/katılOveRCLocK yazdı:Kaç defa söyleyeceğim anlamıyorum BETA çarı diye bir şey yok. Tüm beta hesapları tam sürüme geçince silindi. İsmini büyüklüküçüklü yazan herkes BETA zannediyor kendisini. İsim kuralı BETA'dan çok sonra geldi. Meteor Bölgesi açılmadan yaklaşık 2-3 ay önce. Neden kimse anlamak istemiyor bilmiyorum. Ayrıca BETA dediğiniz dönemde Sadece Eminönü sunucusu vardı ve oyuncu sayısı çok çok azdı. Ama kime sorsan ben BETA'cıyım der. Nasıl sığmış bu kadar BETA'cı bir sunucuya hayret ediyorum. Sanki BETA'cı olunca baş göğe eriyor önüne çelenk koyuyorlar.
Şaka Değil İKV Açıldı! [1 Nisan 2007] .
İKV yepyeni web sitesi, bölümü, eklentileri ve 29 seviye sınırı ile tam sürüme geçmiştir! 1 Nisan 2007'den önce oyunu kurmuş olan oyuncularımızın yeni istanbulkur.exe'yi indirip oyunu yeniden kurmaları gerekmektedir. Eski kurulumu bilgisayarınızdan kaldırmanız yer kazanmanız için önerilir. Oyunun yeni ortamının hatasız bir şekilde oturması amacıyla tüm karakterlerin ve kayıtların silinmesi gerekmiştir! Beta sürecinde uzun süredir yer almış ve belli seviyeye ulaşmış oyuncularımıza 1 aylık Plus Paketi ayrıcalığı hediye edilmiştir.
Philotheos'un Labirenti sizleri bekliyor. 29 seviyeye kadar karakterinizi geliştirebilirsiniz. Arzuhalci'nin gizemli görevleri devam ediyor. Yeni düşmanlar ve yeni ödüller. "Efsanevi eşyalar" ise en zorlu görevlerin ödülleri olarak sahiplerini bekliyor.
Oyunu Beta Sürümünden beri kimler oynuyo??
- xXxHoLyWaRxXx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Oyunu Beta Sürümünden beri kimler oynuyo??
xXxHoLyWaRxXx-XxSwaTxX-evkali-Çoksevdikbeabi
Yanlızlık ayrı düşünmek değildir; Sadece veda edememektir.
Yanlızlık ayrı düşünmek değildir; Sadece veda edememektir.
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Hayat Bana Güzel
DANGEROUS [büyücü] dangerous [savaşçı] << şifreyi unuttuğum için giremiyorum 

-Arz !

-Keseriz anam

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
Değiştir ozamanDangerousss yazdı: DANGEROUS [büyücü] dangerous [savaşçı] << şifreyi unuttuğum için giremiyorum
- Papyon
- Salgın Koruyucusu
Ne cok Betacı varmış arkadaş Oyunda 1 2 sene oynayan her arkadaş kendini betacı ilan etmiş
Taş catlasa 40 50 kişi cıkar onların yarısıda Oyunu bıraktı zaten Peki siz hangi betacılardansınız
:D

