Uzun zamndır beni rahatsız eden bir konudur ki bunu çeşitli başlıklarda da dile getirmiştim. Gayet akıllıca ve olması gereken bir düzenleme.
Adam hile kullanacak bono basacak, kp kasacak, item çoğaltacak, gözlük çekecek sonraa bir fuara gidecek açılacak banı bütün itemler madenler kpler cepte. Oh ne güzel memleket. Peki onun dışındaki oyuncular. Adam alın teri emek emek maden çeksin kp kassın sen kullandığın hileyle zengin ol sonra ban ye geri gel hepsi cepte. Bunları yapanları biliyorum. Adam klandan basbas bağırıyordu oyun hilesiydi kullandım benim suçummu onların hatası tabi açacaklar charı diye (fuar affından yararlananlardan biri) birinde bir banka gözlük kp hilesinden elde etmiş. Bu adamlar bandan sora zengin döndüler oyuna. Zamanının maden programcıları tüm madenleri ile geri döndüler bundan daha adaletsizi varmı? Bu itiraz edenlerin hepsine lafım yok ama, zamanında hileyle maden çektiysen, kp kastıysan, bono vs işleri yaptıysan bu genel af sizlere çok fazla bile bana göre sizin oyun dünyasında yeriniz bile olmamalı. Ha şu noktada bir haksızlık oldu size katılıyorum. Fuardan af alanlar ile sizler aynı durumda değilsiniz. Olması gereken şimdi oldu.
Bana göre hileden ban yemelere (çıkar elde edenlere) 1 aylık ban cezası yeterli. Ama geri döndüklerinde üzerindeki itemleri dahil tüm banka ve char kp para sıfırlama getirilmeli. Eğer bu kural böyle olursa buldukları oyun hilesini kullanma konusunda iki kez düşünürler. Hile kullanana kadar elde ettiklerini kaybetmeyi göze alanlar hileyi kullansın o satten sora.
Yok 6 ay kalmışta şimdi açmayın bankasıyla açın. Çok güldüm.. Oldu isterseniz eksik item ve madenlerinizi tamamlayıp oyuna geri döndürsünler. İlk defa adeletli bir af çıktı kimin canı yandığı umrumda değil (gerçekten haksız ban yiyenleri tenzi ederim)
Olması gerekeni geçte olsa yapan yönetime sonsuz şükranlarımı sunarım.
İyi forumlar.
Süresiz cezalar hk.
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Süresiz cezalar hk.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Bİr suçum yokken silinen paramın bana hesabını verin sizin bulamadığınız oyun açıklarını oyuncular buluyor saçmalığa bak ya sizin beceriksizlikleriniz bize yansımamalı hatayı kullananlar boşaltılsın bizim suçumuz ne emeklerimizi bizden [ç]aldınız resmen aldığım pluslar boğazınızdan geçmesin
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Ben qiriyorum ama banlanan üyeliqime düşüyoRUm neden ?
Gulasor

€min .. !
BeLaX .

€min .. !
BeLaX .
boş yere uğraşmayın tamamiyle gözleri para hırsı bürümüş kişiler normal oynayan plus alan kişilerin paraları bunları doyurmadı birde o dürüst kişilere oyunu zından edenlerin paralarına göz diktiler bu kadar karakter yoksunu bir hareket ile karşılaşmamıştım doğrusu çok ağır şeyler yazardım ama değmez...
ABURA dan bu yana kaç kişi değişti , şu oyun deneme tahtasına döndü her gelen yeni kişi bir önceki kişinin ayağını kaydırarak geldi tüm acemi GM ve Yöneticiler bizim sayemizde adam oldular ama hakikaten yeter tecrubeli kişiler gelsin artık ...
en basitini söyliyim kuklacı sunucusundan insanlara küfürler yağdıran ve bono hırsızlığına bulaşmış olan bir lise talebesini bile foruma sözcü yaptınız ya
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim lafi geldi aklıma birden
uzun lafin kısası ne yaparsak yapalım memnun olmuyorsunuz diye yazan kişilere bir cevap vereyim NEYİ DOĞRU DÜRÜST YAPMAYI BECERDİNİZ BU GÜNE KADAR TAM VE EKSİKSİZ.....
ABURA dan bu yana kaç kişi değişti , şu oyun deneme tahtasına döndü her gelen yeni kişi bir önceki kişinin ayağını kaydırarak geldi tüm acemi GM ve Yöneticiler bizim sayemizde adam oldular ama hakikaten yeter tecrubeli kişiler gelsin artık ...
en basitini söyliyim kuklacı sunucusundan insanlara küfürler yağdıran ve bono hırsızlığına bulaşmış olan bir lise talebesini bile foruma sözcü yaptınız ya
uzun lafin kısası ne yaparsak yapalım memnun olmuyorsunuz diye yazan kişilere bir cevap vereyim NEYİ DOĞRU DÜRÜST YAPMAYI BECERDİNİZ BU GÜNE KADAR TAM VE EKSİKSİZ.....
- flieqendx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
lathander aynı sorun bende de var karakterimi açıp tekrar bloklamıssınız nedeni nedir bunun?
kalkan cezalar sevindirici saolun ikv yönetimi
ama bu kasa ve para sıfırlama olayı yanlış
şimdi soruyorum ben niye blok yedim onca zamandır size yolladığım maillere cevap vermediniz sonuç af çıktı kasalar boş 4 tane çıplak çhar şimdi hesabımım açıldı diye sevineyimmi yoksa üzüleyimmi
sabuncu adlı charımın kasasında ve diğer karekterlerimin hesabında haksız kazançla elde edilmiş bir metaryal veya para bulun size gerek yok ben bütün sunuculardaki bütün charlarımı silmeye hazırım şimdi size zahmet bi araştırın bakalım benim hesaplarımı
teşkliat sunucusu
sinerji (bloklu olan karekter)
sabuncu (bloklu olan karekter)
snrj (bloklu olan karekter)
kütahyalıx (bloklu olan karekter)
blackmagic
sabuncuxhoca
atillahan
eminönü sunucusu
yetmiooo
yettimgari
serap
sancak sunucusu
driverload
meran sunucusu
sinerji
ve aklıma gelmeyen diğer karekterlerim bi araştırın bi haksız kazanç bulun ve bana mail yolu ie veya burdan söleyin sayın gmler bu üstte yazdığım bütün charları sileyim
ama bu kasa ve para sıfırlama olayı yanlış
şimdi soruyorum ben niye blok yedim onca zamandır size yolladığım maillere cevap vermediniz sonuç af çıktı kasalar boş 4 tane çıplak çhar şimdi hesabımım açıldı diye sevineyimmi yoksa üzüleyimmi
sabuncu adlı charımın kasasında ve diğer karekterlerimin hesabında haksız kazançla elde edilmiş bir metaryal veya para bulun size gerek yok ben bütün sunuculardaki bütün charlarımı silmeye hazırım şimdi size zahmet bi araştırın bakalım benim hesaplarımı
teşkliat sunucusu
sinerji (bloklu olan karekter)
sabuncu (bloklu olan karekter)
snrj (bloklu olan karekter)
kütahyalıx (bloklu olan karekter)
blackmagic
sabuncuxhoca
atillahan
eminönü sunucusu
yetmiooo
yettimgari
serap
sancak sunucusu
driverload
meran sunucusu
sinerji
ve aklıma gelmeyen diğer karekterlerim bi araştırın bi haksız kazanç bulun ve bana mail yolu ie veya burdan söleyin sayın gmler bu üstte yazdığım bütün charları sileyim
İKV nin yapıp yapabileceği en güzel şeylerden biri umarım yine aynı hataya düşmez kimse
Hırs
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
merhabaLathander yazdı:Size verilen ceza devam etmektedir. Sizi rencide etmemek için buradan yazmayacağım.Bloodresxx yazdı:sayın lathander karakterler açıldı dediniz benimkini açıp tekrar banlamışşsınız 4-5 kişiyde böyle olmus.ben hiç giremeden açıp banlamıssınız bir hata mı var ?
