Merak ettim acaba çemberlitaşa giripte hiç bir şef yaratık ile karsılaştın mı ?efsaneottoman yazdı:Katılmıyorum Düşünün Bitirdiniz gaffarı kestiniz Tmm sonra ne olcak bnce böyle olması çok mantıklı yoksa hemen çemberlitaşı bitirip oradan da sıkılıcaktık ve pek çok kişi yeni bölgeler isteyecekti bir bölge ne kadar zorsa bence o kadar iyidir
ÇEMBERLİTAŞ GEREKSİZ ZORLUK
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Re: ÇEMBERLİTAŞ GEREKSİZ ZORLUK

SİNCE 2007...
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
Zaten suan ki şartlar neticesinde deyecek olursak buna yürekten inanıyorum ki sunucuların büyük bir kısmında 1, lokman madenlerinde sıkıntılar meydana gelecek örnekleyecek olursak ökse otu civan perçemi ve bunun gibi önemli otlar. Kaldı ki oyun gelişmesi için gerekirse kimyacı sınıfı kaldırmak gerekiyorsa kalkmak zorunda bu oyun gelişmek için neleri kaldırmadı ki bi kimyacıyımı kaldıramayacak yapma ne olur gurup bölgeleri geldi milyonlarca element itemleri çöpe attık şimdide kimyacı sınıfını çöpe atarız ne olacak.Serserixkratos yazdı:'Npc ye Hp ve Mp iksirler konulabilir' Bu OLursa Kimyacı sınıfı Bı B*ka yaramaz.

SİNCE 2007...
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ace Of Spades
Birinci bölgeyi bitiren olmadı halen
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
ISTANBULFATIHI yazdı: Birinci bölgeyi bitiren olmadı halen![]()
Semihaya Kadar Gittik 2. Bölgede neredeyse 2 adımda bir GBM 71 var
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
Suikast yazdı: Yeni Bölgeye VeriLen Değer Gerek Strateji Gerek Mantık Yürütme Konusunda BaşarıLı oLmuş Fakat Kusura Bakmayında 7 SaatLik Bi Bölgeye DevamLı Olarak Girecek Biri Ya Ruh Hastasıdır Yada Delirmek Üzeredir.Her Yaptığınız GünceLLemede MutLaka OyuncuLarı Hüsrana Uğratıcak BişiLer Yapıyorsunuz.İkv'nin OyuncuLardan ELde Ettiği Parayı Sanırım Hiç Bi Oyun Yönetimi Kazanmıyordur.Hiç oLmasa o ParaLarın KarşıLığını Verin OyuncuLara, Günde 7 Saat Pc Başında Oturan Birinin SağLığının Yerinde oLması Mümkün Değildir.İnsanLarı, ÖzellikLe ÇocukLarı Sosyal Hayattan Koparmaktır Bu Resmen ! Gerçekten Eski GünLeri Çok ÖzLedim Bu Oyunda, Şuan herşey Alt Üst Durumda, Daha FazLa Güçlü oLmak için Hem Para Yatır Hemde SağLığını Boz Pc'de.AkLa Mantığa Sığmaz Yaptığınız, Oyun Parasının BiLe Değerini Kaybettiği, İtemLerin Para Etmediği Herşeyin Şahesere Döndüğü,Menfaat Uğruna KuruLan Dostular, ve en ÖnemLisi BizLeri Aptal yerine Koyan BöyLe Bi yönetim Varsa Lanet oLsun böyLe Oyuna !

SİNCE 2007...
Söyleyecek bişey bulamıyorum desteğe gönderdiğim önerinin cevabını ata biliyorum okadar ısrarlara ve tüm oyuncuların sıkıntıları çözümlenemiyorsa bizlik bir sorun olmadığını düşünüyorum.
Talep Tarihi : 11.06.2011 10:00:15
Bildirim Tipi : Öneri
Sunucu : Tilsim
Üyelik Tipi : Mynet
Karakter Adı : Snake_gs
Yanıt :
Merhaba,
Çemberlitaş grup bölgesi için verilmiş olan toplam süre, uzun süredir yapılan testlerin sonucunda belirlenmiş olup, bu süre, grup bölgesinin tamamının bitirilmesi için yeterli olabilmektedir.
Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.
Bu e-posta’ya yanıt göndermeyiniz.
IKV Destek Takımı
http://www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com
Talebiniz :
Arkadaşlaırn dediği gibi ben kendi adıma konuşuyorum sabah 9.00 işyerinde olmak zorundayım akşam 21.00 çıkıyorum o saatten sonra eve geliyorum yemek yemeden evdeki insanları göremeye fırsatım bile kalmıyor neden oyuna gire bilmek için acele ediyorum çünki acele etmesem gece 3.30 bitecek ve sadece 1'ci bölge için farzedin benim gibi 100 kişi oyuna girebilmek için acele ediyor evli olan arkadaşlarımız sabah belki daha erken kalkan arkadaşlarımız var hiç düşünmedinizmi bu insanlar nasıl gece 3'e kadar oyunda kalsın hadi onu geçtim birgece kalır bişey olmaz ama siz kalkıp 2'ci bölümüde 1'e bağlamışsınız adam her akşam okadar emek sarf etsin ve birinci bölümden başka biyere ilerliyemesin peki 3 saat 2saat her neyse yazı geliyor sağlığınızı boza bilir mola verin demenin ne anlamı var böyle olmaz adam bir girer iki girer mecbur işinden olmamak için oyundan vaz geçer buna çabuk ve kesin bir çözüm gelirse çok iyi olur bir an önce bu konu hakkında yardımcı olursanız çok iyi olur..!!
Talep Tarihi : 11.06.2011 10:00:15
Bildirim Tipi : Öneri
Sunucu : Tilsim
Üyelik Tipi : Mynet
Karakter Adı : Snake_gs
Yanıt :
Merhaba,
Çemberlitaş grup bölgesi için verilmiş olan toplam süre, uzun süredir yapılan testlerin sonucunda belirlenmiş olup, bu süre, grup bölgesinin tamamının bitirilmesi için yeterli olabilmektedir.
Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.
Bu e-posta’ya yanıt göndermeyiniz.
IKV Destek Takımı
http://www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com
Talebiniz :
Arkadaşlaırn dediği gibi ben kendi adıma konuşuyorum sabah 9.00 işyerinde olmak zorundayım akşam 21.00 çıkıyorum o saatten sonra eve geliyorum yemek yemeden evdeki insanları göremeye fırsatım bile kalmıyor neden oyuna gire bilmek için acele ediyorum çünki acele etmesem gece 3.30 bitecek ve sadece 1'ci bölge için farzedin benim gibi 100 kişi oyuna girebilmek için acele ediyor evli olan arkadaşlarımız sabah belki daha erken kalkan arkadaşlarımız var hiç düşünmedinizmi bu insanlar nasıl gece 3'e kadar oyunda kalsın hadi onu geçtim birgece kalır bişey olmaz ama siz kalkıp 2'ci bölümüde 1'e bağlamışsınız adam her akşam okadar emek sarf etsin ve birinci bölümden başka biyere ilerliyemesin peki 3 saat 2saat her neyse yazı geliyor sağlığınızı boza bilir mola verin demenin ne anlamı var böyle olmaz adam bir girer iki girer mecbur işinden olmamak için oyundan vaz geçer buna çabuk ve kesin bir çözüm gelirse çok iyi olur bir an önce bu konu hakkında yardımcı olursanız çok iyi olur..!!

İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım.
- OtomatikPortakal
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
cesurbey yazdı:Onlarca insan bu konuyu destekelr sen köstek oluyorsun ki ben migrat, sığınak ve çemberlitaşdaki arkadaşlarımla birlikde yaptığımız başarılarla gayet net tanınıyor biliniyorum bana oyun öğretmeye kalkma. burdaki amaç arkadaşlarımın sü rekli bu konuda yaptığı yorumlardır çok uzun sürüyor çalışan insanlar giremiyor bizde bunu resmileştirerek bir konu açdık. Konuyuda saptırmayalım.OtomatikPortakal yazdı:Bence konuyu açan arkadaş biraz gereksiz mesajlar vermiş.
Diğer oyunlara bakdığımızdada böyle zorlu bölgeler var ayrıca bu bölgelere girme zorunlulugunda yok .
Direk eşyaları çantanıza koysalar ne kadar mutlu olurdunuz? Çemberlitaş bölgesi gerçekden çok eğlenceli biraz oyun bilgisi ve becerisi gerektiriyor. O sebeple konuyu açan arkadaş bence biraz daha oyunu öğrensin iksir falan yapsın öyle girsin...
Başarılarım falan demişsin eminonüne camiimi yaptırdın. Beğenmiyosan oynama yada beceremiyorsan gel sancak a öğretelim abisi
ISırırırırıırrım
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
OtomatikPortakal yazdı:cesurbey yazdı:Onlarca insan bu konuyu destekelr sen köstek oluyorsun ki ben migrat, sığınak ve çemberlitaşdaki arkadaşlarımla birlikde yaptığımız başarılarla gayet net tanınıyor biliniyorum bana oyun öğretmeye kalkma. burdaki amaç arkadaşlarımın sü rekli bu konuda yaptığı yorumlardır çok uzun sürüyor çalışan insanlar giremiyor bizde bunu resmileştirerek bir konu açdık. Konuyuda saptırmayalım.OtomatikPortakal yazdı:Bence konuyu açan arkadaş biraz gereksiz mesajlar vermiş.
Diğer oyunlara bakdığımızdada böyle zorlu bölgeler var ayrıca bu bölgelere girme zorunlulugunda yok .
Direk eşyaları çantanıza koysalar ne kadar mutlu olurdunuz? Çemberlitaş bölgesi gerçekden çok eğlenceli biraz oyun bilgisi ve becerisi gerektiriyor. O sebeple konuyu açan arkadaş bence biraz daha oyunu öğrensin iksir falan yapsın öyle girsin...
Başarılarım falan demişsin eminonüne camiimi yaptırdın. Beğenmiyosan oynama yada beceremiyorsan gel sancak a öğretelim abisi
Beğenip beğenmemek kişini taktirinedir.Bu kimseyi ilgilendirmez.Sen gidip oyununu beğenerek oynamaya devam et.Gününün önemli bir kısmını oyuna vermek istemeyenler seni hiç ilgilendirmez!!! İnsanlara oyunu oynama demeye de kimsenin hakkı yok. Kimsenin babasının malı değil bu oyun.Oyuncuların emeği var karakterlerinde ve konuşmaya da ellebette hakları olacak!
- OtomatikPortakal
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Ben çemberlinin bu halinden memnunum . Değişmesini istemem , çemberliye girmek gibi bir zorunlulukda yok girmezsin olur biter
ISırırırırıırrım
- cesurbey
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Sen memnunsan git oyununu oyna arkadaşım burda bizim anlatmak istediğimiz senin yazdıkların arasında bağ yok konuyu gereksiz işgal etme.OtomatikPortakal yazdı:Ben çemberlinin bu halinden memnunum . Değişmesini istemem , çemberliye girmek gibi bir zorunlulukda yok girmezsin olur biter
CESURBEY xxMuYaKxx WiZaRDrY

Soysuzluk acizin Soyluluk bilgenin işidir

Soysuzluk acizin Soyluluk bilgenin işidir