Ashab-ı Keyf
- JeRuSaLeMa
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Ashab-ı Keyf
Her şifadan çok herkesin ihtiyacı ilk öncelikle şifacı açmak her görevi olur her görevdede mutlaka şifa lazım olur ondan sonra ki mesele ise eline Ashab-ı Kehf almak ve diğer şifacılardan daha üstün bir duruma gelmek elbette her eline Ashab-ı Kehf alan iyi şifacı olmuyor ama Usta şifacı da aldı mı coşturmasını biliyor

Veni Vidi Vici
Geldim Gördüm Yendim
Ahoo Ahooo Örgülüxjeruslema
Mclarenassss Mcxskandal Örgülüxalemci
JeRuSaLeMa : Kudüs (Müslümanların İlk Kıblesi)
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
Geldim Gördüm Yendim
Ahoo Ahooo Örgülüxjeruslema
Mclarenassss Mcxskandal Örgülüxalemci
JeRuSaLeMa : Kudüs (Müslümanların İlk Kıblesi)
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
Şifacıyı gayet iyi biliyorum.Bende iyileri mutlaka vardır yoktur demiyorum.Lakin aklını kullanan İbni Cevriye kullanır.
Ben sürekli iksir üreten bir kişiyim kudret benım için asla bir sorun değil.Ha bakın Ashabın artıları var yok demiyorum.Ancak İbni Cevriye Asa takan bir kişiden artısı 1 bilemedin 2'dir.Ashabın şifa hasarı ibni den fazla olabılır ama o kadar da abartılıcak kadar değil bence.
Ayaktayeken 2 (yada 2.5) kudret dolduruyor.Gerçekten mükemmel bi şifa için ama oyunumuzda kımın ilk çarı şifacıdır ki ? 5 bilemedin 10 kişinin ilk çarı şifacıdır.Herkez Latif Ecel Ejder i ilk üretiyor,ben de öyle.Ejderi ürettim Eceli de üreticem sonra Ashab a pence ve maden kalırsa üretmeyi düşünüyorum.Ayaktayken bu kadar kudret doldurmasına lakın bi büyücü 15 sn(zihin) + 10 sn(kutup) durdurabıliyor ve bu da grubundakı tum buyulerın ölmesine yeterlı bı zaman.
Benim anaçarım şifacı ben kullanıcam hevesımde var dersen üret.Ben üretmenizi önermem.İnat kıranla 12 13 kudret gelıyor benım ıcın dezavantaj ama sırf 10 kudret için ben o kadar para vermem(iksirlerim burda işe girdiği için).
Ben sürekli iksir üreten bir kişiyim kudret benım için asla bir sorun değil.Ha bakın Ashabın artıları var yok demiyorum.Ancak İbni Cevriye Asa takan bir kişiden artısı 1 bilemedin 2'dir.Ashabın şifa hasarı ibni den fazla olabılır ama o kadar da abartılıcak kadar değil bence.
Ayaktayeken 2 (yada 2.5) kudret dolduruyor.Gerçekten mükemmel bi şifa için ama oyunumuzda kımın ilk çarı şifacıdır ki ? 5 bilemedin 10 kişinin ilk çarı şifacıdır.Herkez Latif Ecel Ejder i ilk üretiyor,ben de öyle.Ejderi ürettim Eceli de üreticem sonra Ashab a pence ve maden kalırsa üretmeyi düşünüyorum.Ayaktayken bu kadar kudret doldurmasına lakın bi büyücü 15 sn(zihin) + 10 sn(kutup) durdurabıliyor ve bu da grubundakı tum buyulerın ölmesine yeterlı bı zaman.
Benim anaçarım şifacı ben kullanıcam hevesımde var dersen üret.Ben üretmenizi önermem.İnat kıranla 12 13 kudret gelıyor benım ıcın dezavantaj ama sırf 10 kudret için ben o kadar para vermem(iksirlerim burda işe girdiği için).
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
ashab ı olan char ashab olmayan char
aradaki fak daha az oturmak tek farkı budur bana göre böyle
aradaki fak daha az oturmak tek farkı budur bana göre böyle
Drowxdadawa
1EngiN1 yazdı:yaban yazdı:birader amcının gerginlik yaratmak olduğu gayet açık ama orda sanırım die sözük kullandım dikkatini çekermi bilmiorum saygılar1EngiN1 yazdı:yaban yazdı:Bende kuklacıda oynuorum arkdaşlar ashab üreten 3 şifacıdan biriyim . ayıptır sölemesi sunucumuz şaheser bakımından sanırım en bol üretim yapan sunucuşahsen ben ashabdan çok memnunum ben şifayım dien herkesin üretmesi gereken bi şaheser .
Diğer sunuculardaki sayıları bize de söylesene merak ettim kuklacı nasıl 1. oldu.
Şahsıma hakaret edilmediği sürece tartışma çıkarmadım forumda takip eden arkadaşlar bilirler sadece 3 ashabla 1. olmadığınızı belirtmek istedim.İyi forumlar.
Etolford
Sunucumuzda 8 Ejder Asa; 6 Ecel Getiren; 3 Latıf; ve 4 Ashab-Kehf bulunmakta ...
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Graffex yazdı:1EngiN1 yazdı:yaban yazdı:birader amcının gerginlik yaratmak olduğu gayet açık ama orda sanırım die sözük kullandım dikkatini çekermi bilmiorum saygılar1EngiN1 yazdı:yaban yazdı:Bende kuklacıda oynuorum arkdaşlar ashab üreten 3 şifacıdan biriyim . ayıptır sölemesi sunucumuz şaheser bakımından sanırım en bol üretim yapan sunucuşahsen ben ashabdan çok memnunum ben şifayım dien herkesin üretmesi gereken bi şaheser .
Diğer sunuculardaki sayıları bize de söylesene merak ettim kuklacı nasıl 1. oldu.
Şahsıma hakaret edilmediği sürece tartışma çıkarmadım forumda takip eden arkadaşlar bilirler sadece 3 ashabla 1. olmadığınızı belirtmek istedim.İyi forumlar.
Etolford
Sunucumuzda 8 Ejder Asa; 6 Ecel Getiren; 3 Latıf; ve 4 Ashab-Kehf bulunmakta ...
teşekkürler
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Üretince cebinde para kalmıyosa üretme ibni cevriye hint sopası al daha iyi bence
Nick : Azimlixseloxbüyü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
- Yenicerixdadawa
- İri Fare Avcısı
bence üretebiliniosa üretilsin tam aksini düşünüyorumseloxbuyu yazdı:Üretince cebinde para kalmıyosa üretme ibni cevriye hint sopası al daha iyi bence
Dadavaxlonça