Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Komplocu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)

Mesaj gönderen Komplocu »

katılmıyorum size bikere 45 sınırı yok toplamada ben nasıl 49 verdim doğal bişe yok 1 puan verek üretek olurmu öle shey saçmalamayın
Κ◊мǷĻ◊¢µ -- нуѕℓση -- ѕтαвχşιƒα¢ι -- Ʈılsıɱ-- LoDoS --> îƨтɒиʚυl ʞıγɒмɘт vɒʞтı
Kullanıcı avatarı
BINDORTYUZELLIUC
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BINDORTYUZELLIUC »

hımm işi rezil etmekle kalınmamış sıvama evresine geçilmiş :)
Resim1453
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

Hocam nasıl bır yonetım yapım ekıbısınızkı yumurta bır yere gleınce kafanıza gore duzenlemeler yapıyorsunuz .. SAHESERLERI KENDINIZ yapıcaksınız dedınız eywallah dedık aylardır uretım cıın materyal tedarıgı yapıyor herkez bu zaman ıcınde bır Allahın kulu cıkıp bııs demıoyr recete rustemde satılıyor ee son 1 hafta kalmıs esyaalr uretıldıklerı kısıye kıtlenecek .. buyur yaa hıcmı mantıgınız yok yada kımseyımı sallamıyorsunuz anlamak mumkun degıl
bu yaptıgınız harektın tek bır mantıklı acıklaması warsa ben bu ısı bılmıoyrum dıyecegım ... Ama ben sızınle her konuda ıddasına gırerım hıc bır mantıklı acıklama getıremesınız bu konuya sızene kardesım esyayı uretırım ıstedııgmı yaprım o karaktere kılıtlemek nerden cıktı ben 3-4 hesapta farklı karakterle oynamayı seven bırıyım ve sımdıye kadar zılahtar ve zırhcı harıc hıc 49 lvl yetenek dagıtmadım ve sımdı dagıtamadıgım hesapalrı kullanamıyacagım varmı boyle bır arızalı uygulama yaa bunu bılmıyen baksa oyunlarda gorse bır yerı ıle guler bıze... Amac hırsızlıgı onlemekse kardesım koy kasaya sıfrenı koy karakter sılmeye sıfrenı .. olsun bıtsın ama bısı uretmek dusunmek zor gleıoyr gom gıtsın oyunculara yazıklar olsun dıyorum sadece bunu bu kadar dusunemıyen yapım ve yonetım ekıbıne.. VE TEBRIKLER.......................................................................................................................................................................................................................................fromxhell .
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

Lathander yazdı:Şahaser silahlar ulaşılması zor olan silahlardan olacaktır. Bu silahları üretmekte elbette UZMANLIK istemelidir.

Toplama puanlarında bir konuda UZMAN değilseniz burada bizim yapabiledcğeimiz bir şey yoktur.

Bilginize
sAYIN yonetıcı hemen kısa bır acıklama yapıp kenara sıyırmısısnız kendınızı sızın yapabılcegınız bısı yoksa kardesım bunu yeraltı aıcldıgında receteler ılk konuldugunda nıye belıtmıyorsunuz ... sımdı aklınız basınıza gledı .. Oh ne guzel bır mesaj yaz bızı ılgılendırmez ne guzel dunya.. yaa senı ılgılendırmesse senın orda ısın ney ustlaık gerektıren maharet gerketıren bır durummus saheserler ee oyle oldugunu bızde bılıyoruz ama bunu soylemeyı sımdı aklınıza nıye getırdınız .. Ya bırde delıkanlıca cıkıp deyınsene bız hıc bunları dusunemedık son dakıka aklımıza gelı ksura bakmayın hatlaı ıslem ıcın desenız gam yemıcez ama toplasanız hepınız onlıne oyun omru ıkv kurulusu ıle baslamıstır ama her konuda bır haklıyız ahkamı kesmenız Benı delı edıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... :) yazıkalr olsun tekrardan sıze ustekı yorumumu yaparken sızın yorumunuz gormedıgım ıcn ek yaptım ..
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
cagriyk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen cagriyk »

FromXXXhELL yazdı:
Lathander yazdı:Şahaser silahlar ulaşılması zor olan silahlardan olacaktır. Bu silahları üretmekte elbette UZMANLIK istemelidir.

Toplama puanlarında bir konuda UZMAN değilseniz burada bizim yapabiledcğeimiz bir şey yoktur.

