KUKLACI LONCALARI
Re: KUKLACI LONCALARI
Yeni Açılan Loncamız En İyi Olmayı Hedefliyor Lovex Leydim Lordum Ve Larkım Adlı Arkadaşlar Açdı Hayırlı Uğurlu Olsun
Kralını Sileceksinki Alayı İbret Alacak...
Blackxxeagle
Saygılarımla
Blackxxeagle
Saygılarımla
Kardeş yaptıgın gözlem yarım yamalak olmuş..
Yakamozx ( Çok saygılı kaliteli kişilerdne oluşmuştur eski lonca üyesi oldugum için gurur duyorum . Sabri gerçekten çok dayanışmalı bir lonca kurşuş. Kendime hakim olbilseydim çıkmazdım..)
Cihadx ( Eskiden gerçekten iyi oldukalrını düşünürdüm ama bir kaç kişi gerçekten çok bozdu loncanızı artık birşey ifade etmiyor bence..)
RoA ( Ali kardeşimin söyledigi gibi gerçekten çok köklü bir lonca ve ikv nin en köklü en saglam kişilerine dyanıyor bence şuanki dönemin en iyilerinden kutlamak lazım..)
Lodos The Ottaman ( Bu loncayada saygım büyüktür çok sevdigim deger verdigima rkadaşlarımın loncasıdır ..)
Öbür loncalarada diyecegim birşey yoktur ama Mirx ler de gerçekten çok iyi ler zamanla en iyi olacakalrını düşünüyorum bunun için yol katetmeleri lazım ..
Saygılarımla Erdi.......
Yakamozx ( Çok saygılı kaliteli kişilerdne oluşmuştur eski lonca üyesi oldugum için gurur duyorum . Sabri gerçekten çok dayanışmalı bir lonca kurşuş. Kendime hakim olbilseydim çıkmazdım..)
Cihadx ( Eskiden gerçekten iyi oldukalrını düşünürdüm ama bir kaç kişi gerçekten çok bozdu loncanızı artık birşey ifade etmiyor bence..)
RoA ( Ali kardeşimin söyledigi gibi gerçekten çok köklü bir lonca ve ikv nin en köklü en saglam kişilerine dyanıyor bence şuanki dönemin en iyilerinden kutlamak lazım..)
Lodos The Ottaman ( Bu loncayada saygım büyüktür çok sevdigim deger verdigima rkadaşlarımın loncasıdır ..)
Öbür loncalarada diyecegim birşey yoktur ama Mirx ler de gerçekten çok iyi ler zamanla en iyi olacakalrını düşünüyorum bunun için yol katetmeleri lazım ..
Saygılarımla Erdi.......
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Bu lafa karşılık:batuhangs yazdı:konuya kilit
Aynen dediklerine katılıyorum amacı tartışma yaratmak..Bu arada konunun kişisel tartışmalara dönüşmesi dışında konu sadece konu sahibinin isteği ile kilitlenebilir..Forum yöneticileri , GM'ler veyahutta pek olmasa da DEV lerden birisi konuyu UYGUN BULURSALAR kilitlerler..
Dedim ama hala aynı şey
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
- RraphaeL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Aynen katılıyorum kardeşimeYakamozxPaix yazdı:Öncelikle selamlar güzel bir konu açmışsın gördüm ki kuklacıda bir çok lonca açıldı kapandı bunlardan kimileri hala ayakta kimileri ise kapattılar eskilerdende bir çok lonca gördüm ve suan oyunu bıraktılar bahsettiğin loncalar gerçekten çok iyi insanlardan olusan bir lonca bunlara diyecek yok bende Yakamozx loncasının kurucusuyum yazında tuhafıma giden tek birşey oldu oda diğer loncalar ezik demen bu lafını kınıyorum olurda ilerde lonca sistemi geldiğinde sakın ola o ezik loncalara basvurma sana diyecekleri tek sey bu konudaki o laf olacaktır herkeze iyi forumlar
YakamozxPaix
MuhammeD |RraphaeL

Arkadaşlar Ben Rapheal Degilim Karıştırmayınız Ben Rraphael Bu ''Rr ae'' Farkını Anlamıyan Arkadaşlarımız Var...

Arkadaşlar Ben Rapheal Degilim Karıştırmayınız Ben Rraphael Bu ''Rr ae'' Farkını Anlamıyan Arkadaşlarımız Var...
Dıger Loncalarn Marka Oldugu Yerde Etiketi The Lodos Of Ottoman Koyar....

YAŞA... VE... YAŞAT...

