Ashab-ı Keyf

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Ashab-ı Keyf

Mesaj gönderen Auril »

her sıfanın ıhtıyacı
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
JeRuSaLeMa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen JeRuSaLeMa »

Her şifadan çok herkesin ihtiyacı ilk öncelikle şifacı açmak her görevi olur her görevdede mutlaka şifa lazım olur ondan sonra ki mesele ise eline Ashab-ı Kehf almak ve diğer şifacılardan daha üstün bir duruma gelmek elbette her eline Ashab-ı Kehf alan iyi şifacı olmuyor ama Usta şifacı da aldı mı coşturmasını biliyor ;)

Resim
Veni Vidi Vici
Geldim Gördüm Yendim

Ahoo Ahooo Örgülüxjeruslema
Mclarenassss Mcxskandal Örgülüxalemci
JeRuSaLeMa : Kudüs (Müslümanların İlk Kıblesi)

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

Asabı Keyf bnm işime çok yarıyo kesilmiyorum artık kolay kolay :lol:
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Yeni efsunlarla feci birşey olucak :)
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Şifacıyı gayet iyi biliyorum.Bende iyileri mutlaka vardır yoktur demiyorum.Lakin aklını kullanan İbni Cevriye kullanır.

Ben sürekli iksir üreten bir kişiyim kudret benım için asla bir sorun değil.Ha bakın Ashabın artıları var yok demiyorum.Ancak İbni Cevriye Asa takan bir kişiden artısı 1 bilemedin 2'dir.Ashabın şifa hasarı ibni den fazla olabılır ama o kadar da abartılıcak kadar değil bence.

Ayaktayeken 2 (yada 2.5) kudret dolduruyor.Gerçekten mükemmel bi şifa için ama oyunumuzda kımın ilk çarı şifacıdır ki ? 5 bilemedin 10 kişinin ilk çarı şifacıdır.Herkez Latif Ecel Ejder i ilk üretiyor,ben de öyle.Ejderi ürettim Eceli de üreticem sonra Ashab a pence ve maden kalırsa üretmeyi düşünüyorum.Ayaktayken bu kadar kudret doldurmasına lakın bi büyücü 15 sn(zihin) + 10 sn(kutup) durdurabıliyor ve bu da grubundakı tum buyulerın ölmesine yeterlı bı zaman.

Benim anaçarım şifacı ben kullanıcam hevesımde var dersen üret.Ben üretmenizi önermem.İnat kıranla 12 13 kudret gelıyor benım ıcın dezavantaj ama sırf 10 kudret için ben o kadar para vermem(iksirlerim burda işe girdiği için).
Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Drowxcorellon »

ashab ı olan char ashab olmayan char

aradaki fak daha az oturmak tek farkı budur bana göre böyle
Drowxdadawa
Kullanıcı avatarı
Graffex
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Graffex »

1EngiN1 yazdı:
yaban yazdı:
1EngiN1 yazdı:
yaban yazdı:Bende kuklacıda oynuorum arkdaşlar ashab üreten 3 şifacıdan biriyim . ayıptır sölemesi sunucumuz şaheser bakımından sanırım en bol üretim yapan sunucu :) şahsen ben ashabdan çok memnunum ben şifayım dien herkesin üretmesi gereken bi şaheser .

Diğer sunuculardaki sayıları bize de söylesene merak ettim kuklacı nasıl 1. oldu.
birader amcının gerginlik yaratmak olduğu gayet açık ama orda sanırım die sözük kullandım dikkatini çekermi bilmiorum saygılar :)

Şahsıma hakaret edilmediği sürece tartışma çıkarmadım forumda takip eden arkadaşlar bilirler sadece 3 ashabla 1. olmadığınızı belirtmek istedim.İyi forumlar.

Etolford

Sunucumuzda 8 Ejder Asa; 6 Ecel Getiren; 3 Latıf; ve 4 Ashab-Kehf bulunmakta ...
Yusuf TAŞDEMİR

• KUKLACI
  • kAnxIIYuSuFII
  • İKV VİDEO
[/b]
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Graffex yazdı:
1EngiN1 yazdı:
yaban yazdı:
1EngiN1 yazdı:
yaban yazdı:Bende kuklacıda oynuorum arkdaşlar ashab üreten 3 şifacıdan biriyim . ayıptır sölemesi sunucumuz şaheser bakımından sanırım en bol üretim yapan sunucu :) şahsen ben ashabdan çok memnunum ben şifayım dien herkesin üretmesi gereken bi şaheser .

Diğer sunuculardaki sayıları bize de söylesene merak ettim kuklacı nasıl 1. oldu.
birader amcının gerginlik yaratmak olduğu gayet açık ama orda sanırım die sözük kullandım dikkatini çekermi bilmiorum saygılar :)

Şahsıma hakaret edilmediği sürece tartışma çıkarmadım forumda takip eden arkadaşlar bilirler sadece 3 ashabla 1. olmadığınızı belirtmek istedim.İyi forumlar.

Etolford

Sunucumuzda 8 Ejder Asa; 6 Ecel Getiren; 3 Latıf; ve 4 Ashab-Kehf bulunmakta ...

teşekkürler
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
seloxbuyu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen seloxbuyu »

Üretince cebinde para kalmıyosa üretme ibni cevriye hint sopası al daha iyi bence
Nick : Azimlixseloxbüyü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
Kullanıcı avatarı
Yenicerixdadawa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Yenicerixdadawa »

seloxbuyu yazdı:Üretince cebinde para kalmıyosa üretme ibni cevriye hint sopası al daha iyi bence
bence üretebiliniosa üretilsin tam aksini düşünüyorum
Dadavaxlonça

“Şifacı” sayfasına dön