Bilginize
sAYIN yonetıcı hemen kısa bır acıklama yapıp kenara sıyırmısısnız kendınızı sızın yapabılcegınız bısı yoksa kardesım bunu yeraltı aıcldıgında receteler ılk konuldugunda nıye belıtmıyorsunuz ... sımdı aklınız basınıza gledı .. Oh ne guzel bır mesaj yaz bızı ılgılendırmez ne guzel dunya.. yaa senı ılgılendırmesse senın orda ısın ney ustlaık gerektıren maharet gerketıren bır durummus saheserler ee oyle oldugunu bızde bılıyoruz ama bunu soylemeyı sımdı aklınıza nıye getırdınız .. Ya bırde delıkanlıca cıkıp deyınsene bız hıc bunları dusunemedık son dakıka aklımıza gelı ksura bakmayın hatlaı ıslem ıcın desenız gam yemıcez ama toplasanız hepınız onlıne oyun omru ıkv kurulusu ıle baslamıstır ama her konuda bır haklıyız ahkamı kesmenız Benı delı edıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... :) yazıkalr olsun tekrardan sıze ustekı yorumumu yaparken sızın yorumunuz gormedıgım ıcn ek yaptım ..
siz bişey yapamayacaksanız biz mi yapacaz hay allahım ya sıfılayın olsun bitsin zor mu?
Kullanıcı avatarı
EAGLEX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen EAGLEX »

Şaheser silahlar 45 lvl e düşürülsün...
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen GoodfatheR »

bukadaR kişi mağduR duRumda haLa biR tatmin edici cevap geLmemiş şu konunun aLtına yönetimden işte bukadaR mı iLgiLeniyosunuz topLyıcı üRetimciyi sıfıRLamak bukadaR mı zoR aLmamadımki işi yokuşa süRüyosunuz bukadaR kişinin çabası bekLentisi hevesi boşuna mı ? Sadece baştan sağma biR açıkLama yapıLaRak işin içinden sıvışıLmış gibi gözüküyoR ama biR çok kişi bu konudan doLayı mağduR duRumda yönetimin biR an önce bu konuyu çözmeLeRi geRekmetediR .
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

Sayın Yöneticiler,,
Bu Sorun İle Her Sunucundan Birçok Arkadaşımız Mağdur Durumda Lütfen Bu Sorunada Bir Çözüm Bulunuz...

Teşekkürler...
Resim

xXFENOMENXx
Kullanıcı avatarı
OveRCLocK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen OveRCLocK »

Bende oyuna ilk başladığım sıralar ot toplayabileyim diye 3 puan Lokman'a dağıtmıştım. Sonradan aklım başıma geldi de bir daha vermedim. Lakin yeraltındaki toplanabilen materyaller 45 seviye. Bende puanlarımı 45 seviye Madenci ve Sarraf yaptım. Elimdede 3 puanım kaldı. Anlayacağınız 48'de kalıyor. Ayrıca bu uygulamayı hırsızığa önlem olarak koyduklarınıda zannetmiyorum. Hırsız olan zaten hesabı almıştır. Artık hesap onundur. Ha illada birşeyler almak istiyorsa sırf Şaheser yok ya tüm parasını ve eşyalarını alabilir.

'DEV'lerin bizi zor durumda bırakacaklarını zannetmiyorum. Mutlaka bir çözüm yolu geliştireceklerdir. Paniğe kapılmayalım. Zaten işleri bu değilmi?...
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra ---> :o
GB geldikten sonra -----> :shock:
Resim

Fizik ve Matematik Hastası.
Kullanıcı avatarı
Erolbey67
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Erolbey67 »

Merhaba,

Sayin yonetim ve ikv degerli insanlari.
YÖNETIMIN elinden geldi kadar bize yardimci olucaklar bundan adimgibi eminim.
Şaheser Silahlar,evet bu silahlara kolay ulasilmasin,ama en azindan TOPLAMA ve URETIM puanlari 0 larsa super olur.
Sebep,eminim benim durumumda olanlar vardir,eski oyuncuyuz kafaya gore dagittik puanlari.
En azindan Puanlari 0'lansa reçetelere bir zor maden eklense ona bile variz.

TURK YONETIMINE emir vermek neyimize.onlar herşeyi bizden daha iyi bilir

Temiz bir IKV için.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön