Konu ve gönderilmek istenen mesaj bellidir. Bazı zeka seviyesi belirsiz kişilerin bu ve bunun gibi etkinlikleri yapamaması sonucu çekememezlik durumu oluşmuş ve bunu bu konuda dışa vurmuşlar. Bir oyun için bu kadar da düşmeyin lütfen.
Konuya hassasiyet gösterip mesajları editleyen forum denetmenlerine teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
İyiForumlar...
TLOO etkinlik Müdürümüyüm ?
Beni Ne ilgilendiriyor Bu Etkinlik ?
Çok Seviyesiz olduğumu Düşünüyorsan Adam gibi Karşıma Çık !
Etkinlik İptal oldu diye ÇekememezLiğimi iddaa ediyorsun İşine bak boş çene yapma
Selamlar;
Birileri sanırım yanlış anlamış. Etkinlik falan iptal olmamış.
Osmanlı loncası kuruluş yıl dönümü etkinlikleri neticesinde hazırlanılan turnuva için şuan başvurular yapılmaktadır. Etkinliğin başlayabilmesi için gerekli duyuruları lütfen bekleyiniz. Etkinlik görevlileri dışında yapılan duyurulardan mesul değiliz. Etkinlik için açılan konumuz : viewtopic.php?f=26&t=54413&start=0
Öncelikle buraya yorum atmamak için kendimi zor tutuyorum Neden insanların başarısını kücümsemek bu kadar hoşunuza gidiyor ? bunu anlamış deyilim içerden kesin bilmem ne
Siz hic futbol maçı izlemiyomusunuz penaltıdanda gol atsalar 1 puan verir yoksa orta sagadan vurupda gol atsalar 1 puan alır bunda varmı bunun baska bir arternatifi ? önemli olan skor deyilmidir ismeti gece 12 1 civarında roa arkadaşların beni cagırması üzerine kardeşlerime destek olayım diye gittim ve cok güzel bi organizasyon oldu ve kestik sonra bu kadar sizin vızırtınız niye yani böyle konuyu kirletirseniz O başarı hiçemi sayılacak ? handan hanım burda buyrun kesin yok ordaki tüm muhafızları kesmeden gidemeyiz cok zor zehirleri cok yogun bundar bizim sorunumuzmu buyrun istanbul oyun formda gerekli sikayette bulunun iyi formlar
Öncelikle buraya yorum atmamak için kendimi zor tutuyorum Neden insanların başarısını kücümsemek bu kadar hoşunuza gidiyor ? bunu anlamış deyilim içerden kesin bilmem ne
Siz hic futbol maçı izlemiyomusunuz penaltıdanda gol atsalar 1 puan verir yoksa orta sagadan vurupda gol atsalar 1 puan alır bunda varmı bunun baska bir arternatifi ? önemli olan skor deyilmidir ismeti gece 12 1 civarında roa arkadaşların beni cagırması üzerine kardeşlerime destek olayım diye gittim ve cok güzel bi organizasyon oldu ve kestik sonra bu kadar sizin vızırtınız niye yani böyle konuyu kirletirseniz O başarı hiçemi sayılacak ? handan hanım burda buyrun kesin yok ordaki tüm muhafızları kesmeden gidemeyiz cok zor zehirleri cok yogun bundar bizim sorunumuzmu buyrun istanbul oyun formda gerekli #@!? bulunun iyi formlar
CİHAN ı HÜKÜMRAN LONCA YÖNETİMİ
Eğer arkadaşların başarısını qerçekten küçümsemek isteseydim ''güzel olmuş tebrikler'' demezdim biraz mantıklı ol... :idea:
Siz hic futbol maçı izlemiyomusunuz penaltıdanda gol atsalar 1 puan verir yoksa orta sagadan vurupda gol atsalar 1 puan alır bunda varmı bunun baska bir arternatifi ? önemli olan skor deyilmidir ismeti gece 12 1 civarında roa arkadaşların beni cagırması üzerine kardeşlerime destek olayım diye gittim ve cok güzel bi organizasyon oldu ve kestik sonra bu kadar sizin vızırtınız niye yani böyle konuyu kirletirseniz O başarı hiçemi sayılacak ? handan hanım burda buyrun kesin yok ordaki tüm muhafızları kesmeden gidemeyiz cok zor zehirleri cok yogun bundar bizim sorunumuzmu buyrun istanbul oyun formda gerekli #@!? bulunun iyi formlar
CİHAN ı HÜKÜMRAN LONCA YÖNETİMİ
İlginç bir yaklasım lakin bir kac sözcüğü bir araya getirirken en azından yazılıslarına biraz daha dikkat etmeni tavsiye ederim..Bu konu bir kez daha acılmıstı foruma ve orada tebriklerimizi sunmustuk ? 2. defaya acılması bence ve bir cok kisi ye göre sadece cirkeflik yapmak icin uzatılan bir konu olduğu icin bu denli rahatsız etmistir. Ve bu cirkefliği yasatan arkadasları kınıyor..Kesim organizasyonunda bulunan ARZ klanına mensup arkadasları tekrar tebrik ediyorum...