Kadim Hidra Ve Getirdikleri

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Aerrow
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Kadim Hidra Ve Getirdikleri

Mesaj gönderen Aerrow »

nabuforum yazdı:
Aerrow yazdı:Ya arkadaşım madem şaheser silahlar bu kadar kötü berbat iğrenç ötesi üretmeyin gitsin bu kadar basit.Forumda bununla ilgili yüzlerce konu var anlam veremiyorum.Satın üretmek isteyenlere topladıklarınızı sattığınız o malzemelerin parasıyla üretin birer yücelen halit girmenç osmiridyum balyoz olsun bitsin rahatınıza bakın.Şaheser silah diye hasarı 100-500 olucak hali yokki hem çok devasa bişey olsa üretemeyenler ezik kalır.Böyle uygun görülmüşkü böyle konmuş silahlar.
Güzel kardeşim biz burda ürettiğimiz en azından benim ürettiğim malın değerini size anlatıyorum. Üretip üretmemek senin elinde. Forumda o kadar kişi yorum yapıyor neden ürettikleri için bilgi sahibiler. Kimse üretmese bu kadar bilgiyi kim sana aktaracak. Senin düşüncende ayrı bi tutarsız.
Tamam iyi hoş üretmişsiniz beğenmemişsiniz güzel başkasınada aktarmışsınız eyv bunu ama bu şaheser silahları devlet sorunu haline getirmeye gerek yok bence.Tamam o kadar bekledik bazılarımız üretti iyi değildi ama silahı üretmeden önce özelliklerine bi bakıverseydiniz ne kadar dandik olduğunu anlayacaktınız.Ama elimde diğerlerinkinden sorf farklı silah olsun diye üretenlerde var.
LODOS'a Taze KAN, Teşkilata HEYECAN...

kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen nabuforum »

Aerrow yazdı:Tamam iyi hoş üretmişsiniz beğenmemişsiniz güzel başkasınada aktarmışsınız eyv bunu ama bu şaheser silahları devlet sorunu haline getirmeye gerek yok bence.Tamam o kadar bekledik bazılarımız üretti iyi değildi ama silahı üretmeden önce özelliklerine bi bakıverseydiniz ne kadar dandik olduğunu anlayacaktınız.Ama elimde diğerlerinkinden sorf farklı silah olsun diye üretenlerde var.
Devlet meselesi haline getirmiyoruz. Biz sadece 1 konu üzerinden şaheser adı üstünde şaheserler hakkında görüşlerimizi bildiriyoruz.Sanırım forumunda amacı bu. Bilgi aktarımı yapmak. Bu konuda da şaheserlerin beklenildiği gibi olmadıklarını belirttik ve yönetime eleştiri yaptık. Kİmseye küfür etmedik. Kimseyi foruma çağırmadık. Gelin bu konuya yorum yapın demedik. Sadece bilgi paylaşımı. :=)
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
Aerrow
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Aerrow »

nabuforum yazdı:
Aerrow yazdı:Tamam iyi hoş üretmişsiniz beğenmemişsiniz güzel başkasınada aktarmışsınız eyv bunu ama bu şaheser silahları devlet sorunu haline getirmeye gerek yok bence.Tamam o kadar bekledik bazılarımız üretti iyi değildi ama silahı üretmeden önce özelliklerine bi bakıverseydiniz ne kadar dandik olduğunu anlayacaktınız.Ama elimde diğerlerinkinden sorf farklı silah olsun diye üretenlerde var.
Devlet meselesi haline getirmiyoruz. Biz sadece 1 konu üzerinden şaheser adı üstünde şaheserler hakkında görüşlerimizi bildiriyoruz.Sanırım forumunda amacı bu. Bilgi aktarımı yapmak. Bu konuda da şaheserlerin beklenildiği gibi olmadıklarını belirttik ve yönetime eleştiri yaptık. Kİmseye küfür etmedik. Kimseyi foruma çağırmadık. Gelin bu konuya yorum yapın demedik. Sadece bilgi paylaşımı. :=)

Kimseye küfür ettin ya da foruma çağırdın demedim.Mademki bir konu açmışlar bu konuda yazılan her yorumada saygı duymak zorundalar.Bütün forumları gezecek olursan "Kadim Hidra ve Şaheser Silahlar" la ilgili bayağı konu bulursun...
LODOS'a Taze KAN, Teşkilata HEYECAN...

kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

Kopi&Aerow char sahibi arkadaşım kadim hidra ve şaheserler konusunda açılan ilk forum bu benim açtığım forum olmasından dolayı heryerde bu konuda forum var neden aynı konuda forum açtınız yazı yazıyorsunuz eleştirini; forumlara yazı yazarken bir daha incelemeden fikir beyan etmemeni tavsiye ederek bu yazıma başlayacam.Ayrıca çok bilmişlik dikkatsizliği örtmüyorsa sana zararda verir.Herşeyi biliyor,herşeyden haberi var havası insanların etrafına vermekte hoşnut olduğu bir havadır.Ama sağlıklı bir davranışta değildir.Bu forumda sadece şaheserlerden ve kadim hidrada bahsedilmedi zahmet edip baksaydın sanırım bu şekilde karşımıza çıkmayacaktın.Forumlara yazı yazarken lütfen yazılara bir göz geçirelim.Yazıyla adam dövüldüğüne şahid oldum.Hatta kulağından tutulup forumdan çıkarıldıklarınıda.Bu durumlara düşmüyelim.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

Hidra eklentisi beni şuan Eminönüne taşıdı. Açtığım büyücü charımı kasıyorum.Arada göreve çağıran arkadaşlarla görev yapıyoruz.Eminönü bölümü oyunda çok rahat bir bölüm ambians olarak.İkv canı sıkılınca dışarı çıkıp dolaşılan bir sokak gibide oldu çoğumuz için.Yeraltı eklentisi bi kasvet getirdi sanki üstümüze meran bölümü hariç.Demekki oyun oynanan yerlerin ambiansıda bizi etkiliyor.Aslında lafı şuraya getirmek istiyorum.İkv charlarla bir bütün olduğumuz bir dünya gibi olmalı.Bunada önem verilmeli.Mesela eş zamanlı bir zaman ayarı yada hava durumu ilginç olmazmıydı.Saat gece 12 de oyuna giriyorsun hava karanlık yer yer aydınlanmaya kimse hayır demez oynanırlığı mümkün.Sabaha karşıyı oyunda karşılamak ilginç olmazmı.İstanbulda yağmursa yağmur karsa kar.Adada bazen fırtınalı bir hava, dalgalı bir deniz.Tabiki bunların yapılabilirliği ne ölçüde olur ona bişey diyemem.Ama oyundaki ambians ne kadar bize aşina gelirse tabiki bildiğimiz objeler olaylara sözüm, okadar iyi değilmi.Bunu başarabilirlerse belkide bir ilk olur böyle bir oyun varmı bilmiyorum.Birde genel bölümde bir arkadaşımız reçetelerin üretilmedeki değişikliğini eleştirmiş.49 lvl şartı yok, 1 lvl a indirildi üretilme şartı. Yani herkes üretebilecek.Arkadaş diyorki madem öyle neden bunu daha önce belirtmediniz herkes 49 lvl silahtar char kastı.Mantıklı.Doğru diyor arkadaşımız.Birde şuvar şaheser için kim maden toplamışsa şimdiye kadar mutlaka kendisi kasmıştır silahtar yada loncasında silahtar kasılmıştır.Şaheserlerin üretilme bölümüne müdahale edilmesi, herkesin üretebilmesi gözönüne alınmak istenmesi gereksiz oldu.Başka sıkıntılar doğurdu.Yani alınan kararlar sarfedilen zamanları heba etmemeli.Enpati kurulmalı.Yapılması zor şeyleri feryat figan istemez kendini bilen.Ama kolay olan şeylerde istenmeden yapılabilmeli.Sevgiler Saygılar

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

Oyunda bazı kişilerin kayrıldığı ve haksız yardımda bulunulduğu hakkında şikayetler çoğaldı.Ben böyle bir şeyi birebir görmedim ama böyle bir hava varmış gibi banada gelmedi değil.Gerçekten böyle bişey varsa ,yapılıyorsa nasıl yapılıyor diye bi düşünelim.Muhtemelen Soobede görevli insanlarında tanıdıkları bu oyundadır.Oyun hakkında birçok oyunu kolaylaştıracak bilgiler ve açıkların aktarılmasıyla o kişiler bir takım avantajlar elde ediyordur.Yoksa Soobe direk yönetim olarak böyle bişeyi yapıyor demek olayı bize doğru açıklamaz.Bunu yapan personelde iş ahlakından yoksun biri demektirki onunda tedbirini yönetim almalıdır.İkv yi bir dünya düşünürsek bizler bu dünyada yaşam ve ayakta durma mücadelesi veriyoruz.Bu oyunda yönetimde tanrısal görevini yerine getirmeli.Yani adaleti ve yaşanabilir bir dünyayı sağlayabilmeli.Bu mantıkla oyuna bakarlarsa bu dünyada yaşayan insanlar neden isyan etsinki:).Sevgiler Saygılar.

