SANCAK SUNUCUSUNDA KADİM HİDRA KESİMİ Örnek değil GERÇEK

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: SANCAK SUNUCUSUNDA KADİM HİDRA KESİMİ Örnek değil GERÇEK

Mesaj gönderen GHOSEN »

kupluce yazdı:
GHOSEN yazdı:
ercin yazdı:Kadim hidranın kesiminde en büyük pay Ata loncası ve serdar arkadaşımızın yani Goldsifa 6 defa kesildi 6 sinda ben ordaydım ama bana kesmet olmadı :) ümarım ilerleyen tarihlerde :)
Destek Olanlar Nerede Olum Bana Yeniçeri dadawa ve wolfun İflissi Kestiği Gibi Video Gösterin Atalar Kesti Özür Dilerim Ben İçiniz Rahat Olsun Gelmiş Birde Sana Kadim Kestirmem Diye Tehdit Ediyor ;)

O diyorsa kestirmez sadece orda oturmasi yeterli yeterki sen Vahit abi ordayken kesmeyi dene bakalim kesebiliyosusun ;)
Herşeyin Bir Yeri ve Zamanı Var Kestirmesin Bakalım Eyvallah 8-)
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kupluce »

GHOSEN yazdı:
kupluce yazdı:
GHOSEN yazdı:
ercin yazdı:Kadim hidranın kesiminde en büyük pay Ata loncası ve serdar arkadaşımızın yani Goldsifa 6 defa kesildi 6 sinda ben ordaydım ama bana kesmet olmadı :) ümarım ilerleyen tarihlerde :)
Destek Olanlar Nerede Olum Bana Yeniçeri dadawa ve wolfun İflissi Kestiği Gibi Video Gösterin Atalar Kesti Özür Dilerim Ben İçiniz Rahat Olsun Gelmiş Birde Sana Kadim Kestirmem Diye Tehdit Ediyor ;)

O diyorsa kestirmez sadece orda oturmasi yeterli yeterki sen Vahit abi ordayken kesmeyi dene bakalim kesebiliyosusun ;)
Herşeyin Bir Yeri ve Zamanı Var Kestirmesin Bakalım Eyvallah 8-)

Dogru diyosun once carini kas kadime gel daha zamanin var ;)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Ghosen bi kac kere okusaydin bunu orda olan isi bilen adam kimin ne yaptigini da biliyor ;)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=32&t=6266

Buyur oku bakalım emek hırsızı kime deyilmiş her şeye zıplama ghosen eğer zığlayıp reklam peşinde koşup öne çıkmak istiyorsan bize handanı kes reklamın olur :o

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

kupluce yazdı:

Ghosen bi kac kere okusaydin bunu orda olan isi bilen adam kimin ne yaptigini da biliyor ;)

Tamam Video Ekleyin Özür Dileyeceğim Söz...Ben Resimlerde Gördüğümü Söyledim O Kadar ;)

Arkadasındaki Şehitleri Saymadan Türkiye'yi Bir Tek Atatürk Kurtardı Dersek O Şehitlerin Ruhuna Haksızlık Etmiş Olmazmıyız.

Bu da O Misal Neden Sırf Ata Lonca Adı Geçiyor.Bende Buna İnat Yukarda GÖK ve ROW Yazmışım Ne Yapabilirm ?
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

Ssalih cevap verme suna baksana adam pos peşinde 31 aralıkta kayıt olmuş 350 mesajı var biz 5 aralık 50 mesajımız yok boş konuşup pos kasma peşinde adam biraz daha zorla inan seni foruma moderatör yapcaklar az daha zorla ghosen

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Ercin
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ercin »

Kadim hidrenın kesilmesinde emeği geçen herkeze tskler :)
Erçin&Ceremi
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

Vahit yazdı:

Buyur oku bakalım emek hırsızı kime deyilmiş her şeye zıplama ghosen eğer zığlayıp reklam peşinde koşup öne çıkmak istiyorsan bize handanı kes reklamın olur :o

Vesselam
Eyw Zamanı Gelince Onu da Yaparız Nara Atıp Kaçıracağın Ne Kadar Bariz Olsa Bile Allah'ın İzniyle Onu da Keseriz
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

zaten forumda car car oter abi oyunda yazdigim zaman aldigi tepki ortada insani tanimadan hakkinda yorum yapiyor iste maksat reklami olsun forum bidi bidi si ne olcak
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

GHOSEN yazdı:
Vahit yazdı:

Vesselam
Sen keserken haber ver bize yeter bakalim canini kaca indirebiliyosunuz birak kesmeyi :D
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön