:arrow:FiaNNa yazdı:ne kadar hakkımızı aramaya çalışsakta biz bir hiçiz 4senedir yerinde sayan oyun yalanlar duzenbazlıklar 100 kıloydu 15 gün içinde oldular 250 kgbizler kimiz yolunmaya hazır kazlar . Ama bizler gittigimiz yere para kazandırırız umarım ıkv gelışmez umarım oldugu yerde kalır umarım bu olaylardan dolayı oyuncu kaybeder sizler takılın kendi çapınızda daha cok ararsınız bu oyunu oynuyacak oyuncu.
İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
- Cymzarakli
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Lathander yazdı:Selam,
Aynı konuda birden fazla forum açmanın gereği yok arkdaşlar.
Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.
Bu noktada sorumluluk bana ait olup, herhangi bir başka kişiye yada takım geneline yüklenmemelidir.
Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.
Bilginize.
/r (~~~~) /r (boşluk)
bölgeden;
"Kendi hakkımızı arayabilcekmiyiz yoksa susup oturcakmıyız "
Yazdığım anda 7 gün susturma aLdım .
Hayırlı uğurlu olsun Nur topu gibi susTurmamız oLdu
En son Cymzarakli tarafından 10 Şub 2011 01:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
PolicexRoyale

{Teşekkürler SevGiLi MeRaN}
JUN
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
Bu arada adam gibi düzgün bi oyun tavsiye edebilecek warmı
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
- Excellence
- Teşkilat Neferi
Şimdi samimi bir şekilde ''kazıklanan'' , ''kandırılan'' bir oyuncu gözünden en başından itibaren bu konuyu açıklayalım arkadaşlar...
Şimdi bu yönetim en başında bizlere her savaşa katılıpda kazanan o 36 kişilik klan üyeleri , dinazor iyileştiren ejdarha kudretlendiren + daha bitmedi ! diye slogan attıkları isim değiştirme hakkı diye tüm oyuncularımızı sevindirdi yanlış mıyım? Hayır doğruyum o zaman devam edelim.
Sonra her ne hikmetse her karakter 3 kez e - pin hakkı kazanacak dendi , sonra 2 kez , sonra 1 kez ve en sonunda /nah dendi kaba bir tabirle.
Yani bu durumda hatayı üstlenen LATHANDER ' dir ancak tüm kararları heralde LATHANDER vermiyordur o yüzden tüm hatayı tüm yönetime ve başkanına yüklerim ben.Açıklamanın ardından 6 günde hiç mi bir yönetici beyfendi o hatayı tespit etmezde o metni düzeltmez sorarım siz ikv severlere? Kısacası ikv kutu satışlarının düşeceği hatta durma noktasına geleceğinden korkan yönetim yok size e - pin filan gidin kutu alın der gibi totalde 18 ' e düşürüyorlar e - pinleri ki tüm sunucular için.Yani arkadaşlar bu yönetim bence kabullenemez bir hata yaptı o yüzden bu tepkiler gayet doğal , ama zararın neresinden dönsek kardır mantığıylada hareket etmiyorlar , ısrarcılar o sözde BÜYÜK FİNAL denilen savaşı o büyük savaşa katılacak oyunculardan ricam mağdur arkadaşlarımız alamadılar e - pin kusura bakmayın bende almıyacağım sen kullan bu e - pini sayın Gm Efendi diyebilir umarım.Örnek: GmMmMmMmmMmMmmM LaThAnDeRRRRrRrRR yapabilir çokta güzel olur.
Ve sayın ikvseverler yine aldatılan , kandırılan bir diğer tabirle kazıklanan yine biz ikv severler olduk peki yönetim sorarım size bizim suçumuz NE? Biz olmasak bu oyun olmaz sizde o koltuklarda oturmazsınız GM olarak.Eee yani burada binlerce kişinin isteği olan e - pinleri bize vermemekte ısrar edecekseniz çığ gibi büyüyen tepkilerle karşılaşacaksınız.O yüzden sizi üzülerekte olsa İSTİFA ' ya davet ediyor ve yahutta bu işin çözüm yollarını aramanızı temenni ediyorum.Saygılarımı sunarım.Bu oyuna eğlenmek maksatıyla giren ve sınırsız plus alan ben yazıyor ve oyunu bırakıyorum . . .
Şimdi bu yönetim en başında bizlere her savaşa katılıpda kazanan o 36 kişilik klan üyeleri , dinazor iyileştiren ejdarha kudretlendiren + daha bitmedi ! diye slogan attıkları isim değiştirme hakkı diye tüm oyuncularımızı sevindirdi yanlış mıyım? Hayır doğruyum o zaman devam edelim.
Sonra her ne hikmetse her karakter 3 kez e - pin hakkı kazanacak dendi , sonra 2 kez , sonra 1 kez ve en sonunda /nah dendi kaba bir tabirle.
Yani bu durumda hatayı üstlenen LATHANDER ' dir ancak tüm kararları heralde LATHANDER vermiyordur o yüzden tüm hatayı tüm yönetime ve başkanına yüklerim ben.Açıklamanın ardından 6 günde hiç mi bir yönetici beyfendi o hatayı tespit etmezde o metni düzeltmez sorarım siz ikv severlere? Kısacası ikv kutu satışlarının düşeceği hatta durma noktasına geleceğinden korkan yönetim yok size e - pin filan gidin kutu alın der gibi totalde 18 ' e düşürüyorlar e - pinleri ki tüm sunucular için.Yani arkadaşlar bu yönetim bence kabullenemez bir hata yaptı o yüzden bu tepkiler gayet doğal , ama zararın neresinden dönsek kardır mantığıylada hareket etmiyorlar , ısrarcılar o sözde BÜYÜK FİNAL denilen savaşı o büyük savaşa katılacak oyunculardan ricam mağdur arkadaşlarımız alamadılar e - pin kusura bakmayın bende almıyacağım sen kullan bu e - pini sayın Gm Efendi diyebilir umarım.Örnek: GmMmMmMmmMmMmmM LaThAnDeRRRRrRrRR yapabilir çokta güzel olur.
Ve sayın ikvseverler yine aldatılan , kandırılan bir diğer tabirle kazıklanan yine biz ikv severler olduk peki yönetim sorarım size bizim suçumuz NE? Biz olmasak bu oyun olmaz sizde o koltuklarda oturmazsınız GM olarak.Eee yani burada binlerce kişinin isteği olan e - pinleri bize vermemekte ısrar edecekseniz çığ gibi büyüyen tepkilerle karşılaşacaksınız.O yüzden sizi üzülerekte olsa İSTİFA ' ya davet ediyor ve yahutta bu işin çözüm yollarını aramanızı temenni ediyorum.Saygılarımı sunarım.Bu oyuna eğlenmek maksatıyla giren ve sınırsız plus alan ben yazıyor ve oyunu bırakıyorum . . .
EXCELLENCE
Hadin eller cebe İksirleri Topluyoruz.
x20
x20