Bilginize.
biliyorsunuz ki af çıktı ama ben bu aftan yararlanamadım.kendimden utanıyorum.Neden mi bir anlık hırs en güçlü olmak için hesap soymaya kalktım.allah belamı versin benim.bunun cezasını tam 8 ay çektim.tam 8 ay ugrastım hesabımı açtırmaya.bazı günler 50 mail bile attım.çünkü ikvyi seviyordum.af çıktı büyük bir heyecanla oyunu indirdim.girmek istediğimde hesabım tekrar bloklanmıstı.bu af herkese çıkmamıs mıydı ? bu banları açılan cogu kisi hırsız degil miydi ? herkesinki açıldı peki ya benim neden açılmadı ?banları açılan kişiler sütten çıkma ak kaşık mı sanki ? sunları yazmıs ama tmm hırsızlık yaptık ama sadece ben yapmıs gibi neden bu kadar agır ceza alıyorum ?ayrıca lathander 8 ay boyunca size en cok bildirim yapan kisi benim.buradan da anlamıssınızdır ne kadar ikvyi sevdigimi.ben artık aynı hataya asla düşmem.herkese 2. bir şans varken neden bana yok :ugeek:
Bloodres
Xbloodresx
Xbloodresx
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
sen kazana düştün :mrgreen: ya bas git bi ton hırsızlık yapmışsın özellikle CCMM ye de yapmışsın ya seni ne oyunda isterim ne de forumda bas git şimdi ötüp durma yönetimi kutluyorum açmasınlar bu adamın charınıBloodresxx yazdı:merhabaLathander yazdı:Size verilen ceza devam etmektedir. Sizi rencide etmemek için buradan yazmayacağım.Bloodresxx yazdı:sayın lathander karakterler açıldı dediniz benimkini açıp tekrar banlamışşsınız 4-5 kişiyde böyle olmus.ben hiç giremeden açıp banlamıssınız bir hata mı var ?
Bilginize.
biliyorsunuz ki af çıktı ama ben bu aftan yararlanamadım.kendimden utanıyorum.Neden mi bir anlık hırs en güçlü olmak için hesap soymaya kalktım.allah belamı versin benim.bunun cezasını tam 8 ay çektim.tam 8 ay ugrastım hesabımı açtırmaya.bazı günler 50 mail bile attım.çünkü ikvyi seviyordum.af çıktı büyük bir heyecanla oyunu indirdim.girmek istediğimde hesabım tekrar bloklanmıstı.bu af herkese çıkmamıs mıydı ? bu banları açılan cogu kisi hırsız degil miydi ? herkesinki açıldı peki ya benim neden açılmadı ?banları açılan kişiler sütten çıkma ak kaşık mı sanki ? sunları yazmıs ama tmm hırsızlık yaptık ama sadece ben yapmıs gibi neden bu kadar agır ceza alıyorum ?ayrıca lathander 8 ay boyunca size en cok bildirim yapan kisi benim.buradan da anlamıssınızdır ne kadar ikvyi sevdigimi.ben artık aynı hataya asla düşmem.herkese 2. bir şans varken neden bana yok :ugeek:

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Herkez boşa yazıyor bu yönetim bizim dediklerimizi, sorunlarımızı halletmek yerine kendi bildiklerini okuyor.. Çarıma daha 5 dk. girdim, çıktım akşam tekrar girdiğimde gene bloklanmış .. HANİ NERDE AF.. BIRAKIP HİÇ YAPMASAYDINIZ ÜSTÜNE ÜSTÜN İÇİNDEKİLERİDE ALIN.. YETER ARTIK..!
HeaRTeaM
IIxHeaRTeaMxII
oOIIQuaTRooIIOo
Uzaktan Cesur Olmak Kolaydır..!
BIRAKTIM..!
IIxHeaRTeaMxII
oOIIQuaTRooIIOo
Uzaktan Cesur Olmak Kolaydır..!
BIRAKTIM..!