Geophal yazdı:Meranda COk uzun bır suredır oynuyorum,Meranda cok uzun suredır savasıroyurm.Bu esnada Herseyı Gordum...Sıze Sunu soyleyım Eskının En ıyı sıfacısı.
Ikon-Kholpashalıxıkon Inanın ebu gıbı 2 kısı gelse yıne kesemezdı Ebu herkez ıle atar Ikonla atmazdı.. .
Son 1 sene ıcınde RedsxLıne aldı Bence..Emre abı Hıc savascı KUllanmaz Ama hıc adı Gecmemıs burda Uzuldum.Inanın Burda Ismı yazan adamların Hepsını kesmıstır Vsde.
Bıde leo var tabı KIyametx Suan ıtem olarak Sıfacı Itmlerının hepsı onda..
Su aralar Bıde Kerata HashxTeryakı yanı Eyup gozume Carpıyor.Eyup bısıler yapmaya calısıyor hayırlısı :lol:
Bu ÇOCUK Alayınaxebuhan,Alayınaxgiderr,Alayınaxdnrws gibi kişileri bilmior yada biliorda onların kalitesi ve gücünü yzmk gururuna dokunuor galiba Bizde İkon iyidir olabilir ama sen gidip Ebu gibi 2 tane gelsin kesemez dersen bu oyunu hala bilmiosundur demektir.Redsxline doğrudur Redsx loncasının bi üyesi oda güçlü.Kıyametx oda güçlü biliorz VS olarak Şifacılarda belkide İKV nin en sağlam şifacılarındandır.Ama gidipte 2 kişiyi birden yenemez.Hashxteryaki güçlü olabilir doğrudur.
Arkadaşlar dün death andrei yi izliyodum çok ezik şifacıdan anlamıyor
ws atıyodu zeydanla son 4 cana 20 can kaldı zeydan4 andrei 20
andrei kac vur yaparak aldı bııncı wsyı sora zeydan geldı ezık andreı yenıldı ws ve şifacıdan anladıgı yok ezme..
ikvking yazdı:Arkadaşlar dün death andrei yi izliyodum çok ezik şifacıdan anlamıyor
andrei kac vur yaparak aldı bııncı wsyı sora zeydan geldı ezık andreı yenıldı ws ve şifacıdan anladıgı yok ezme..
Bu yorumunla ne kadar aciz bir insan olduğunu gösteriyorsun gösteriş meraklısı bari benim adıma kullanmadan bir yerlere gelmeyi ugrasma zaten gelemezsin
Ben Zeydan adlı kişiyle daha hiç vs yapmadım yapmam da senin yorumundan zeydan oldugun anlasılıyor
ikvking yazdı:Arkadaşlar dün death andrei yi izliyodum çok ezik şifacıdan anlamıyor
Bu yorumunla ne kadar aciz bir insan olduğunu gösteriyorsun gösteriş meraklısı bari benim adıma kullanmadan bir yerlere gelmeyi ugrasma zaten gelemezsin
Ben Zeydan adlı kişiyle daha hiç vs yapmadım yapmam da senin yorumundan zeydan oldugun anlasılıyor