Ocipres
Kullanıcı avatarı
Phxates
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Phxates »

Ocipres yazdı:Hidra eklentisi beni şuan Eminönüne taşıdı. Açtığım büyücü charımı kasıyorum.Arada göreve çağıran arkadaşlarla görev yapıyoruz.Eminönü bölümü oyunda çok rahat bir bölüm ambians olarak.İkv canı sıkılınca dışarı çıkıp dolaşılan bir sokak gibide oldu çoğumuz için.Yeraltı eklentisi bi kasvet getirdi sanki üstümüze meran bölümü hariç.Demekki oyun oynanan yerlerin ambiansıda bizi etkiliyor.Aslında lafı şuraya getirmek istiyorum.İkv charlarla bir bütün olduğumuz bir dünya gibi olmalı.Bunada önem verilmeli.Mesela eş zamanlı bir zaman ayarı yada hava durumu ilginç olmazmıydı.Saat gece 12 de oyuna giriyorsun hava karanlık yer yer aydınlanmaya kimse hayır demez oynanırlığı mümkün.Sabaha karşıyı oyunda karşılamak ilginç olmazmı.İstanbulda yağmursa yağmur karsa kar.Adada bazen fırtınalı bir hava, dalgalı bir deniz.Tabiki bunların yapılabilirliği ne ölçüde olur ona bişey diyemem.Ama oyundaki ambians ne kadar bize aşina gelirse tabiki bildiğimiz objeler olaylara sözüm, okadar iyi değilmi.Bunu başarabilirlerse belkide bir ilk olur böyle bir oyun varmı bilmiyorum.Birde genel bölümde bir arkadaşımız reçetelerin üretilmedeki değişikliğini eleştirmiş.49 lvl şartı yok, 1 lvl a indirildi üretilme şartı. Yani herkes üretebilecek.Arkadaş diyorki madem öyle neden bunu daha önce belirtmediniz herkes 49 lvl silahtar char kastı.Mantıklı.Doğru diyor arkadaşımız.Birde şuvar şaheser için kim maden toplamışsa şimdiye kadar mutlaka kendisi kasmıştır silahtar yada loncasında silahtar kasılmıştır.Şaheserlerin üretilme bölümüne müdahale edilmesi, herkesin üretebilmesi gözönüne alınmak istenmesi gereksiz oldu.Başka sıkıntılar doğurdu.Yani alınan kararlar sarfedilen zamanları heba etmemeli.Enpati kurulmalı.Yapılması zor şeyleri feryat figan istemez kendini bilen.Ama kolay olan şeylerde istenmeden yapılabilmeli.Sevgiler Saygılar

Ocipres
Kardesim Cok Haklisin Ama Bir Yerde Soyle Demissin Arkadas Diyorki 49 Level Silahtar Kastim Sonrada 1 Level Oldu Saheserler Benimde Oyle Olmustu Ama Car Acilmiyor :) Neyse 1 Level Olmasinin Nedeni Silah Epe Gibi Kulanabilinecek Yani Bir Level Oyuncu Takabilecek Sanirsam Bu Sayede Silah Deger Kazanmis Oluyor Oyuna Girmiyorum Bilmiyorum Belki Oyle Degildir...

Saygilarimla Phxates.
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

Bir grup insan piramidin en tepesine çıktıklarında dehşete kapılmışlar.Kolları ve bacakları olmayan biri bunlara hoşgeldinizle karşılamış zira.Aralarında kendini toparlayan biri buraya bu halde nasıl geldin diye sormuş.Oda enson numaramı hiç kimseye söylemedim demiş.Adamın ohalde piramidin tepesine çıkaracağı bir numarası varmış ama oraya çıkabilme başarasını başkasıyla paylaşmamasına bağlıyormuş.Bu kısa hikaye bana aittir ve iş hayatımda yaşadıklarımdan aklıma gelmişti böyle bir mizansel.Paylaşım çok güzel bir davranıştır.İnsani bir duygudur.Güvende öyle.Birine güvenebilmek yada güvenilir olmak.Oyun içinde char çalınması,sahtekarlık,yalan dolanın çok olması biz oyuncuları çok rahatsız etmekte.Haksız yere kazanmak hak etmeden kazandıklarıyla sanki onunmuş gibi hayatına devam etmek.Ne kadar zavallı bir sahte dünyadır,bir dışardan kendilerine bakabiliyorlarmı bunlar.Sendeki iyi şeyleri başkalarıyla paylaşamıyorsun bu yüzden.Güven duyamıyorsun.Başarıların taktir edilmediği gibi sahipleniliyor kendi başarısı diye.Kötü olmakmıdır bu,çocuk olmakmıdır nasıl karşılamak gerekir bu durumu.Bir tahammüsüzlük bir kendini büyük göstermek ,akıllı göstermek her şeyi bilen göstermek yapılan söylenen herşeyi aşağılamaya çalışma çabaları nedirki bu.Çocuklukla açıklanamaz bu.Bu kadar kötülüğü, kötü olmayı çocukturla açıklayamayız.Bu tür davranışları sergileyenler sağlıksız yaşayan sorunlu insanlar olmalı.Unutulmamalıki oyun oynadığın charın seni temsil ediyor.Nasıl biriysen charınla karşımıza öyle çıkıyorsun.Bu seni rahatsız etmiyorsa bitmişsin sen arkadaş.Bütün madenler ,itemler paralar senin olsa sen yine tatmin olmazsın.Kendin kazanmadığın hiçbirşey sana huzur vermez bunu akılından çıkarma.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
Kullanıcı avatarı
Phxates
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Phxates »

