:mrgreen: :mrgreen:sigara34 yazdı:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Saç-sakal-yüz değişikliği
Re: Saç-sakal-yüz değişikliği
Lodoslar! Özellikle büyücüler! İşiniz varken rica etseniz size bulaşmam.
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Vallaha ya anlamadım gitti adamın saçı sakalı 3 yıldır uzamıyorliderrrr yazdı: Çoktandır beklenen karakter saç-sakal yüz değiştirme
ile ilgili çalışma yaptım fotoğraflı olarak yönetimin aklında bununla ilgili bi düşünce oluşsun istedim.Öneri ve istek havuzunada iletirseniz ne mutlu.
ADIM 1
İKV DÜKKANA GİDİLİR VE Saç sakal yüz değiştirme hakkı alınır.
ADIM 2
OYUNA GİRİŞ YAPILIR VE İLGİLİ BUTONA TIKLANIR
Eğer saç sakal yüz değiştirme hakkı kalmamışsa'Tip değiştirme hakkınız kalmamıştır.'uyarısı ekrana gelir.
ADIM 3
Karakterimizin saç sakal yüz saç sakal rengini ayarladıktan sonra ilgili butona tıklanır ve işlem tamamlanır.Dükkanaki ürünlerim kısmındanda değiştirme hakkı yok olur.
Güzel öneri..
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Oyuna farklı bi hareketlilik getirir..
Biz 39 zamanında karakterin tiipinden sıkılırdık yeni bi karakter açar kasardık onunla devam ederdik ama maalesef şuan öyle bi şans yok malum nadide ve şahiserler..
Hem i.k.v ye gelir sağlar hemde bi nebze oyuncuları çeker diye düşünüyorum gelmesi gereken bi eklenti..
Biz 39 zamanında karakterin tiipinden sıkılırdık yeni bi karakter açar kasardık onunla devam ederdik ama maalesef şuan öyle bi şans yok malum nadide ve şahiserler..
Hem i.k.v ye gelir sağlar hemde bi nebze oyuncuları çeker diye düşünüyorum gelmesi gereken bi eklenti..

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
:arrow:
- kaan679050
- Cin Avcısı
KaraXHayalet yazdı:Artık şu fakir baba felsefesi yapmayın lütfen onlar yeşilçamda kaldı günümzüde bilgisayarı ve interneti olmayan ev neredeyse yok gibi sabahda çok dedim sana beğenmiyorsan çıkar gidersin başkalarını soğutmaya hakkın yok zaten paran yoksa bir oyun oynayamassınKurmay yazdı:Para harcamaya ne kadar da meraklı milletiz.Ne de olsa babamız akşam işten cebi dolu gelir.Anamız temizlikten iyi bahşiş kopartmıştır. :shock:
peki cs 1.6 kaç para veriyon. bir zamanların efsane oyunuydu şimdi adını vermiyom oyunun.
katılıyorum arkadaş ın dediğine para harcamaya meraklıyız .
BU KONUYA SON NOKTA _-
BU DEĞİŞİKLİLİK İÇİN AKÇE KULLANMAYA DEĞERMİ DEĞERSE SENİN NE İŞİNE YARAR
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Gizlenmiş İçerikGöster
SEN YOKMUSUN MERAKINI YENEMEDİN DİMİ 
- kaan679050
- Cin Avcısı
hahahahahahahKurtlarxjunior yazdı:Oyuna farklı bi hareketlilik getirir..
hahahahahha
hahahahaha
hahahahahha
hahahaaaa
hahahahahha
hahahahahha
hahahahahha
hahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahha
hiç güleceğim yokdu
hahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahha
Gizlenmiş İçerikGöster
- kaan679050
- Cin Avcısı
gelir istiyosan bana akçe yükleKurtlarxjunior yazdı:Oyuna farklı bi hareketlilik getirir..
Gizlenmiş İçerikGöster
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Bi bu kaldı Bunuda Getirin Sıçın içine Sıçınnnnn Başka Birşey Demıyorum Bırakın oyunuzmu böyLe kaLsın İyicene Bozmayın . . koLaya kaçmayın
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
kaan679050 yazdı:gelir istiyosan bana akçe yükleKurtlarxjunior yazdı:Oyuna farklı bi hareketlilik getirir..
Sayın çok zeki arkadaşım..
Tip değiştirme olayını isteyen alır isteyen almaz ne güç farkı olur ne olmaz ayrı bir farklılık ve zevk meselesidir sadece sana zorla karakterini kel yap diyen veyahut orasınsan burasından sakal bırak saçını uzattır diye zorunlu davranacak kimsede yok.
Tekrardan sayın süperzeka arkadaşım yönetim oyun dengesini değiştiren bir eklenti silah yükseltmeyi getirdide sana akçemi yükledi ?
Elindeki karakter transferlerini sana aprayla satmak isteyince sana akçemi yükledi ?
Haycanalrdan daha güçlü hayvanlar getirince sana akçemi yükledi ?
Bunlar neler peki oyunun dengesini değiştiren eklentiler dimi ama nedense hiç akçe yüklemesi yapılmamış Saç sakal değişikliği keyif işidir güçle bi alakası yok bilmem analtabildimmi !
Serserixkratos yazdı:Bi bu kaldı Bunuda Getirin Sıçın içine Sıçınnnnn Başka Birşey Demıyorum Bırakın oyunuzmu böyLe kaLsın İyicene Bozmayın . . koLaya kaçmayın
Sana gelelim acaba düşünebiliyomusun ?
Bu nedir gerçek hayattada bi saç stil değişikliği yapamıyomu bir kişi nesini yadırgadın evden cıkıpta traş falan olmuyomusun sen ? Kolaya kaçmayın derken tip değiştirmenin daha zor olupta etkili olanı varsa söylede onu yapalım biz olmazmı.
He bu arada herkezi kendin gibi sanma içinede olsa ulu orta yere sıçılmaz !

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- kaan679050
- Cin Avcısı
o zaman karakteri tıraş edelim yani hepimiz salağız bi sen akıllısın ölemi
ayrıca çok zeki arkadaşım