Pardus ws Türkxx (Gece Maçı)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Qarizmatyk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Re: Pardus ws Türkxx (Gece Maçı)

Mesaj gönderen Qarizmatyk »

Öncelikle ilk maçı kazandıkları için Pardus loncasını tebrik ederim.2. maçı kazandığı içinde Türk loncasını tebrik ediyorum.3. maç oynanmadığı için bu iş berabere sayılır ;)
Kaswa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: [Kan Ve Revan]

Mesaj gönderen Kaswa »

Oynamayı bilmeyen gelin yerim dar dermiş (Daha nkadar yalan dizeceklerse)

Buda benden Paraduşlara

Türkxxvakitsiz
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>

(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

Kaswa yazdı:Oynamayı bilmeyen gelin yerim dar dermiş (Daha nkadar yalan dizeceklerse)

Buda benden Paraduşlara

Türkxxvakitsiz
Sen Yalan Olup Olmadığını Nereden Biliyorsun Allah Aşkına . Savaşta Yoktun Bile . Gece 5 . Rüyanda Bunlarımı Gördün ?
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Mesaj gönderen Beyzade »

Yahu kos koca adamlarsiniz gecmis agiz kavgasi yapiyosunuz. Surda herkes sen böyle o böyle diyor biride biz böyleydik desin yaaa. Bende dün gece ordaydim olaylarin hepsini anlatimde bakalim bu gerceklerede bi söyliyeceginiz iftiralar yada yalanlamalariniz varmi !!!
Ares bize geldi abi em ayarladim türkxx lerle dedi. Bizde o sirada kenandaydik. Tmm bitti saten geliyoruz dedik arese ve ordanda ciktik hemen em ye girdik. Üstümüzdeki iksirlerde hazirlikla alakasi yok. Her carimizda iksir mevcutturki cogumuz senelerdir burda maden cekti birikintilerimizlede ikisir üretimi yaptik. Bu bizim bi varligimizdir sizin yoksa bizi o alakadar etmez. Sonra girdik em ye geldiniz savas basladi direncleri acdik ck´lari dagittik sizde amatörlük yapip bizim yanimiza geldiniz sizi püskürttük sancagimizin önünde sonra ucaga geldik ve savasimizi yaptik. 13-4 mü 13-3 mü neyken dediniz adamimiz düstü. Dedik bizi ilgilendirmez (hos benim düsüncem kacdi diye geldi aklima). Son 16 dakka boyunca sancakta oturdunuz bir adim bile ileri gelmediniz. Sadece yaptiginiz özelliklerinizi yollamak oldu, ayi,kangal yada tesla gibi. Yinede o sekildede olsa saldirdik bi kac puan kaybettik ama 20 puana ulasdik sizi keserek. Kimse demesin simdi burda savasdik diye siz savasmadiniz oturdunuz puan vermemek istediniz ama basaramadiniz. Arkadaslar cikalim demisde yok biz savascagiz dedikde savasdik diye bi olay yok. Ne savasdiniz nede kacdiniz sadece beklediniz sancaginizda. Iksir konusunda sunu söylim iksir kullanmak yasak diye bi kural konmadi sanirim. Ve bizden oldugu gibi sizdende iksir kullanan vardi yani kimse kullanmadim demesin. Iki tarafda iksir kullandi yani. Bazilariniz yok sen bu kadar kullandin sen su kadar diyo onlara sadece yalan atmayin kimse kimin ne kadar iksir ictigini sayamaz savas esnasinda palavralara gerek yok hakikatli olun az diyeyim. Bizden en azindan sunu söyleyebilirim sifaalar kullanmadi iksir cünkü gerek duymadik. Türkxx loncasindanda kim kullandi ne kullandi ona dikkat etmedim o an savasla ilgileniyorduk,iksir beni ilgilendirmedi acikcasi. Ama sonucda iki tarafda iksir tüketti.
2. EM´de girdik savas 2 ye. Arkadaslar hazirlandi iksir icenler yine icdi ucaga geldik siz baskasi girdi cikalim burdan EM 3´e girelim dediniz tmm dedik iksirler bosa gitti icenlerin :D
EM 3 de 2ínci savas basladi ve hazirligimizi yaptik ucaga geldik ama sizden gelen olmadi. Ardindan bi mesaj ilkinde biz size saldirdiydik sancakta gelin simdi sira sizde dediniz ve sancaginizda bizi beklediniz. Ben ne kadarda gitmeyelim desemde arkadaslar gidelim abi dediler ve sancaginiza geldik orda savas basladi. Ilkin basa bas mücadele oldu ardindan az bi öne gecer gibi olsakda ölen arkadaslariniz sancakdan hemen dogup geldiler ve hemen kesdiler bizi. Bu yüzden beraberlik kolay saglandi. Ardindan ucakta kiran kirana bi savas gecdi ve basa bas savasildi son 2 dakkaya 1 puan öne gecdiniz. 1 puan öne gecince sancaginiza geri cekildiniz hatirlarsiniz bunu anlamis degilim saten savas bitmedi ama siz geri cekildiniz sadece kazanabilmek icin savasdan kacdiniz. Yinede o iki dakka icinde birinizi kestik sizin sancaginizda ama arkadasinizi kesen savascimiz muhafizin ve sizin vuruslariniz sayesinde kesildi. Maci 1puan farkla kazandiniz. Sonucda 2ínci savasin basinda ve son iki dakkasinda adil degildiniz geri kalan vakitlerde güzel bi savas oldu cokta. Teknik hatalarimiz cok oldu, buda yenilmemizde büyük bi etkendi. Bu ikinci savasdada iksir kullanan oldu. 3´üncü mac istegimizi redettiniz, adamlar dagiliyo cikacaklar diye yapmadiniz. 15-20dakka sonra sizi eminönünde görmüsler. Hepinizmi ordaydiniz yok sadece 4 dünüzmü onu bilemem. O konuda yorumum olamaz. Olaylar bundan ibadet. Su bi gercek en azinda savas esnasinda yada basinda küfürlesmeler olmadi. Sadece bi kac artislik haraketler, gereksiz yazanlar oldu. Sonuc en yakinda zamanda rövansini yapmak bu olayin, ama bu sefer belki Video´ya cekerek savasi herkese izleterek. Sanirim bunu fraps programi ile gerceklestirebilirim. OLaylar bu sekilde olmusdur. Herkese Hayirli Günler
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Kaswa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: [Kan Ve Revan]

