İKV Çemberlitaş Kutu Çıktı!
Re: İKV Çemberlitaş Kutu Çıktı!
Yahu küçük şehirleri de düşünmelisiniz. ben marmariste ttnet yada telekomdan özel sipariş verebilecekmiyim
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
ya iyi güzel elazığda 7 yerde bulunuyormuş bu kutuda bugün çıktım bütün elazığı gezdim önemli ttnet satış yerlerine sordum haberleri bile yok bön bön bakıyorlar ikv diyince verdiğiniz isimleri tek tek sorarakmı bulacaz yanlarına bir telefon yada adres koymak kimsenin aklına gelmedimi???
Gakgoşbey
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba arkadaşlar
Bugün yakınımdaki bir Türk Telekom satış noktasına Çemberlitaş kutu almak için gittim. Kutular gelmiş sorun yok. Fakat görevliler bana Kutu ücretlerinin TTNET ADSL faturasına yansıdığını söylediler. Bağımsız olarak satamadıklarını söylediler. Bu mantığı anlamış değilim. Kocaeli merkez de satışın yapıldığı satış noktası YOK. Kutu almak için ilçe ye gittim ve orada da bu sorunla karşılaştım. Nasıl bir satış organizasyonudur bu??
Bugün yakınımdaki bir Türk Telekom satış noktasına Çemberlitaş kutu almak için gittim. Kutular gelmiş sorun yok. Fakat görevliler bana Kutu ücretlerinin TTNET ADSL faturasına yansıdığını söylediler. Bağımsız olarak satamadıklarını söylediler. Bu mantığı anlamış değilim. Kocaeli merkez de satışın yapıldığı satış noktası YOK. Kutu almak için ilçe ye gittim ve orada da bu sorunla karşılaştım. Nasıl bir satış organizasyonudur bu??
- Lucagox
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
Hayda, ne alakası var ki ? Ben TTNet abonesi değilim belki alamayacak mıyım kutuyu.fatalrhyme41 yazdı:Merhaba arkadaşlar

* HuNxLuCaGo(49) [(^) Ejder Asa]
* Lucagox(49)
* Neira(49)
* Hunxlucagox(49)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE
İlaç Teknisyenliği 2.Sınıf Öğrencisi
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Ben TTNET abonesiyim fakat hat benim üzerime değil babamın üzerine.Yaşlı başlı adamı ben TTNET satış noktasınamı götürecem??Lucagox yazdı:Hayda, ne alakası var ki ? Ben TTNet abonesi değilim belki alamayacak mıyım kutuyu.fatalrhyme41 yazdı:Merhaba arkadaşlar
Kutu alamadım. Sadece bakmakla yetindim
Şimdi pendik te iki yer görünüyo hatboyu caddesi ve kaynarca tam adres sorunu doğuyo birazda olsa. Mesela kaynarcada nerde burası kendi sitesinden bakında tuzlada görünüyo. O kaynarca mahalle olmasın. Hoş sitede onla alakalı da değil kaynarca mahallesinden daha ilerde.Orti yazdı:Satış noktaları güncellenmiştir,
Satış noktaları için http://www.istanbuloyun.com/cemberlitaskutu.aspx adresini ziyaret edebilirsiniz. Satış noktalarına erişim konusunda sorun yaşayan oyuncularımıza bu başlık altında gerekli destek verilecektir.

*******Turagarvsturagar**********Troyaxxturagar*******

*******Turagarveşehit**********
Konu ile ilgileniyoruz arkadaşlar.fatalrhyme41 yazdı:Ben TTNET abonesiyim fakat hat benim üzerime değil babamın üzerine.Yaşlı başlı adamı ben TTNET satış noktasınamı götürecem??Lucagox yazdı:Hayda, ne alakası var ki ? Ben TTNet abonesi değilim belki alamayacak mıyım kutuyu.fatalrhyme41 yazdı:Merhaba arkadaşlar
Kutu alamadım. Sadece bakmakla yetindimLütfen buna bir çözüm bulunsun..
Bildirimleriniz için teşekkür ederiz.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- justine
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Trabzon Merkez Fatih Caddesindeki Bülbüloğlu iletişimin telefon numarasını binbir güçlükle buldum..
İşletmeyi aradım.. Konudan haberdar olup olmadıklarını sordum.. Sizin hangi oyundan bahsettiğinizi bile bilmiyorum dedi
Trabzonda bu oyunu oynayan 50 kişi varsa herkes gelip 2şer tane alacaktır en az bu anlattığım kutudan dedim.. Şu anda ilgileniyorlar.. Olur ya Trabzondan almak isteyen olur Fatih Caddesinden Bülbüloğlu iletişime uğramaları yeterli olacaktır..
NOT : Satış yerlerini sadece cadde / mahalle olarak değilde işletme ismi olarak güncellerseniz İKV oyuncularına iyilik yapmış olacaksınız..
İşletmeyi aradım.. Konudan haberdar olup olmadıklarını sordum.. Sizin hangi oyundan bahsettiğinizi bile bilmiyorum dedi
Trabzonda bu oyunu oynayan 50 kişi varsa herkes gelip 2şer tane alacaktır en az bu anlattığım kutudan dedim.. Şu anda ilgileniyorlar.. Olur ya Trabzondan almak isteyen olur Fatih Caddesinden Bülbüloğlu iletişime uğramaları yeterli olacaktır..
NOT : Satış yerlerini sadece cadde / mahalle olarak değilde işletme ismi olarak güncellerseniz İKV oyuncularına iyilik yapmış olacaksınız..

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
satış yerlerini cadde olarak değiştirdiğiniz için teşekkürler satan birkaç yer buldum hepside bugün yarın gelir dediler bekliyoruz heyecanla...
Gakgoşbey
:arrow: kutu mümkünse daha çok yerde satılsın arkadaşlar bi iş yapıyorsunuz tam yapın bari koskoca Ankara'da kutu sadece 5 yerdemi satılcak lütfen kutu satış olayını tekrardan bi gözden geçirin en azından herkesin ulaşabileceği yerlerde olsun
Dünyada 5 Eksik Cennette 5 Fazlayız