Ben sana istediğin kadar car açıp ramazan abim diye yazim... o zaman bende ramazanın kardeşimi oluyorum... Biraz mantıklı olun...IIxDyNaCxII yazdı:Ramazan abim diye kendisi diyor zaten
Temiz Bir Tılsım İçin El Ele..!!
- TurkxxSamSunSiFa
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizifarklı Clan
Re: Temiz Bir Tılsım İçin El Ele..!!
SamSunŞiFa -> 49 Level
SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level
Lonca başvurusu için tıklayın

SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level

- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: NEMESİS
Sorunlusun sanırım ? IIxAlbaTroSxII Ramazanın çarıydı zaten ben gidip isim epini alıp nickimi IIxAlbaTroSxII yapıp yazmadım heralde onu mantıksız mantıksız konuşma
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
- CelalYILMAZ
- FareAdam Düşmanı
Haydaaaa...Rocnqpung yazdı:
Türkxx loncasının neler yaptığını vs. bilmiyorum ve bilmekte istemiyorum.
Hani vardır ya ; Bana dokunmayan yılan bin yaşasın.
Bu hesap benimki.
Bu adamlardan zarar gördüm ki bunu bildiriyorum. Kendisi cevap yazmıyor neden sen üstüne alınıp yazıyorsun ?
Seninde ne olduğunu görmüştük değil mi ? Hafızanı yoklayıp yaptığın '' er meydanı '' savaşlarını hatırlarsan![]()
Baştada dedim şimdide diyorum , önce kendinizi düzeltin daha sonra milletin işine el ayak olun.
Dediklerimi gayet açık biçimde yazarım kimseden korkmam.
Haydi rast gele![]()
Sazan mevsimi başladı mı bilmiyorum ama bir tanesini yakaladım :mrgreen:
Diyorsun ki bana dokunmayan yılan bin yaşasın.
Madem bu kadar olaylardan uzak kalmayı seçiyorsun neden bir loncadasın ?
O loncadan birinin çarı çalındığında aynı kelimeyi diyebilecek misin ?
Biraz erkeklik ister bu cümlenin arkasında durmak
Önce lafını bileceksin.
Yaşından büyük lafları yaşından büyük insanlara söylerken 2, 3 defa düşüneceksin
Gelelim şu Hatırlayamadığım ''Er Meydanları'' konuna ;
Hatırlamıyorum ve hatırlamak içinde efor sergilemiyorum.
Ha dersen ki niye hatırlamıyorsun diye ;
Burası yeri değil ama yine de söylemekte fayda var.
Bahsettiğin Er Meydanları kp gitmeyen kazanınca 60bin küsür para veren bir kişiye de kıyrıtık bir item veren bir alan oldu.
Yani oraya girme amacı ''Lan boş boş duracağıma em yapim'' dir
Eski zamanda (12-12 + kpli em) olsa oyuna sadece em için girenler vardı
Şimdi öyle bir kitle yok.
Er Meydanında muhtemelen ben uygunsuz birini ve ya bir davranışı görmüşümdür ve savaşı bırakmışımdır.
Ha bu çok zoruna gittiyse ( Kaç defa yaptım onuda bilmiyorum ) kaybın neyse telafisini ederim.
Niye buraya yorum yazıyorsun ? soruna gelince ;
Team loncasından kimse yok burada sen ne ayak birader
Ben gayet düzgünüm varsa açığım, yanlışım entari giyip kıvırmam neyse bedeli 2 katını öderim.
Yeter ki beni kötüleyecek bir şey bulun
Team loncasında ki her üyeyle muhabbetim var ama ne yalan söyliyim senin Team Loncasında olmanı hiç istemezdim.
Şans işte bazen tutmuyor
Vesselam...
Şimdi bahsettiğin şeyde haklısın ancak işin ilginç yanı şu ;TurkxxSamSunSiFa yazdı:
Tatlıbelax diye birisi ben ramazanın abisiyim dediği için mi suçladığınız kişi hırsız oluyor? Arkadaşalar yapmayın Allah'ınızı severseniz... Bende size kimin hakkında bu şekilde bir suçlama yapılmasını istiyorsanız söylenin aynı bu şekilde fotoğraflarla kanıtlayayım...