Mesaj gönderen Kaswa »

Okadar mayhoş bi kişiliğiniz varki sizi gördükçe yüzüm ekşiyo
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>

(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

Eklediğim fotolardan çantamda ne 1 tane dinozor ne 1 tane ejderha iksir olduğu açık ve net bir şekilde görülebiliyor.Ali abi olayları tarafsız ve net bir şekilde anlatmıştır.

Bazıları doğrudan bazıları dolaylı olarak hakkımızdaki düşüncelerini yazarak tarafımıza tavırlarını açık etmiş bulunmakta.

Savaştan çok bizim için düşünceler daha önemli.

Küfür olmadığı için her iki tarafıda can ı gönülden tebrik ediyorum.

İyi oyunlar iyi forumlar.
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Mesaj gönderen Beyzade »

ulan kaswamisin ne boksan kes ceneni burda laf yapacagina git Anandan babandan biraz Aile terbiyesi gör. Bu buraya kacinci salakca mesajin susuyorum bise demim diyorum ama sabirda bi yere kadar. Senin assalayici , adi kelimelerini dinlemek zorundamiyiz lan biz. Itlik yapacaksan git Aile icinde yap. Bu kadar zorlama sansini. Yazcaksan adam gibi yorum yaz eger yoksa vakitsiz ötme.
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

Beyzade yazdı:ulan kaswamisin ne boksan kes ceneni burda laf yapacagina git Anandan babandan biraz Aile terbiyesi gör. Bu buraya kacinci salakca mesajin susuyorum bise demim diyorum ama sabirda bi yere kadar. Senin assalayici , adi kelimelerini dinlemek zorundamiyiz lan biz. Itlik yapacaksan git Aile icinde yap. Bu kadar zorlama sansini. Yazcaksan adam gibi yorum yaz eger yoksa vakitsiz ötme.
Aynen .. Bu Acı Niye Anlamıyorum ? Sanki Savaşanların Arasındaydın He :D
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
TurkxxYekTaneM
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen TurkxxYekTaneM »

Bana Bakın Bugün Sabahtan Beri Ekip Hazır Diyorum Gelmediniz Benim Ekip Çıktı Oyunda Degil Sakın Karşıma Gelip Laf Yapmayın Sabahtan Beridir Çagırıyorum Sizi Siz Sadece Benim Ekibim Oyunda Degilken Artistlik Yapmasını Bilirsiniz Hadi Yol Alın
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Güzel bir savaş olmuş ama tabii yenilen her zaman bahane bulur ;)
Sadece dün gece için aklımda kalan bir küçük anektod var klandan.
Türk loncasından biri klandan yazdı. '' İksirlerinizi hazırlayın tekrar giriyoruz Em e''
Demekki yokmuş kimsede içememişler ;) veya neden sadece Pardus lar foto ekliyor Türkxx ler de eklese fotoda görsek acaba içilmişmi?
Em dediğin yerin açılımı belli. Er Meydanı. Sancakta oturma meydanı değildir ;)
Strateji, İtem ve bilginin önde olduğu bir alan.
Hangi grup daha iyi oynarsa o kazanır.
Rövanş olursa izlemek isterim.
Pardus Loncasına da burdan Sesleniyorum. Bir gecede biz davet edelim sizi ;)
Alayına gider uleyyyynnnn ;) ;)

Küfürsüz her savaş eğlencelidir. Yenilmek de Güzel bir eğlence olur.
Saygılarımla....

“Genel Sohbet” sayfasına dön