Artık cevap istiyorum.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
Re: Artık cevap istiyorum.
Kardeş ses var görüntü yok. :S of.
Coolhacker yazdı:Kardeş ses var görüntü yok. :S of.
eminmisin sadece 2 dll dosyasını attığına yapılandırma ayarları adlı bi dosya daha var onu atmıyacaksın
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Bilgisyarını çöpe at yeni bilgisyar al derim :arrow:
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Erkan kartı yok. Onboard ekran kartı. Ya ö.m den tavsiye ettiğim karttan taktır, ya yeni bir yerde kal, ya da yeni bir bilgisayar bul derim. Böyle çalışması imkansız.
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Ses kartını yenilet çıkış kartının yeni sürümünü alabilirsin kardeşim belki iyiye giden birşey oLur .
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Ya arkadsm uzgn oldgnu biliormda ne acelesi ward ya once deneseydn sonra arttrcy| alrdn.nese olan olms eger bilgisayar olmazsa oralarda internet cafe warmi die bi bakarsn warsa ikv kurulumu cd ye cekersn orda kurup oynarsn yapacak bise yok.
GaffarxPert yazdı:Ya arkadsm uzgn oldgnu biliormda ne acelesi ward ya once deneseydn sonra arttrcy| alrdn.nese olan olms eger bilgisayar olmazsa oralarda internet cafe warmi die bi bakarsn warsa ikv kurulumu cd ye cekersn orda kurup oynarsn yapacak bise yok.
doğru yakınlarda cafe varsa orda oyna kurulumu flash belleğe at götür oyna