Tatlıbelax in ramazanın abisine ait olduğuna eminmisiniz peki?
Bu arada suçladığınız kişi ile hiç bir alakam yoktur... Bunun altını özellikle çizmek istiyorum... O kişiyi savunduğumuda zannetmeyin... Sizler Türkxx loncasındakileri suçladığınız için ben bunları yazıyorum...
Tatlıbelax ben ramazanın ağabeysiyim diyor ve ramazan bunu reddetmiyor
(hoş bu yazıdan sonra reddeder eminim
Ayrıca biz Türkxx Loncasını suçlamıyoruz, hırsıza onca delil, hatır koyduğumuz halde arka çıkılmasını kınıyoruz ve bu kınamada devam edecek.
Mesutla muhabbetimiz çok eskidir ki kendiside bilir bunu.
O günden bu güne dost ve ya düşman olduğumuz zaman ne bir yanlışımı görmüştür ne duymuştur.
Ben kalkıp delilli ıspatlı şekilde bildiriyorum siz kalkıp onunla görüşeceğim bununla görüşeceğim diyorsunuz.
Siz bize ''İnanmıyoruz'' diyin bizde diyelim ki ''bunların tercihi bu''.
Gerek yok konuyu uzatmaya, dallandırmaya.
Ya bu adam ve bunu adamdan sayanlar loncadan hatta oyundan uzaklaştırılacak ya da safınızı seçip ''Biz hırsızlarla beraberiz'' diyeceksiniz bu kadar basit
Sende samsun'lusun bende. Az çok biliriz birbirmizin huyunu.
Boş konuşmak ve konuştuğumuzun arkasında durmamak bize yakışmaz.
Biz lafımızı da söyledik tavrımızı da koyduk ıspatları da koyduk gerisi size kalmış.
Benden son öneri ;
Türkxx adını taşıyorsanız o isme laf getirtmeyin, ne olursa olsun !
.
.
.
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Koç ne yaptın sen ya
ne bu şiddet bu celal yazdığım yazıyı okudun mu ? okudun da anladın mı ? millete yaranmak için burada çirkinleşme bu loncayı kuranlar abimin eski arkadaşlarıdır ( buradaki konunun aptalca olduğunu şaka ile karışık size takılıyorum ama anlayamıyırsen )
benden sana tavsiye aklının ermediği işlere karışma her yazıyı kendine indirgeme ileride canın acır
benden sana tavsiye aklının ermediği işlere karışma her yazıyı kendine indirgeme ileride canın acır
TurkxxSamSunSiFa yazdı:Türkxx lerden 25 lvl carlarımı kestin yoksa rüyamı görüyorsun... Bunun bir oyun olduğunu unutuyorsunuz... Biz karı gibi kaçmaktansa savaşıp ölmeyi tercih ediyoruz... Çok gereksiz konuşmalar yapıyorsunuz... Sizin tek bildiğiniz kasada tek duran bir kişi olduğunda ona dalmak... Kaç defa e.ö bankada aktarım yaparken daldılar nedeni ise yanımdan geçerken ben dokunmadığım için adam arkadan dolaşıp dalıyor... Ama hata bendeki yanımdan geçerken dalmıyorum... NOrmalde yine kesemezde 2. bilgisayardan carlardan aktarım yaptığım için diğer pc ile ilgilenemiyorum... Farkına vardığımda da iş işten geçmiş oluyor... Ondan sonra biz birine daldığımızda adımız kp açına çıkıyor... Bu oyunda kesmekte var, kesilmekte ama biz kesildiğimizde hiç bir zaman ağıza alınmayacak küfürler etmiyoruz...kasaphasan06 yazdı:Yahu nedir bu Türkx lere olan kızgınlık onlarda olmasa ben kimi keseceğim, sonra kim beni kovalayacak sonra ben yine kimi keseceğim yapmayın bu kin kötüdür![]()
Kesilmeyi hazmedemiyorsan klandan çık sana kimse dokunamasın... Kesiliyorsanda bunu kabullenmen gerekiyor... Bunu uzatmanın bir anlamı olduğunu zannetmiyorum...
Oyun oynamaksa amaç adam gibi oynayalım... Ama maalesef oyunu oyun gibi oynamayan bir çok kişi var...