En son Kayzer tarafından 10 Şub 2011 01:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
HİPHOPSTYLE
- surmenajjj
- Cin Avcısı
- Lonca: Lodos Muhafızları
Arkamızda Bilizzard olmasada Sobee,Ttnet,Mynet gibi ÖNEMLİ firimalar yer almakta.Türk oyunu deyip kestirip atmak doğru olmaz yani.Splash yazdı:Türk Yapımı Ya Ondan!Gidip Yabancı Oyunlara Bakın Bakalım Bir Hata Varmı
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?
CasPiuMira*
Bühtan*
CasPiuMira*
Bühtan*
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
İsyan Çıkarak
Herkes Forumdaki İmzasına;
Yukarıdaki İmzayı Koyun Belki Yönetim ANlar!
Herkes Forumdaki İmzasına;
Kod: Tümünü seç
[spoiler][color=#40BF40]][b]YÖNETİM İSTİFA[/b][/color] [color=#FFBF80][b]YÖNETİM İSTİFA[/b][/color] [color=#00FF80][b]YÖNETİM İSTİFA[/b][/color][b][color=#FF0000] YÖNETİM İSTİFA[/color][/b][/spoiler]
- Cymzarakli
- İri Fare Avcısı
öNereBiLcek arkadaşların önerisine açığım \m/bluewolf45 yazdı:Bu arada adam gibi düzgün bi oyun tavsiye edebilecek warmı
PolicexRoyale

{Teşekkürler SevGiLi MeRaN}
JUN
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Ata
İKV - SANCAK SAVAŞLARININ TARİHÇESİ
Sancak Savaşları Lathander tarafından 28 Oca 2011 20:25 tarihinde ilan edildi.
Ödüller Açıklandı

Sonra Notlar Açıklandı :

"O zamandaki forum konusunda 2 yazıyordu Resim Temsili Resimdir."
Sonra düzenleme yapıldı :

Şimdi :
Tarih : Fatih 10 Şub 2011 01:00
Açıklama metinindeki hatayı 6 günde tespit etmeyi başardılar...
Fatih yazdı:Sancak Savaşları, büyük ödülü olarak açıklanan “İsim Değiştirme Hakkı”, herhangi bir işlevsel değişikliğe uğramadan “ büyük ödül” vasfını devam ettirmektedir. Lakin, bahsi geçen etkinlik metninde oluşan hata neticesinde, mevcut ödülün katılım gösteren herkese verileceği gibi bir intibah oluşmuştur.
Her sunucu için, etkinlik kapsamında en çok katılım gösterip, en çok galibiyetin de sahibi olan oyuncularımızdan “1 savaşçı, 1 büyücü, 1 şifacı” olmak üzere, final müsabakasında boy gösterecek olup isim değiştirme hakkının da sahibi olacaklardır.
6 Sunucu için verilecek olan ödül sayısı, totalde 18 olup ( her sunucu için 3 büyük ödül ), büyük ödülü kazanmaya hak kazanan kişiler resmi forumlarımızdan duyurulacaktır.
Oyuncularımızdan, ilk tanıtım metninde yapmış olduğumuz hata için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Ve Sonuç :
Lathander yazdı:Selam,
Aynı konuda birden fazla forum açmanın gereği yok arkdaşlar.
Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.
Bu noktada sorumluluk bana ait olup, herhangi bir başka kişiye yada takım geneline yüklenmemelidir.
Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.
Bilginize.
Bizde İkv Yönetimine teşekkür eder sizi ve böyle etkinlikleri izlemeye devam etceğimizi hatırlatırız
/alkış
İkv Oyuncuları İkv Yönetimini Alkışlıyor
- surmenajjj
- Cin Avcısı
- Lonca: Lodos Muhafızları
[/color][/b]Cymzarakli yazdı:öNereBiLcek arkadaşların önerisine açığım \m/bluewolf45 yazdı:Bu arada adam gibi düzgün bi oyun tavsiye edebilecek warmı
online olmasada Mafia 2 oyna
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?
CasPiuMira*
Bühtan*
CasPiuMira*
Bühtan*