Herşeyin Bir Yeri ve Zamanı Var Kestirmesin Bakalım Eyvallahkupluce yazdı:GHOSEN yazdı:Destek Olanlar Nerede Olum Bana Yeniçeri dadawa ve wolfun İflissi Kestiği Gibi Video Gösterin Atalar Kesti Özür Dilerim Ben İçiniz Rahat Olsun Gelmiş Birde Sana Kadim Kestirmem Diye Tehdit Ediyorercin yazdı:Kadim hidranın kesiminde en büyük pay Ata loncası ve serdar arkadaşımızın yani Goldsifa 6 defa kesildi 6 sinda ben ordaydım ama bana kesmet olmadıümarım ilerleyen tarihlerde
![]()
O diyorsa kestirmez sadece orda oturmasi yeterli yeterki sen Vahit abi ordayken kesmeyi dene bakalim kesebiliyosusun
SANCAK SUNUCUSUNDA KADİM HİDRA KESİMİ Örnek değil GERÇEK
Re: SANCAK SUNUCUSUNDA KADİM HİDRA KESİMİ Örnek değil GERÇEK
GHOSEN yazdı:Herşeyin Bir Yeri ve Zamanı Var Kestirmesin Bakalım Eyvallahkupluce yazdı:GHOSEN yazdı:Destek Olanlar Nerede Olum Bana Yeniçeri dadawa ve wolfun İflissi Kestiği Gibi Video Gösterin Atalar Kesti Özür Dilerim Ben İçiniz Rahat Olsun Gelmiş Birde Sana Kadim Kestirmem Diye Tehdit Ediyorercin yazdı:Kadim hidranın kesiminde en büyük pay Ata loncası ve serdar arkadaşımızın yani Goldsifa 6 defa kesildi 6 sinda ben ordaydım ama bana kesmet olmadıümarım ilerleyen tarihlerde
![]()
O diyorsa kestirmez sadece orda oturmasi yeterli yeterki sen Vahit abi ordayken kesmeyi dene bakalim kesebiliyosusun![]()
Dogru diyosun once carini kas kadime gel daha zamanin var
AteşSalih -- TERBİYECİ

ercin yazdı:Kadim hidranın kesiminde en büyük pay Ata loncası ve serdar arkadaşımızın yani Goldsifa 6 defa kesildi 6 sinda ben ordaydım ama bana kesmet olmadıümarım ilerleyen tarihlerde
Ghosen bi kac kere okusaydin bunu orda olan isi bilen adam kimin ne yaptigini da biliyor
AteşSalih -- TERBİYECİ

Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=32&t=6266
Buyur oku bakalım emek hırsızı kime deyilmiş her şeye zıplama ghosen eğer zığlayıp reklam peşinde koşup öne çıkmak istiyorsan bize handanı kes reklamın olur
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

kupluce yazdı:ercin yazdı:Kadim hidranın kesiminde en büyük pay Ata loncası ve serdar arkadaşımızın yani Goldsifa 6 defa kesildi 6 sinda ben ordaydım ama bana kesmet olmadıümarım ilerleyen tarihlerde
Ghosen bi kac kere okusaydin bunu orda olan isi bilen adam kimin ne yaptigini da biliyor
Tamam Video Ekleyin Özür Dileyeceğim Söz...Ben Resimlerde Gördüğümü Söyledim O Kadar
Arkadasındaki Şehitleri Saymadan Türkiye'yi Bir Tek Atatürk Kurtardı Dersek O Şehitlerin Ruhuna Haksızlık Etmiş Olmazmıyız.
Bu da O Misal Neden Sırf Ata Lonca Adı Geçiyor.Bende Buna İnat Yukarda GÖK ve ROW Yazmışım Ne Yapabilirm ?
Ssalih cevap verme suna baksana adam pos peşinde 31 aralıkta kayıt olmuş 350 mesajı var biz 5 aralık 50 mesajımız yok boş konuşup pos kasma peşinde adam biraz daha zorla inan seni foruma moderatör yapcaklar az daha zorla ghosen
Vesselam
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

Kadim hidrenın kesilmesinde emeği geçen herkeze tsklerDestek Olanlar Nerede Olum Bana Yeniçeri dadawa ve wolfun İflissi Kestiği Gibi Video Gösterin Atalar Kesti Özür Dilerim Ben İçiniz Rahat Olsun Gelmiş Birde Sana Kadim Kestirmem Diye Tehdit Ediyor
Erçin&Ceremi
Eyw Zamanı Gelince Onu da Yaparız Nara Atıp Kaçıracağın Ne Kadar Bariz Olsa Bile Allah'ın İzniyle Onu da KeserizVahit yazdı:Kod: Tümünü seç
Buyur oku bakalım emek hırsızı kime deyilmiş her şeye zıplama ghosen eğer zığlayıp reklam peşinde koşup öne çıkmak istiyorsan bize handanı kes reklamın olur![]()
Vesselam
zaten forumda car car oter abi oyunda yazdigim zaman aldigi tepki ortada insani tanimadan hakkinda yorum yapiyor iste maksat reklami olsun forum bidi bidi si ne olcak
AteşSalih -- TERBİYECİ

Sen keserken haber ver bize yeter bakalim canini kaca indirebiliyosunuz birak kesmeyiGHOSEN yazdı:Vahit yazdı:Kod: Tümünü seç
Buyur oku bakalım emek hırsızı kime deyilmiş her şeye zıplama ghosen eğer zığlayıp reklam peşinde koşup öne çıkmak istiyorsan bize handanı kes reklamın olur![]()
Vesselam
AteşSalih -- TERBİYECİ