Alayına Kardeşlik
ıCeHeaRT & eRaXkaYa & TooNYuKuK &
Başlicam şimdi senin etiketine serhat.Serhatt yazdı:Dıger Loncalarn Marka Oldugu Yerde Etiketi The Lodos Of Ottoman Koyar....
Loncadan uzaklaştirma cezasi.
Erolçigdem
The Lodos of Ottoman
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
kardeşim öncelikle çok saçma bir konu açmışşın bunu belirteyim zaten kendininde söyledigin gibi 1 aylık bir gözlemle loncaları sıralamanın bir anlamı yok arkadaşlar sizde boşuna buraya yorum yazmayın adam zaten tartışma çıkarmak için açmış bu konuyu belli kuklacıdaki bütün loncalar çok saglam ve saygılı insanlardan oluşmuştur zaten yaptıgın sıralamaya bakarsan sallamışşın bu oyunu oynayıpta şahx leri tanımayan birisinin olacagını düşünmüyorum
Efexmelih Yakamozxefemeih

Efexmelih Yakamozxefemeih

Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Üzgünümki İlk Kesen grup Siz Olamıcaksınız 
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- freze61
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
ya asLınad bu konunun açıLması yanLısdı ben fikrimi söyledim gene arkasındayım ama bu konu tartışmaya yoL açabiLir...
Konu kiLİt
Konu kiLİt
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
- Hunxemrehan
- Işık Hanım'ın Elemanı
Merhaba Arkadaşlar;
Bu konu hakkında yazılanların çoğunu okudum ve gerçekten loncalar arası bir rekabet olduğunu gördüm ki bu iyi midir kötümüdür tartışılır çünkü Lonca sistemi gelirse loncalar arası savaş olabilir.Ben Buraya Loncamı metetmek için yazmıyacağım.Lonca kurucumuz Hunxyavuzhan önderliğinde loncamızı 21 eylül 2009 günü kurduk.Loncamız İyimidir kötümüdür orası sizin taktiriniz fakat çok ağır kayıplar verdik ve yanısıra çok güçlü isimler kazandık.
Evet Hunxyavuzhan(Eryaman) oyunu eşiyle beraber bıraktı.Günün birinde dönermi bilinmez.Şu an lonca üye sayımız oldukça az fakat Sevgili Arkadaşım Tahsinle(Hunxtugra) birlikte Loncada sadece ikimizde kalsak bu loncayı ayakta tutucaz çünkü bu loncanın adı Hunx tir...
O HUN devletidir ki Çinlilere "Çin seddi" ni yaptıran.O HUN devletidir ki bağrından METEHAN gibi bir kahraman hükümdar çıkartan...O HUN devletidir ki Hala İstanbul Kıyamet Vaktinde Bizimle Hunx olarak Yaşayan...
Bize Katılmak İsteyen arkadaşlar özelime mesaj atabilirler...
Herkese Saygılar İyi Oyunlar İyi Forumlar...
Bu konu hakkında yazılanların çoğunu okudum ve gerçekten loncalar arası bir rekabet olduğunu gördüm ki bu iyi midir kötümüdür tartışılır çünkü Lonca sistemi gelirse loncalar arası savaş olabilir.Ben Buraya Loncamı metetmek için yazmıyacağım.Lonca kurucumuz Hunxyavuzhan önderliğinde loncamızı 21 eylül 2009 günü kurduk.Loncamız İyimidir kötümüdür orası sizin taktiriniz fakat çok ağır kayıplar verdik ve yanısıra çok güçlü isimler kazandık.
Evet Hunxyavuzhan(Eryaman) oyunu eşiyle beraber bıraktı.Günün birinde dönermi bilinmez.Şu an lonca üye sayımız oldukça az fakat Sevgili Arkadaşım Tahsinle(Hunxtugra) birlikte Loncada sadece ikimizde kalsak bu loncayı ayakta tutucaz çünkü bu loncanın adı Hunx tir...
O HUN devletidir ki Çinlilere "Çin seddi" ni yaptıran.O HUN devletidir ki bağrından METEHAN gibi bir kahraman hükümdar çıkartan...O HUN devletidir ki Hala İstanbul Kıyamet Vaktinde Bizimle Hunx olarak Yaşayan...
Bize Katılmak İsteyen arkadaşlar özelime mesaj atabilirler...
Herkese Saygılar İyi Oyunlar İyi Forumlar...

Hunxemrehan,Hunxpesimistyle,Hunxküheylan
Sen gülerken yanındakilerde güler,
Ama ağlarken yalnız ağlarsın,
Onun için öyle bir ağaca yaslan ki,
Asla yıkılmasın...