Merhabalar.Öncelikle ben oyun çıktıkdan 1 hafta sonra falan başladım.Oyunda en fazla 50-60 kisi vardı.Sonra zaten 100ler 200ler oldu.Oyunun ilk arzı X_bey adlı eski bir dost diye hatırlıyorm.İlk lodosuda SAYGINBEY olarak hatırlıyorum.Oyunda gördüğüm 2-3 tane GM vardı.Fevzibey,CaptainATX ve Zwartan falan vardı.Oyunda o zaman sadece Eminönü sunucusu vardı ve o zamanlar e.ö'yü taşkanatlar istila ediyordu.Oyuna ilk başladığımda çok zorlanmıştım ama oynaya oynaya öğrendim ve bir çok dost edindim çok kankam oldu.Ama en çok güvendiğim kankam çarımı çaldı ve hesabım silindi.Size tavsiyem şifrenizi sadece kendiniz biliniz.O günden itibaren oyuna 1.5 yıl ara verdim şimdi tekrar kuklacı serverinda oyuna başladım.Ve 1.5 yıldır kuklacıdayım.Oyunda eski nickleri hatırlayacak olursak başta;X_Bey,SAYGINBEY,Rothkilhdam,REdschull,Firari,ATX,Gnc_Hacker,Egsozist,ogezen,XxChaosxX,KılıÇUstAsı,SavaşUsTasI,Keykubat,DemonloRd,Fkaplan ve bir çok hatırlayamadım önemli insanlar.Onlardan biride bendim ben bu oyunun 3.arzın çoçuğuydum.X_bey benden yaşça büyük olan bir abimdi bir dosttu ama sonra oyunu bıraktı.SAYGINBEY ile ise hep vs atardık.En çok özendiğim oyuncu ise Rothkildam ve SAYGINBEYdir.Benim şuanki nickim Nofeargsoldier.Ama bu saydıklarımın arasına kendimide eklemek istiyorum.BEnim eski çarın adı XxNo_FeaR_GSxX bilen bilir.Saf krom yüzünden azmı kavga ettik kripraz cıkınca kuklacının ordan sayısal loto tutturmuuş gibi seviniridik:) cünkü tek madendi ve en pahalı madendi:)Eskiden herkes dürüsttü,şimdi ise dolandırıcı,kibirli,saygısızlık,bencillik diz boyu.Oyuna yeni başlayanlarında bu günleri görmesini isterdim.Gene efkarlandım nerde o özlem dolu günler,keşke zaman geri gelse bi daha yaşasam.Neyse yeter bu kadar umarım yazdıklarımdan şüphe duymazsınız.Beni Allahda bilio iyi insanlarda biliyo.Allah'a ısmarladık.Sağlıklı olun gerisi boooş...
- Xsweetxintikammm
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
yellowredd,london,xsweetxcrazyx 
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER 
burda 1 yanlıs var sanırım captainATX 1sene oldu GM olalı bilgim kadarıyla bide _ li rakamlı nickler beta döneminde diil kurulus döneminde vardı beta dönemi 1.0 sürümdür.NOFEARGS yazdı:Merhabalar.Öncelikle ben oyun çıktıkdan 1 hafta sonra falan başladım.Oyunda en fazla 50-60 kisi vardı.Sonra zaten 100ler 200ler oldu.Oyunun ilk arzı X_bey adlı eski bir dost diye hatırlıyorm.İlk lodosuda SAYGINBEY olarak hatırlıyorum.Oyunda gördüğüm 2-3 tane GM vardı.Fevzibey,CaptainATX ve Zwartan falan vardı.Oyunda o zaman sadece Eminönü sunucusu vardı ve o zamanlar e.ö'yü taşkanatlar istila ediyordu.Oyuna ilk başladığımda çok zorlanmıştım ama oynaya oynaya öğrendim ve bir çok dost edindim çok kankam oldu.Ama en çok güvendiğim kankam çarımı çaldı ve hesabım silindi.Size tavsiyem şifrenizi sadece kendiniz biliniz.O günden itibaren oyuna 1.5 yıl ara verdim şimdi tekrar kuklacı serverinda oyuna başladım.Ve 1.5 yıldır kuklacıdayım.Oyunda eski nickleri hatırlayacak olursak başta;X_Bey,SAYGINBEY,Rothkilhdam,REdschull,Firari,ATX,Gnc_Hacker,Egsozist,ogezen,XxChaosxX,KılıÇUstAsı,SavaşUsTasI,Keykubat,DemonloRd,Fkaplan ve bir çok hatırlayamadım önemli insanlar.Onlardan biride bendim ben bu oyunun 3.arzın çoçuğuydum.X_bey benden yaşça büyük olan bir abimdi bir dosttu ama sonra oyunu bıraktı.SAYGINBEY ile ise hep vs atardık.En çok özendiğim oyuncu ise Rothkildam ve SAYGINBEYdir.Benim şuanki nickim Nofeargsoldier.Ama bu saydıklarımın arasına kendimide eklemek istiyorum.BEnim eski çarın adı XxNo_FeaR_GSxX bilen bilir.Saf krom yüzünden azmı kavga ettik kripraz cıkınca kuklacının ordan sayısal loto tutturmuuş gibi seviniridik:) cünkü tek madendi ve en pahalı madendi:)Eskiden herkes dürüsttü,şimdi ise dolandırıcı,kibirli,saygısızlık,bencillik diz boyu.Oyuna yeni başlayanlarında bu günleri görmesini isterdim.Gene efkarlandım nerde o özlem dolu günler,keşke zaman geri gelse bi daha yaşasam.Neyse yeter bu kadar umarım yazdıklarımdan şüphe duymazsınız.Beni Allahda bilio iyi insanlarda biliyo.Allah'a ısmarladık.Sağlıklı olun gerisi boooş...
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
-
- FareAdam Düşmanı
Hayır beta 1.0 değil , 1.0 tam sürüm yani 29 level dönemi labirent açıldığındaydı.
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Bu ben diyenlerin yarısı kolpa 
Nick : Azimlixseloxbüyü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü