BANA KANIT GOSTER OYUNU BIRAKICAMRapid yazdı:Aldatmaz artık vazgeç ya Türkmaqe var tanıyorsan. Yanımda buzla 13.000 çaktı adama inanmıyorsan kendisine de sorabilirsin. Bir kral var evet, ama bu asla sen değilsin. Ama olamazsın demiyorum tabiki.
Biz Daha İyisini Yapana Kadar en İyisi bu !
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Biz Daha İyisini Yapana Kadar en İyisi bu !
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
aldatmaz2012 yazdı:heh bu arada şunu demeden geçemeyecegım hatırlarsınkı bana er meydanında ezık felan dedın sancaklarla beraber kesmıştın hatırlarsan senı vs ye cagırdıgımda 4 te bıtıcektı yalnız sen 3-0 yenılırken kaçtın hatırlarsın eskı klan orsunde.He bu arada başkalarının yaptıkları ıle ovunme tamamı cnm bana bulaşma zararlı çıkma :arrow:xDAVUT yazdı:sen asla kral olamazsın Al sana İspat![]()
Eminönü Sunucusundan Bir Arkadaşın Kritik Vuruşu
Direnç Kırmayı Açmamış Hala)
Açsa ?_
way karı çar açıp karı gibi davranan ve kendıne kral diyen kraliçem:D:D
çok konuşuyon ama boş konuşuyon icraat yok.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
- Senfony
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge of Nobility
konu biraz hararetli gibime geldi ama bir düzeltme yapıyım,aldatmaz2012 yazdı:hala anlamayacaksınız sanırım kontrasyonla meteorıt ve yıldırım gıbı buyulerle en ıyı vurusu yaparsın.Kemik kafanın elektırık dırencı 0 ve şoyle bı durumda var krtık yazısı en yukarıda yanı foto geç çekılmış cok bellıkı dırenc kırma kullanmış kaybolduktan sonra çekmış eger benı yenebılıcegını dusunen varsa her zaman vs yaparım he yenılırım oda olur ınsanız dımıxDAVUT yazdı:sen asla kral olamazsın Al sana İspat![]()
Açsa ?_
tabı yenı açtıgım buyucu ıle Arzındehşeti charı sılınmıştır.
dalgınlığa gelmiş galiba ikinizde direnç kırmadan bahsetmişsiniz ama bu fotodaki kişi meteorit vurmuş
meteoritin hasarı direnç kırma ile değil, rakibin zırh durumuna göre değişkenlik gösteriyor.
ama ben yokken yeteneklerde bir değişiklik olduysa orasını bilemem
bir de kemiğe o hasardan daha fazlasını vurabilmesi lazım.
ama üstündeki iki tane itemin fiziksel olmadığını da gözardı etmemek lazım.
çantasında da ejder asa var. vuruşu yaptıktan sonra silah değiştirip çekmişse o da ayrı bi konu
iyi oyunlar & iyi forumlar

Eline , beline , diline sahip ol !
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
Ben onu bır an elektrık gıbı gordum :S meteorıt oldugunu bılmıyordum eger meteorıtse o vuruşu yapması zaten çocuk oyuncagı.Senfony yazdı:konu biraz hararetli gibime geldi ama bir düzeltme yapıyım,aldatmaz2012 yazdı:hala anlamayacaksınız sanırım kontrasyonla meteorıt ve yıldırım gıbı buyulerle en ıyı vurusu yaparsın.Kemik kafanın elektırık dırencı 0 ve şoyle bı durumda var krtık yazısı en yukarıda yanı foto geç çekılmış cok bellıkı dırenc kırma kullanmış kaybolduktan sonra çekmış eger benı yenebılıcegını dusunen varsa her zaman vs yaparım he yenılırım oda olur ınsanız dımıxDAVUT yazdı:sen asla kral olamazsın Al sana İspat![]()
Açsa ?_
tabı yenı açtıgım buyucu ıle Arzındehşeti charı sılınmıştır.
dalgınlığa gelmiş galiba ikinizde direnç kırmadan bahsetmişsiniz ama bu fotodaki kişi meteorit vurmuş
meteoritin hasarı direnç kırma ile değil, rakibin zırh durumuna göre değişkenlik gösteriyor.
ama ben yokken yeteneklerde bir değişiklik olduysa orasını bilemem
bir de kemiğe o hasardan daha fazlasını vurabilmesi lazım.
ama üstündeki iki tane itemin fiziksel olmadığını da gözardı etmemek lazım.
çantasında da ejder asa var. vuruşu yaptıktan sonra silah değiştirip çekmişse o da ayrı bi konu
iyi oyunlar & iyi forumlar
Bazıları anlamakta epey bır zorlanıyor bakın ateş çemberı ıle buz aynı degıl ateş çemberı ıle 10 bın rahat vurulur bunu hala anlamak ıstemıyorsunuz.Full bılge kagan buyucuyum 4 cevrıye 1 solucan var ben omru hayatımda 13 bın buz vuran bır adam gormedım yukarıda bır arkdaş 13 bın vurdum demış bana onu kanıtla ben oyunu bırakmak bır yana bu pc yı su cam dan aşşagı atıcam.En onemlı yere geldim şimdi bazılar konstrasyon + dırenc kırma + krtık buzla 7000-8000 vurdum dıyorlar çok normal oyle vurması bende vurdum.Ama farkındaysanız orada sadece tek dırenc kırma kullanılmış.Artık anlamadıysanız bırşey demıyorum.
BU ARADA YUKARIDAKI GERIZEKALI OLAN KENDINI IYI BIR BUYUCU SANAN O SPASTIK HAREKETLER YAPAN KIŞI (KENDINI BILIYOR)BENIM AÇTIGIM KONULARA BANA SATAŞARAK KENDINI ISPATLAMAYA ÇALIŞMA HADI IKILE
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
Defalarca sordum print almamış. İlla kanıt göstermek istesem photoshop ile de yapardım o hasarı. Ama gerek yok, çünkü öyle; yanımda 13 bin vurdu. Kanıt karşılığında vazgeçmek sadece çaresizliğin göstergesidir.aldatmaz2012 yazdı:BANA KANIT GOSTER OYUNU BIRAKICAMRapid yazdı:Aldatmaz artık vazgeç ya Türkmaqe var tanıyorsan. Yanımda buzla 13.000 çaktı adama inanmıyorsan kendisine de sorabilirsin. Bir kral var evet, ama bu asla sen değilsin. Ama olamazsın demiyorum tabiki.

- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
Vay Haline TEŞKİLAT Vay Haline 

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
Tuttum bu sözü. Katılıyorum. Vay haline bizim serverinYaLnIzKaLp yazdı:Vay Haline TEŞKİLAT Vay Haline

- Castersimurganka
- Işık Hanım'ın Elemanı
buz oku ile 12bin çakan gördüm bu arada kralım diyon sen kız değilmiydin lem ne zaman erkek oldun h.o
- senhar15
- Demirci Çırağı
saçmalık adam dun bana9 bın vurdu
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
- LeMaNdRo
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
Hala çember kullanan var.Delixkomutan ben çemberiyle savaşçıya tek vurduğunu görmüştüm.onun haricinde 11 bin 13 bin de vuruşlarını görmüştim.
:-):-)
Uzaklar