- TurkxxSamSunSiFa
- Sahaf Yardımcısı
Sen kim oluyorsun ki benim hakkımda böyle bir şey söyleme hakkını kendinde buluyorsun... Kime yaranıyormuşum?kasaphasan06 yazdı:Koç ne yaptın sen yane bu şiddet bu celal yazdığım yazıyı okudun mu ? okudun da anladın mı ? millete yaranmak için burada çirkinleşme bu loncayı kuranlar abimin eski arkadaşlarıdır ( buradaki konunun aptalca olduğunu şaka ile karışık size takılıyorum ama anlayamıyırsen )
benden sana tavsiye aklının ermediği işlere karışma her yazıyı kendine indirgeme ileride canın acır![]()
Türkxx Loncasına kimsenin şakada olsa takılma gibi bir lüksü yoktur; olamazda... Senmi benim canımı acıtasansın
Sen kendini ne zannediyorsun acaba çok merak ediyorum :evil: :evil:
SamSunŞiFa -> 49 Level
SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level

SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level

- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Osmanlı
SıradakiTurkxxSamSunSiFa yazdı:Bu soruma cevap bekliyorum? Ben yapıp yapmadığını bilemem resimlerdeki yazılardan yapmamıştır diyorum... Kimseyide savunduğum yok...TurkxxSamSunSiFa yazdı: Tatlıbelax in ramazanın abisine ait olduğuna eminmisiniz peki?
Sende rengini belli ettin. Şimdi kim var bu konuda kapağını almayan gelsin sırayla
Sorunada cevap vereyim. Nerden biliyoruz? Ramazan kendi söyledi ağabeyim diye. Öz olduğunuda ekledi.
Celalin dediği gibi şimdi inkar eder.
Alıştınız artık kıvırmaya ohhh sağdan
-
- FareAdam Düşmanı
harun ıslerın yogunlugundan olaya bıraz uzak kaldım sen yapılmıstır dıyorsan yapılmıstır kardesım buyazımdan sonra hıcbır team uyesı bu konu hakkında yorum yapmasın benım mesajımdan sonra teamın rengı bellıdır muratcan konuyu acan kısyle olan dıyologunda baska bı platformda tartısılacak bı konudur o konuyu burda uzatma dogru ortamlarda celal ve harunla konusur ortasını buluruzHarunYILMAZ yazdı:SıradakiTurkxxSamSunSiFa yazdı:Bu soruma cevap bekliyorum? Ben yapıp yapmadığını bilemem resimlerdeki yazılardan yapmamıştır diyorum... Kimseyide savunduğum yok...TurkxxSamSunSiFa yazdı: Tatlıbelax in ramazanın abisine ait olduğuna eminmisiniz peki?![]()
![]()
Sende rengini belli ettin. Şimdi kim var bu konuda kapağını almayan gelsin sırayla
Sorunada cevap vereyim. Nerden biliyoruz? Ramazan kendi söyledi ağabeyim diye. Öz olduğunuda ekledi.
GÖKHAN DEMİRCAN
- CelalYILMAZ
- FareAdam Düşmanı
EyvAllah paşam.
Murat Can ile yaşadığımız problem kişisel sanırım ama önceki mesajımda ki gibi yine diyorum.
Varsa hatam diyetinin 2 katını ödemeye razıyım.
Team loncasıyla sorun yaşamayı istemem ve her üyesini dostum, kardeşim olarak görürüm.
Enes hariç
o benim balım :twisted:
Murat Can ile yaşadığımız problem kişisel sanırım ama önceki mesajımda ki gibi yine diyorum.
Varsa hatam diyetinin 2 katını ödemeye razıyım.
Team loncasıyla sorun yaşamayı istemem ve her üyesini dostum, kardeşim olarak görürüm.
Enes hariç
.
.
.
- TurkxxSamSunSiFa
- Sahaf Yardımcısı
Arkadaşlar ben mi anlatamıyorum, yoksa siz anlamak istemiyorsunuz! Bahsi geçen kişiyi ne tanırım ne de konuşmuşluğum var. Ben sadece 1 kişi yüzünden böyle bir başlığın atılmasına karşı burdayım... O kişiyi savunduğumdan değil... Ama bu konuyla ilgili gereken ne varsa yakında yapılacak bundan emin olun... Bİzim loncanın sayfasını takip ederseniz oradan da görürsünüz...HarunYILMAZ yazdı:SıradakiTurkxxSamSunSiFa yazdı:Bu soruma cevap bekliyorum? Ben yapıp yapmadığını bilemem resimlerdeki yazılardan yapmamıştır diyorum... Kimseyide savunduğum yok...TurkxxSamSunSiFa yazdı: Tatlıbelax in ramazanın abisine ait olduğuna eminmisiniz peki?![]()
![]()
SamSunŞiFa -> 49 Level
SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level

SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level

- TurkxxSamSunSiFa
- Sahaf Yardımcısı
TurkxxSamSunSiFa yazdı:Arkadaşlar ben mi anlatamıyorum, yoksa siz anlamak istemiyorsunuz! Bahsi geçen kişiyi ne tanırım ne de konuşmuşluğum var. Ben sadece 1 kişi yüzünden böyle bir başlığın atılmasına karşı burdayım... O kişiyi savunduğumdan değil... Ama bu konuyla ilgili gereken ne varsa yakında yapılacak bundan emin olun... Bİzim loncanın sayfasını takip ederseniz oradan da görürsünüz...HarunYILMAZ yazdı:SıradakiTurkxxSamSunSiFa yazdı:Bu soruma cevap bekliyorum? Ben yapıp yapmadığını bilemem resimlerdeki yazılardan yapmamıştır diyorum... Kimseyide savunduğum yok...TurkxxSamSunSiFa yazdı: Tatlıbelax in ramazanın abisine ait olduğuna eminmisiniz peki?![]()
![]()
Sende kiminle konuştuğuna dikkat et herkesi kendiniz gibi mi sanıyorsunuz? Benim hakkında adam gibi konuş...
SamSunŞiFa -> 49 Level
SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level

SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level