İstanbul Kıyamet Vakti Oyuncu Beklentileri..
Re: İstanbul Kıyamet Vakti Oyuncu Beklentileri..
Dostum senin kaç kez çarın silindide ikvdestek'den mail aldın ? Bilinçsizce konuşma lütfen..
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
1- silinmeyle alakalı değil İKV Destek e yapılan tüm bildirimler ikvdestek@sobee.com.tr adresindne geldi
2- İKV nin MyneT ile arası ne kadar iyikide sana @mynet.com uzantılı adresten cevap versinler
3- İKV Desteğe sen nasıl mail attın ayrıca www.istanbuloyun.com/ikvdestek ten bildirimde bulunuluyor sen nasıl mail
attın merak ettim şimdi ?
4- Bir [GM] sana niye kendi mail hesbaından mail atsın ? Sana tüzel mail adresi olan ikvdestek@sobee.com.tr dan
mail atmalı ....
2- İKV nin MyneT ile arası ne kadar iyikide sana @mynet.com uzantılı adresten cevap versinler
3- İKV Desteğe sen nasıl mail attın ayrıca www.istanbuloyun.com/ikvdestek ten bildirimde bulunuluyor sen nasıl mail
attın merak ettim şimdi ?
4- Bir [GM] sana niye kendi mail hesbaından mail atsın ? Sana tüzel mail adresi olan ikvdestek@sobee.com.tr dan
mail atmalı ....
evet sana gonderılen mesajda garıplık var xtornavıdax@mynet.com dan mesaj almıssın
ama bu tur mesajları ikvdestek@sobee.com.tr adresınden yollanıyor
ama bu tur mesajları ikvdestek@sobee.com.tr adresınden yollanıyor
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Arkadaşlar benim aldığım ceza İKV'de sanırım bir ilk. Bundan önce sayısız kez ban süresiz ban vs.. alanlar oldu ama bir GM tarafından çarı silinen ilk kişiyim diycem sanırım yanlış olucak. Sancak sunucusunda benim arkadaşım olan Murat'ın kullanmış olduğu Yeniçerixyiğido kp çarıda silindi. Anlıycağınız sadece benimle sınırlı olsa dediklerinizi anlayışla karşılayabilirim lakin bu haksızlığa uğrayan tek ben değilim.
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
Ve ayrıca xtornavidax bildiğim kadarıyla yeni GM oldu. Yaptığı yanlışı anlayıp düzelticeğinden eminim...
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
arkadasım bu mesaj sana gm den gelmemıs bu ıslere moderasyon takımı bakıyor
gm ler bamıyor eskıden boyle olaylar olmustu
zaten kımse uye adıyla hesap almaz
gm ler bamıyor eskıden boyle olaylar olmustu
zaten kımse uye adıyla hesap almaz
handanın ölümü
alp mail fake herhalde çünkü hiçbir GM nin kendi özel hesabından mail atacagını sanmıyorum ikvdestek ekibi kurulduktan sonra + altta kullandıgı '' ---- '' daha da kafa karıstırıcı bana da bir çok bildirim geldi zmaanında ama hiç böylesini görmedim açıkçası...AMa eğer gerçekten fake bir mail ise bu gerekli ip araştırmaları yapılmalı ve gereken cezaların verilmesi gerekir çarının silinmesi konusunda diyecek kelime bulamıyorum nasıl oldugu konusunda geçmiş olsun...

Dostum GM'ler kendi mail hesaplarıyla yanıt verirmi bilemem ama tekrar diyorum ortada bir gerçek var SADECE BENİM ÇARIM SİLİNMEDİ.. Ve fake falan olduğuna nasıl karar veriyosunuz anlamıyorum.
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
Kp konusunda da savasarak kp kazanıp fiziksel gözlük bile alan adam görmedim daha ben tutki 30 bin kp geçelim bunları madem kp kasmak suç kim savasarak alacak yeni glicek olan büyücü ve sifacı zırhlarını 90 binden baslıyor hadi bir care bulunmadı madem kp ile alınıcak neden hala ermeydanı ödüllü neden kp sıne dönmedi. bence yapılan en sacma yeniliklerden birisi sifacı ve büyücü zırhlarının kp ile alınması resmen diyorlarki en az 3-4 pluslu hesabınız olacak yoksa onları kullanamazsınız benim cıkardıgım sonuc bu oluyor.plus lu hesapla ne alakası var dicek olan arakdaslarıma da söyleyeyim 4 pluslu hesabın olsa 4x4 = 16 car her cardan 2 saatte 550 kp geliyor buda 16x550 = 8800 kp yapar sizce böylemi alınır zırhlar yoksa bekleki savas cıksın 10 tane karsı klan oyunucusu gelsin kac kp kaparsam diyerek mi ?
Ben diyorum ki kp kasmak yasak ise kp ile eşya satılmasın...
Ben diyorum ki kp kasmak yasak ise kp ile eşya satılmasın...

diyorum ya silinme olayına birşey diyemiyorum geçmiş olsun ama ikvdestek ve daha önce gelen GM lerden maillerinle karşılastır o maili farkını görürsün...