Biz diyoruz çanakkale boğazı sen diyorsun yandı ... ağzı.
Ankada Dumbledore adlı charı bölgeden konuşurken gördüm ve "FURKAN" yazarak pm attım ne tesadüf ki "Ben Furkan değilim yerine" , "Efendim" diye cevap geldi
foto yok çünkü o an yanlışlıkla atılmış bir pmdi
Furkan yerine Gökhan dediğimi zannetmiştim ve foto alma gereği duymadım
ama şimdi söyleyebilirim rahatlıkla FURKAN
Senin cevabın ;
Ankadaki Karakterlerimi Sildim 1. İkincisi Ankadan Dostlarlada Tanıştırırım Seni Rahatlıyacaksan . Bu Konuyla İlgili Sayfaya Değil Özelime Yaz
Louster yazdı:Biz diyoruz çanakkale boğazı sen diyorsun yandı ... ağzı.
Ankada Dumbledore adlı charı bölgeden konuşurken gördüm ve "FURKAN" yazarak pm attım ne tesadüf ki "Ben Furkan değilim yerine" , "Efendim" diye cevap geldi
foto yok çünkü o an yanlışlıkla atılmış bir pmdi
Furkan yerine Gökhan dediğimi zannetmiştim ve foto alma gereği duymadım
ama şimdi söyleyebilirim rahatlıkla FURKAN
Senin cevabın ;
Ankadaki Karakterlerimi Sildim 1. İkincisi Ankadan Dostlarlada Tanıştırırım Seni Rahatlıyacaksan . Bu Konuyla İlgili Sayfaya Değil Özelime Yaz
Yeter Artık Haddini Aştın Ne Konuşacaksan Geç Özele Veyahut Gel Skype . Yada Gir Oyuna Kirletme Şu Sayfayı.
Aman yanlış olmasın ben Anka da yaptım bu işi Tılsımda oynuyodum şu anlık giremiyorum sadece ben anka gibi boş bi sunucuda yaptım 21 günde menekşe madeninin boş olması sebebi ile ve yinede yardım eden arkadaşlar oldu ki
15 günde tılsım gibi bir sunucuda tek başına hem 49 lvl 2 çar kasıcaksın hem ejder üreticeksin :?
İmkansız gibi birşey bu yeyip içmeyip yatmayıp 15 gün ful oyunda olucaksın (Yinede zor)
1 kere yapabiliyorsan 2. yide yaparsın bence 0 dan başlayıp birdaha denesene
Not: Sen yap diyen olursa pc bozukluğu sebebiyle yaklaşık 2 aydır belki daha fazla oyuna giremiyorum