ஐ◄███▓▒░░ KIYAMET LONCASI░░▒▓███►ஐ

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini
Sunucu: Meran

Re: Kıyametx Loncası Yeni Oluşum

Mesaj gönderen MORDuMan »

Break yazdı:Heyy brezilya sambacısı naber lan lonca mı açtın sen seni slakk sen kimsin nesin kide lonca açıyorsun senin lonca kurallarına ben salak şey böyle lonca kuralları mı olur lan yürü git daha fazla kendini rezil etme çakma choosens erkek bozuntusu seni.Loncan hayırlı olsun demiyeceğim.2 güne kapanır suraya yazıyorum.rezalet kişilik duygu
söylediklerine dikkat et gördünmü ki hiç kız mı erkek mi olduğuna dair yorum yapıosun erkek veya kız ne farkeder elalemin derdi sizimi gerdi ?
ResimResim
hadiseee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen hadiseee »

o lafı bilerek yazıyorum duydu neden dediğimi bilir o hem sana ne oluyo elalemin derdi senimi gerdi :)????

millete söz söylüyorsanız önce kendinize bakında söylein elalelimin derdi senimi gerdi milleti savunuyon ???
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen choosensxduygu »

hadiseee yazdı:o lafı bilerek yazıyorum duydu neden dediğimi bilir o hem sana ne oluyo elalemin derdi senimi gerdi :)????

millete söz söylüyorsanız önce kendinize bakında söylein elalelimin derdi senimi gerdi milleti savunuyon ???
Hadisee Çorabın Delik Senın..Sen Burjuva Süslü OryanteL TipLi Emo KılıkLı Bırısın :D Bu Konuyuda Kapatmak Istıyorsun Ama Inan Senın Anca Megax dakı emolara sözun gecer ..Hadiseeymıs Hadisenın reklamdakı Çorap'ı kadar değerin olsa keşke :D Zünepe BeyınLılerle Uğraşmak Ne Guzel :D
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

hadiseee yazdı:o lafı bilerek yazıyorum duydu neden dediğimi bilir o hem sana ne oluyo elalemin derdi senimi gerdi :)????

özenti &amele gençlik yazık lafımı nie çalıon xD

tartışma alanına çevirmeyelim konuyu hadisecim hadi sağdan sağdan yol al

neden savunduğumu zamanla anlarsın xD
ResimResim
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: ஐ◄███▓▒░░ KIYAMET LONCASI░░▒▓███►ஐ

:idea:
choosensxduygu yazdı:Uye Alımları Başlamıstır..
Diğer Konu Başlığında Uyelık Koşulları Bılgıler vardı Bu Konuda Yenı Uyelerımın Uye Isımlerı Yer Alacaktır.
Kıyametx Loncası Kurucusu Başkanı
..
Uye Olmak Isteyenler Bu Konu Altında Bılgı verıp Cevap Alacaklardır..
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reader »

Choosensxduygu loncan hayırlı olsun her ne kadar senin varlığın beni sinirlendirsede loncana başarılar dilerim.Umarım uzun ömürlü olur loncan.
Reader
hadiseee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

duygucum en azından senin gibi orasını burasını açan başklarının fotolarını foruma koyup gündem olmuyorum hala emoculuğun bir tarz oldğunu bile bilimiyorsun ahırdanmı geldin:)

bu arada zaten sen anca milletin çorabını görürsün okadr düşük bir seviyedesin :) dağlı ahır güzeli :)

duygucum bence boşuna googleden foto yükleme biraz kişiiğini geliştir kendin gibi ol lonca açmışsın başarılar dedik nasılsa 3 gün sonra kapanır :)
hadiseee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

:) sokaktan geçeni loncayamı alıyorsun yokksa banamı öyle geliyo :)
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

hadiseee yazdı:en gerilerdeydi bari cevab yazıymda gündemden düşmesin dimi polimikçi duydu yada gerçek iismn herneyse kısaca köylü güzeli diym en iyisi :) (Yurt dışında yaşıyomuş DD )

Polimik deil POLEMİK. =)
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

hadiseee yazdı:duygucum en azından senin gibi orasını burasını açan başklarının fotolarını foruma koyup gündem olmuyorum hala emoculuğun bir tarz oldğunu bile bilimiyorsun ahırdanmı geldin:)

bu arada zaten sen anca milletin çorabını görürsün okadr düşük bir seviyedesin :) dağlı ahır güzeli :)

duygucum bence boşuna googleden foto yükleme biraz kişiiğini geliştir kendin gibi ol lonca açmışsın başarılar dedik nasılsa 3 gün sonra kapanır :)
Hadiseee (EZGİ) Erkek olduğunu Bılıyorum.Konuyu kapatmak ıcın uğraş bu LONCA Açıldı ve 3.cü gununde bak hala burda ..
Ve İzlemeye devam et..
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön