oyun oyun degil artık ticarethane

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
perfectstylee
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: oyun oyun degil artık ticarethane

Mesaj gönderen perfectstylee »

Bazı Şeyler Parayla Olabilir Ama gerçekten abarmıslar +10 arkadas bune abi ya :evil: :evil:
Google'nin Yeni Modelini Görmek İçin Click ! :)

Kod: Tümünü seç

http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google_gravity/
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen benzombi01 »

arkadaşlar ben biraz uzatacam evet biraz olsa da haksızsınız ikv dükkanında sadece silah yükseltme gerekli şey zamanınız yoksa alın şans arttırıcı yağma arttırıcıları bitsin olay ama sanki siz misal 1 lvlik karakter açtınız onu dükkandan dizeceksiniz öyle bir konuşmanız var sizin bence çoğu oyuna göre ikv dükkanı diyerlerine göre ucuz ve güzel yani 2 şey alsanız tamamdır dizdiniz çarı misal bir hayvan alın tesla gözcüsü , ayı gibi yada kangal işte bide silah yükseltme bakın bizim arkadaşlarımız okuldan pointblank diye bir oyun vardı 1 yılda 300 tl yatırdılar ve 1 yılda tüm emekleri boşa gitti her şeylerinin süresi bitti sonra yarım yıl sonra oyunu bıraktılar en çok değindiğiniz ise metin 2 etkilemiyor diyorsunuz ama şu V.I.P meselsi var bizim arkadaşlarımız o oyuna en az ayda 30 tl +20tl yatırıyor yani 50 tl oda saç şekli iksir fln yani ikv de 40 tl ye kalıcı mı yoksa diyer oyunlarda 300 tl ye bile 1 yıllık mı seçim sizin
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

arkadaşlar bakın bu sefer erçekleri konuşacam bildiğinz gibi ikv 5 yaşında ve artık ikv 49 lvl paralı para olması güzel hoş peki siz neden kötülüyorsunuz bişe soracam bakınsizin babalarınız çalışmıyormu çalışıyor misal markette yada bakkalda bir adam geldi çocuğu bir şey istemiş aldı tamam doğal ama para tarnsferi oldu peki neden alış veriş olarak anlamıyoruz biz oyunu oynuyoruz misal oyun yapımcıları yani Sobee bakkal olsun bizde adam buraya kadar hoş peki Sobee biz para vermeden yada oynamadan nasıl para kazanıp çocuklarının istediklerini alacak size sorarım yani çok zorlamayın buda normal bir hayat.
Bide siz demişsiniz yeni lvller gelmiyor bakın ben okulmakilerin hepsine önerdim ama hepsi baktı dediler ben her oyunda 1 günde 30 40 lvl olurdum burda oyunu anlayıp 5 lvl olmam 1 gün dediler yani oyun çok zor ondan metin 2 gibi bebek oyunları oynanyanlar gelmez buraya burası İKV bildiğiniz oyun değil tamam.
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Crack »

xFirelifex yazdı:Premium'u bilmem de bildiğim kadarıyla WoW'a girebilmek için her ay para ödemek zorundasın.
WoW indirilebilir içeriği 12 GB ama ;)

Öteye yandan konuyu açan arkadaşa diyorum ki . Daha hiçbirşey görmediniz !!
Resim
Kullanıcı avatarı
Kizilot55
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kizilot55 »

BU savascıların hali ne olcak cemberlitastada eger büyücüler sifacilar devam edecekse yol yakinken birakalim bu oyunuda ben sifaci yada büyücü acarak oynamak zorunda deilim Savascilarin durumunuda normallestirsinler.Savasciların fazladan vurdugu falan yok sadece hp si cok diye madur olacaksak isi bulduk

bunu hic arastiran oldumu herkes hala havadan seylerin pesinde... büyücüler yok kutup atar yok digeri ile bilmem kac sn kitler tesla acar masallahları var anca dengeye geldi diyenlerede bise demiyorum artik :)
iLyas KuzguN
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Kizilot55 yazdı:BU savascıların hali ne olcak cemberlitastada eger büyücüler sifacilar devam edecekse yol yakinken birakalim bu oyunuda ben sifaci yada büyücü acarak oynamak zorunda deilim Savascilarin durumunuda normallestirsinler.Savasciların fazladan vurdugu falan yok sadece hp si cok diye madur olacaksak isi bulduk

bunu hic arastiran oldumu herkes hala havadan seylerin pesinde... büyücüler yok kutup atar yok digeri ile bilmem kac sn kitler tesla acar masallahları var anca dengeye geldi diyenlerede bise demiyorum artik :)
iyi günler arkadaşım bak burda 1 set var maximum hasar seti onla savaşcı max hasar 3500 oluyor bide yükseltme fln kolye yüzük gözlük derken 4300 ü buluyor yani artık o hasarı x2.5 ile carpdığımızda 10750 bide yeteneklerden ofansik dövüşme bide şu şaşırtma mıdır nedir onla x 1.8 19350 tamam bak bide yetenek kullan 25000 olsun bide kritik 50000 olur yani 1 darbede 50bin-100bin bile vurabilirsin ama büycüler daha fazlamı azmı onu bilmem çünkü büyücüler 2 item dizmek zorunda.
( ordaki ilk x 2.5 savaşcının verdiği hasar )
devilboys
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen devilboys »

Çok merak ediyorum bu arkadaşımızn konu başlığı altında yorum yapan arkadaşlar başka oyunlar böyleyken ikv şöyle dediklerinde cidi bir araştırma yaptılarmı.
hAAA O ZAMAN söyliyeyim size en pahalı oyun 30 tl isim vermeycem .Türkiyede yayın yapn en pahalı aylıklı oyun 15 tl.bakın bi tane verim en pahalı oyunlar listesinin en başında yer alıyor Rift
AMa korkunç bir detay var.Ücretli ve ücretli olmayan oyuncular arasında ki item farkı yüzde 0 .İster inanın ister inanmayın.
Kocaman bir sıfır aralarındaki fark.gerçek parayla extra satılan ürünler öyle veya böyle yüzde 30 zaman farkıya parasız oyuncu elde edebiliyor.
Şu daha gelişiyor saçmalığını bırakın artık.Nasıl para kazanacak diyenlereyse bence ikv fan clup kurun aylığınız tamamını hibe edin diyecem.Ama yine de gelişme görmeseniz artık gider süper canın kutusunu alıp kafanıza vurun.

http://mmotr.org/ bu adresten oyun incelemerine ve fiyatlarına bakabilirisniz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön