CcCxloncası hırsızdır

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
frkn1521
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: CcCxloncası hırsızdır

Mesaj gönderen frkn1521 »

Medya yazdı:
frkn1521 yazdı:
Medya yazdı:Resim Burda ne varsa hırsz oldgnu kabul etdrıo sen ıstesende ıstemesende furkancım[/quote

Hıdır bunları yapman için rıdvan sana ne kadar veriyo bu skype benim deil açmışsınız rıdvanla 1 skype benim adimda akli sıra bu yalanlarla bana hırsız diceksiniz ;) bunu yapmak sorun deil geL bende senin skypenin kopyasını yapam Lan ben maLmıyımda bi çar çalsam bile sölicem sen ne #@!? mışsın yhaw bu yaptığın şey şeytanın aklına gelmez dur bakiyim bende yapam aynısını atam forma sen ne diceksin :twisted: aptal weLet bu numara anca rıdvan kanar :D:D ayrıca sen arkadaş listesindeki kişinin adını istediğin gibi yapabiliyorsun skypede ?? buna ne diceksin kendini akıllımı sanıyosun ?
İsim degısıo ama resım degısmıo be furkancım ;)
Senden şüpeliyim o resimi sen yapamıcakmısın int girsen einshetin yazsan, googleye çıkar o adamın fotosu lale :D Harbiden şüpelerim oluştu senin akılından yana :) gerizekalı olabilirsin.. veya saf ayağına yatıosn :mrgreen:
Drowxhealer
frkn1521
İskele Babası
İskele Babası

Resim

aL bak bende senin adını skypeden deiştirebiliyorum Sığırman =)
Drowxhealer
Kullanıcı avatarı
Medya
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Medya »

Salak senın msn fln vr bılgılerde her ne vars a=)
BuLLsxMiLLeR(Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
Maryhuana
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Maryhuana »

Bak Hakkımızda Yalan Yanlış Şeyler Söylüyosun.O Kadar Madenimiz Olsa Tek Tek Malzeme Toplamaya Çalışmayız İsobey'e Ashab Üretmeye Malzeme Bulamıyoruz.Sen Ne Saçmalıyosun??? Bide O Resimleri Sen Nasıl Çektin ??? Çar Senin Demekki Adamın Asabını Bozma
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!
frkn1521
İskele Babası
İskele Babası

bak bana saLak feLan konuşma küfür isteme benden akLını aLırım senin t0p adam ol. hani benin msn bilgilerim gevşek..
Drowxhealer
frkn1521
İskele Babası
İskele Babası

S2ret hacı saçma sapan konularla uğraşmıyıcam artık yönetici > konu kilit..adamlar hırsızlık iddası ortaya atıyolar ellerinde kanıt yok geç biLe kaLdılar bu konuyu kitlemekde..
Drowxhealer

“Genel Sohbet” sayfasına dön