Heheyt İKV hırsız kardeşlerinden kaptı 50 Tl'yi desene.ISTANBULFATIHI yazdı: Seviniyormusunuz ?
Oluşabilecek olumsuzlukları hangileriniz düşündü. ?
- En gözde sunucu olan Eminönü Sunucusuna rağbet artacak , sunucu çok kalabalık olup plussuz arkadaşlarımızın oyuna girişi imkansız olacaktır.
- Madenlerin fiyatı yüksek olacak , sunucular arasındaki piyasa'da inanılmaz fark olacak. Her madende birileri mutlaka olacak ve bu isyanların göstergesi neticesinde forumdan konular açılacak.
- Daha önce oyun içerisinde hırsızlık yapan kullanıcılara 2. Bir ŞANS daha doğacaktır. Hırsızlara yapılan bu avantaj yerine plussuzların oyuna girebileceği rahat bir ortam yapılması daha mantıklı.
Size şimdiden söyleyebilirim ki ; 5.000 Akçe'nin altında bir akçe fiyatı olmayacağı görüşündeyim.xxxTaTaNgAxxx yazdı:İlk sorulan soru bu olmalıydı:
"Kaç akçe?"
Neyse bravo, yine para tuzağı buldunuz, hırsızlara da gün doğdu.
Yapılacak o kadar iş beklerken , bu güncellemenin yapıLması ne kadar sevindirici , ne kadar mecbuRi orası muamma !...
İyiForumlar, İyi Eğlenceler
ISTANBULFATİHİ
Uzun süren çalışmalarından sonra...Geliyor!
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Uzun süren çalışmalarından sonra...Geliyor!
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
Hırsızlara meydan. Soy soğana cevir değiştir ismini; aktar. Yönetimin kıyağı..
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun.
En son Fuerte tarafından 04 May 2011 18:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- CapeLxxintikam
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
2000 akçeden fazla olursa kimse değiştirmez rahat olun

GreGoRyxxİnTiKaM - ReaLove *** 
tamam topla 100 tane menekşe aktar sat 2 katı fiyata
Manyakk [49]
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: BeTa
Merhabalar,
Yönetimin yaptıgı son sacmalıkda buymus demekki. Oyunda adam kalmadı herkes oyunu bırakıyor bunlar oyuncu kaybetmekden zevk alıyorlar galiba ?
Yönetimin yaptıgı son sacmalıkda buymus demekki. Oyunda adam kalmadı herkes oyunu bırakıyor bunlar oyuncu kaybetmekden zevk alıyorlar galiba ?
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ace Of Spades
ISTANBULFATIHI yazdı: Seviniyormusunuz ?
Oluşabilecek olumsuzlukları hangileriniz düşündü. ?
- En gözde sunucu olan Eminönü Sunucusuna rağbet artacak , sunucu çok kalabalık olup plussuz arkadaşlarımızın oyuna girişi imkansız olacaktır.
- Madenlerin fiyatı yüksek olacak , sunucular arasındaki piyasa'da inanılmaz fark olacak. Her madende birileri mutlaka olacak ve bu isyanların göstergesi neticesinde forumdan konular açılacak.
- Daha önce oyun içerisinde hırsızlık yapan kullanıcılara 2. Bir ŞANS daha doğacaktır. Hırsızlara yapılan bu avantaj yerine plussuzların oyuna girebileceği rahat bir ortam yapılması daha mantıklı.
Size şimdiden söyleyebilirim ki ; 5.000 Akçe'nin altında bir akçe fiyatı olmayacağı görüşündeyim.xxxTaTaNgAxxx yazdı:İlk sorulan soru bu olmalıydı:
"Kaç akçe?"
Neyse bravo, yine para tuzağı buldunuz, hırsızlara da gün doğdu.
Yapılacak o kadar iş beklerken , bu güncellemenin yapıLması ne kadar sevindirici , ne kadar mecbuRi orası muamma !...
İyiForumlar, İyi Eğlenceler
ISTANBULFATİHİ
5000 akçe fiyatını kafamdan atarak belirlemediğimi söylemek istiyorum.Çünkü konunun başlığı altında açıklanan yazıda dikkat ederseniz , İsim değiştirme hakkı da tanınacak' geçmektedir. bir pakette 2 hak verilecek bu da fiyatı tahmin etmemde kolaylık sağladı
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ferday-i kyamet
berbat bir şey. yuh !
- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
bunlar degilmiydi hırsızlık olayı var diye oyun sunucularında e pin satışları yapmak yasakdır diye . EE bu yaptıgınız kimlerin işine daha çok yarayacak haberiniz varmı sizin ? bunlarla ugrasana kadar Lonca Sistemini getirmeye çalışın..