Ocipres yazdı:Bir grup insan piramidin en tepesine çıktıklarında dehşete kapılmışlar.Kolları ve bacakları olmayan biri bunlara hoşgeldinizle karşılamış zira.Aralarında kendini toparlayan biri buraya bu halde nasıl geldin diye sormuş.Oda enson numaramı hiç kimseye söylemedim demiş.Adamın ohalde piramidin tepesine çıkaracağı bir numarası varmış ama oraya çıkabilme başarasını başkasıyla paylaşmamasına bağlıyormuş.Bu kısa hikaye bana aittir ve iş hayatımda yaşadıklarımdan aklıma gelmişti böyle bir mizansel.Paylaşım çok güzel bir davranıştır.İnsani bir duygudur.Güvende öyle.Birine güvenebilmek yada güvenilir olmak.Oyun içinde char çalınması,sahtekarlık,yalan dolanın çok olması biz oyuncuları çok rahatsız etmekte.Haksız yere kazanmak hak etmeden kazandıklarıyla sanki onunmuş gibi hayatına devam etmek.Ne kadar zavallı bir sahte dünyadır,bir dışardan kendilerine bakabiliyorlarmı bunlar.Sendeki iyi şeyleri başkalarıyla paylaşamıyorsun bu yüzden.Güven duyamıyorsun.Başarıların taktir edilmediği gibi sahipleniliyor kendi başarısı diye.Kötü olmakmıdır bu,çocuk olmakmıdır nasıl karşılamak gerekir bu durumu.Bir tahammüsüzlük bir kendini büyük göstermek ,akıllı göstermek her şeyi bilen göstermek yapılan söylenen herşeyi aşağılamaya çalışma çabaları nedirki bu.Çocuklukla açıklanamaz bu.Bu kadar kötülüğü, kötü olmayı çocukturla açıklayamayız.Bu tür davranışları sergileyenler sağlıksız yaşayan sorunlu insanlar olmalı.Unutulmamalıki oyun oynadığın charın seni temsil ediyor.Nasıl biriysen charınla karşımıza öyle çıkıyorsun.Bu seni rahatsız etmiyorsa bitmişsin sen arkadaş.Bütün madenler ,itemler paralar senin olsa sen yine tatmin olmazsın.Kendin kazanmadığın hiçbirşey sana huzur vermez bunu akılından çıkarma.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
Kardesim Seni Taktir Ediyorum Cok Haklisin Kardesim!

Bir Kere Hirsizlik Oyunda Bile Olsa Gunahtir Siz Bu Hayatta Herseyi Yapabilirsiniz Ama Asil Dunyaya Gelince Ben Neden Boyle Yaptim Diye Kafani Kaldiramassin Okadar Buyuk Bir Gunah Bir Kimsenin Emegini Paramparca Rencide Ederek O Kimseyi Kendinize Dusman Ederek Sadece Onu Deil Tum Ahaliden Tepki Alirsiniz Tamam Ekranin Arasinda Savunuyorsunuz Kendinizi Klavye Erkekligi Yapiyorsunuz Gercek Hayata Deil Hirzizligi Kapali Yerde Ictigin Sigaranin Cezasini Almadan Gitmezler Sizin Yerinizde Olsam Vakit Gecmeden Birakirdim Bu Tur Seyleri Caldigim Esyalarida Verirdim Geri...39 Yasindayim Bu Yasima Kadar Baskasinin Malina Yan Gozle Bakmadim...Arkadaslar Boyle Hareketleri Birakin Oyun Bile Olsa Yapmayin Artik Birakin Yalani Dolani Sanal Aleme Kendinizi Kaptirmayin Iyi Hos Arkadaslariniz Var Ama Oyunda Kendinizi Yerin Dibine Sokmayin !!!
Eger Birileri Birsey Anladiysa Bu Laflarimdan Ve Ocipres Arkadasimizin Laflarindan Birakirdi Bu Tur Olaylari Isleri Zaten Anlamayada Zorlamayiz Dovemeyin Onun Cezasinida Allah Verir Zaten Kafanizi Skmayin Bu Dunyada Olan Seylerden Ibadetinizi Edin.ALLAHIN yolundan Cikmayin O Yeter Zaten.

Saygilarimla.
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Estergonxreis »

helal olsun benim fikret abime öyle şeyler yazıosunki bize laf söyleme gereği bile düşmüyor sadece destek hep destek tam destek yakışır abime
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Resim Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön