerle daha da artabilir.
Sadece yeteneklerle kullandığımız zaman;
Yetenekler 5 saniye arayla kullanılıyor + bir diğer yeteneği kullanmak içinde 1 saniye bekliyoruz 6 saniyeye çıkıyor süre ve tüm karakterlerde aynı. SEKME de olmadığı için ecelle kafa koparan arasındaki vuruş farklarını yetenek bazında görüyorsunuz. Ayrıca yaratık üzerinde denendiği için Eceli kullanan oyuncuların gördükleri fark da bundan kaynaklanıyor...
Zira Kafa Koparan YETENEKLER kullanılarak FULL MAX hasar olduğunda; her vuruşta 4.000 hasar vuruyor. Bu da toplamda 6 saniyede 2 vuruşla 8.000 hasara denk geliyor. Böyle olunca 8.000 enerji 6 saniyede azalıyor. Aynı koşullarda ecel ile YETENEK kullanarak her vuruşta 2.500 hasar vurduğunu var sayarsak 6 saniyede 2 vuruşla 5.000 hasar vuruyor. Sonuç olarak YETENEK BAZINDA 2 silah arasındaki 3.000 ' lik fark oyuncular üzerinde olumsuz etki yaratıyor...
ikisini birleştirdiğimizde 6 saniyede yeteneksiz kullanımdaki Ecel lehine maximum 7.000 'lik hasar farkından yetenekli kullanımdaki Kafa koparan lehine olan 3000 'lik hasar farkını çıkartırsak ortaya Ecelin Kafa koparandan 4.000 civarı hasar daha fazla vurması gerekir OKO karşılaşmalarında. Buda OKO da Ecel kullanan arkadaşa yüzde 20 'lerde can farkıyla kazandırır.
ayrıca testler yaratıklar üzerinde değil OKO karşılaşmalarında yetenek kullanılmadan yapılmış demekki ki sonuçlar böyle çıksın"
captainx bize şimdi bir cevap verebilirmisiniz?
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Yönetimle alakalı bir önyargı oluşmuş durumdaydı oyun icerisinde. Ne yazarsan yaz ne söylersen söyle yönetim bildiginden şaşmaz sana kulak asmaz gibi...
Dolayısı ile yapılan bu yeni düzenleme öncelikle bu önyargının yersiz oldugunu göstermiştir..!
Çalışmalarınızdan ve alakanızdan dolayı kutluyor... Başarılarınızın ve hizmet kalitenizin aynı güzeelikte devam etmesini diliyorum.
İyi Çalışmalar...
Dolayısı ile yapılan bu yeni düzenleme öncelikle bu önyargının yersiz oldugunu göstermiştir..!
Çalışmalarınızdan ve alakanızdan dolayı kutluyor... Başarılarınızın ve hizmet kalitenizin aynı güzeelikte devam etmesini diliyorum.
İyi Çalışmalar...
Lastsamurai / Eminönü
lastsamurai sen cevap vetr o zaman bu nasıl bir çelişkidir.kafakopran ıle yapılan sert ve agır vurus hasarlarıyla ecel ile yappılandada farklı ve captainx buna ragmen hala kafa 1 kere vururken ecel 3 kere vuruyor diyor.
- Partyqazap
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Çok Teşekkürler....