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Oluşacak olumsuz durumları arkadaşlar yazmış hiç sevindirici haber değil 2. kez hırsızlara gün doğdu tebrikler !
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
Değişik açılardan bakılırsa iyi yada kötü değişkeni olacak gibi.
bana göre iyiler,
* Sunucular arası maden item arasındaki farklar ortadan kalkacak. Hali ile (umarım bu fiyatların gerilemesini sağlayacak.)
*Oyuna ilk başladığı dönemlerde farklı sunucularda char açanlar ilk karakterlerine devam etmekte olduğu sunucuda kullanabilecek.
* Kendi sunucusunda artık çevresi kalmayan yada farklı bir ortam hayal edenler için char kasma derdi olmadan yeni sunucunun havasını tenefuz etme imkanı sunacak.
bana göre kötü yönleri,
* Hırsızlara ve yan kesicilere gün doğdu. İsim değiştirme hakkının bile veremediği bir yenilik sayesinde yeni avlarının peşinde koşabilecek.
*Özellikle anka sunucusu sakinlerinin rahatı kaçacak. Piyasaları, kuralları tekrar baştan yazılacak. En çok Rabet görecek sunucu olacak demiyorum. Bence kimse oraya char aktarmayacak. Sadece maden cekmek ıcın char kasıp güncelleme geldiğinde kendi sunucusuna götürecek. O sebeple bile nufuslarının ıkı katına cıkacağından şüphem yok. Nufusun artması demek "nerede cokluk, orada...." deyişine bir kez daha anlam katacak. Anka sunucusu sakınlerıne şimdiden geçmiş olsun.
*Forumda yine bir sürü konu açılacak, destek bölümüne mailler yağacak, her güncellemede olduğu gibi bununla ilgili açıklar bulunulacak kullanılacak. vs, vs.
Aslında düzeltilmeyi bekleyen ve oyuncuların isteklerine odaklı yeni güncellemeler ile karşılaşmak dileği ile. Mesela isim değiştirme hakkının akçe ile satılması, aynı hesap Karakterler arası bankanın ortak kullanımı, Akçe ile yeni çanta veya bankaya ek gözler konulması. vb. bir sürü şey sayılabilir. Bunların akçe karşılığı olması dışında, kimsenin itiraz etmeyeceği güncellemeler ve yenilikler olurdu. Ve emin olun size daha fazla para kazandırırdı.
Neyse uzun zamandır yazmadım içimi dökmüş oldum.
Bence gereksiz, ama emeğe saygı diyorum,
İyi forumlar.
bana göre iyiler,
* Sunucular arası maden item arasındaki farklar ortadan kalkacak. Hali ile (umarım bu fiyatların gerilemesini sağlayacak.)
*Oyuna ilk başladığı dönemlerde farklı sunucularda char açanlar ilk karakterlerine devam etmekte olduğu sunucuda kullanabilecek.
* Kendi sunucusunda artık çevresi kalmayan yada farklı bir ortam hayal edenler için char kasma derdi olmadan yeni sunucunun havasını tenefuz etme imkanı sunacak.
bana göre kötü yönleri,
* Hırsızlara ve yan kesicilere gün doğdu. İsim değiştirme hakkının bile veremediği bir yenilik sayesinde yeni avlarının peşinde koşabilecek.
*Özellikle anka sunucusu sakinlerinin rahatı kaçacak. Piyasaları, kuralları tekrar baştan yazılacak. En çok Rabet görecek sunucu olacak demiyorum. Bence kimse oraya char aktarmayacak. Sadece maden cekmek ıcın char kasıp güncelleme geldiğinde kendi sunucusuna götürecek. O sebeple bile nufuslarının ıkı katına cıkacağından şüphem yok. Nufusun artması demek "nerede cokluk, orada...." deyişine bir kez daha anlam katacak. Anka sunucusu sakınlerıne şimdiden geçmiş olsun.
*Forumda yine bir sürü konu açılacak, destek bölümüne mailler yağacak, her güncellemede olduğu gibi bununla ilgili açıklar bulunulacak kullanılacak. vs, vs.
Aslında düzeltilmeyi bekleyen ve oyuncuların isteklerine odaklı yeni güncellemeler ile karşılaşmak dileği ile. Mesela isim değiştirme hakkının akçe ile satılması, aynı hesap Karakterler arası bankanın ortak kullanımı, Akçe ile yeni çanta veya bankaya ek gözler konulması. vb. bir sürü şey sayılabilir. Bunların akçe karşılığı olması dışında, kimsenin itiraz etmeyeceği güncellemeler ve yenilikler olurdu. Ve emin olun size daha fazla para kazandırırdı.
Neyse uzun zamandır yazmadım içimi dökmüş oldum.
Bence gereksiz, ama emeğe saygı diyorum,
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx