Senden şüpeliyim o resimi sen yapamıcakmısın int girsen einshetin yazsan, googleye çıkar o adamın fotosu laleMedya yazdı:İsim degısıo ama resım degısmıo be furkancımfrkn1521 yazdı:Medya yazdı:Burda ne varsa hırsz oldgnu kabul etdrıo sen ıstesende ıstemesende furkancım[/quote
Hıdır bunları yapman için rıdvan sana ne kadar veriyo bu skype benim deil açmışsınız rıdvanla 1 skype benim adimda akli sıra bu yalanlarla bana hırsız diceksinizbunu yapmak sorun deil geL bende senin skypenin kopyasını yapam Lan ben maLmıyımda bi çar çalsam bile sölicem sen ne #@!? mışsın yhaw bu yaptığın şey şeytanın aklına gelmez dur bakiyim bende yapam aynısını atam forma sen ne diceksin :twisted: aptal weLet bu numara anca rıdvan kanar
:D ayrıca sen arkadaş listesindeki kişinin adını istediğin gibi yapabiliyorsun skypede ?? buna ne diceksin kendini akıllımı sanıyosun ?
CcCxloncası hırsızdır
Re: CcCxloncası hırsızdır
Drowxhealer
Salak senın msn fln vr bılgılerde her ne vars a=)
BuLLsxMiLLeR(Ecel Getiren)
Bak Hakkımızda Yalan Yanlış Şeyler Söylüyosun.O Kadar Madenimiz Olsa Tek Tek Malzeme Toplamaya Çalışmayız İsobey'e Ashab Üretmeye Malzeme Bulamıyoruz.Sen Ne Saçmalıyosun??? Bide O Resimleri Sen Nasıl Çektin ??? Çar Senin Demekki Adamın Asabını Bozma
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!
bak bana saLak feLan konuşma küfür isteme benden akLını aLırım senin t0p adam ol. hani benin msn bilgilerim gevşek..
Drowxhealer
S2ret hacı saçma sapan konularla uğraşmıyıcam artık yönetici > konu kilit..adamlar hırsızlık iddası ortaya atıyolar ellerinde kanıt yok geç biLe kaLdılar bu konuyu kitlemekde..
Drowxhealer