Selamın Aleyküm
Yazılaların hiç birini okumadan yazıyorum yanlışımız varsa şimdiden affola.
Şimdi 3-4 yıllık oyuncular o kadar girip item düşüremiyor 2-3 gün önce başlamış oyuncular tek girişte şaheserleri düşürüyolar ise o 3-4 yıllık oyunculara haksızlık vardır (kendi kanatimce). Bu dengeyi koruyabilmek amacı ile bu gelen yenilik bence iyi oldu çünkü hiç yoktan parayı bastırıp item düşme şansımı arttırmış olucam.
İş İyice Maddiyata Dönüştü !
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İş İyice Maddiyata Dönüştü !
zaten 1o oyuncudan 9 u pLus aLıor Eskıden Bır adam qordukMU aa pLus Lu derdık DıorlarKı oyun kalkanması ıcın
ıyıde kardesım oyun eskıden neyLe kaLkınıordu ? Ben bu oyunun Bır farkı war dıye oynuorum en onemLısı turk oyunu hersey para para zaten 1o oyuncudan 9 u pLuslu daha ne ıstıorsunuz ? acaba ıLerde ne cıkcak cok sıkıcı oLdu oyun cok beLes ne desem az
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Vaktinde bu oyunun tanıtımları şu şekilde yapılırdı;
Yada hala bunun geçerli olduğunu düşünenler var mı ?
Tamam belki hile yok, tasarımlar ve hikaye de çok kaliteli fakat artık emek yok, para tuzakları ÇOK !..
Artık tanıtımdaki animasyonlardan silinsin bari, kandırılmasın hiç kimse...
Eğer İKV'de şu an para tuzağı yoksa dünyada hangi oyun para tuzağı var ? Hepsi kendince sebeplerle açıklamalar yapar...
Şimdi de yönetici arkadaşlara, bu işten sorumlu kişilere daha doğrusu denebilecek bir cümle var,
"Hani para tuzağı yoktu ?"
İyi forumlar...
Peki ne olduda, ne değiştide bu ilkeden (Para tuzağı yok!) vazgeçildi ?Hile yok! Baştan savma tasarımlar yok! Para tuzağı yok!
Tamam belki hile yok, tasarımlar ve hikaye de çok kaliteli fakat artık emek yok, para tuzakları ÇOK !..
Eğer İKV'de şu an para tuzağı yoksa dünyada hangi oyun para tuzağı var ? Hepsi kendince sebeplerle açıklamalar yapar...
Şimdi de yönetici arkadaşlara, bu işten sorumlu kişilere daha doğrusu denebilecek bir cümle var,
İyi forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- justine
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Hile yok! Baştan savma tasarımlar yok! Para tuzağı yok!
Bunların hepsi mazide kalmadı mı?
Hile yoktan başlayalım ; bono hilesi , kp hilesi , vurulamayan karakter hilesi ve gecenin bu saatinde aklıma gelmeyen ancak oyunda şahit olduğumuz bir çoğu...
Baştan savma tasarımlar yok konusuna gelince ;
Benim oyuncu olarak geçemediğim duvardan vurduğum hayvan nasıl geçiyor ?? Bu duvarı nasıl tasarlamışlar ??
Birçok oyuncunun başına gelmiştir , akrep keserken üzerimde zehir etkisi olmadığı halde katalizör yiyorum .. Bu nasıl ??
En sonuncuyu saymıyorum bile ...

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
- UgLyLeaDer
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
Rescuer yazdı:Vaktinde bu oyunun tanıtımları şu şekilde yapılırdı;
Peki ne olduda, ne değiştide bu ilkeden (Para tuzağı yok!) vazgeçildi ?Hile yok! Baştan savma tasarımlar yok! Para tuzağı yok!
İyi forumlar...
Tamamen Katılıyorum ! bunlar açıklamada yapamazlar . O Kapasiteyi göremiyorum malesef.
UgLyLİDER - MeeDLy - RoTiNDa
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı
Rescuer yazdı:Vaktinde bu oyunun tanıtımları şu şekilde yapılırdı;
İyi forumlar...
Oyunun baştan sona kısa ve öz anlatımı tebrikler..