Karakterler zaten kurtarılmış karakter zeydanZeydanBey yazdı:HERŞEY YALAN ! ERDEM YA YENİ BİR CHAR ÇALDI . YADA BAZI EMANET İTEMLERİ VERMEMEK İÇİN BÖYLE BİŞEY UYGULUYOR ' Kİ ŞÜPHE ÇEKMEMEK İÇİN.SİZCE ÇALAN KİŞİ SİLMEZMİYDİ ? HAHA SEN KİMİ KANDIRYOSUN . İTEMLERİ ÇANTAYA KOY AL BİR PRİNT OLDU SANA SOYULDUM . HADİ LEN . İŞTE TÜM MERAN BİRGÜN DEDİĞİM GİBİ OLCAĞINI GÖRÜCEK . DEWİL , SOUL , SALİH, NE OLDU ? HANİ KARDEŞTİNİZ FISSS. BEN SİZE BAŞTAN DEMİŞİM BU KORAY KADAR ....... YOK DİYE AMA DİNLEYEN YOK SONRA KOVULANLARDAN ÇOĞUNUN CEVABI ÖYLE OLDU ZTNNEYSE AYRICA ERDEM FACEDEN KEYLOG YİYECEK KADAR '' SALAK '' DEĞİLDİR OLABİLİR AMA BİLEMEM ARTIK. OYUNA PEK GİRMİYORUM FORUMA FELAN FİLAN İŞTE BIRAKIN BU GÜNDEM YAPMALARI FELANI FİLANİ.
Mcerdem , MegaxMc , QMCERDEMQ ...
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: Mcerdem , MegaxMc , QMCERDEMQ ...

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı
Canceazi yazdı:Karakterler zaten kurtarılmış karakter zeydanZeydanBey yazdı:HERŞEY YALAN ! ERDEM YA YENİ BİR CHAR ÇALDI . YADA BAZI EMANET İTEMLERİ VERMEMEK İÇİN BÖYLE BİŞEY UYGULUYOR ' Kİ ŞÜPHE ÇEKMEMEK İÇİN.SİZCE ÇALAN KİŞİ SİLMEZMİYDİ ? HAHA SEN KİMİ KANDIRYOSUN . İTEMLERİ ÇANTAYA KOY AL BİR PRİNT OLDU SANA SOYULDUM . HADİ LEN . İŞTE TÜM MERAN BİRGÜN DEDİĞİM GİBİ OLCAĞINI GÖRÜCEK . DEWİL , SOUL , SALİH, NE OLDU ? HANİ KARDEŞTİNİZ FISSS. BEN SİZE BAŞTAN DEMİŞİM BU KORAY KADAR ....... YOK DİYE AMA DİNLEYEN YOK SONRA KOVULANLARDAN ÇOĞUNUN CEVABI ÖYLE OLDU ZTNNEYSE AYRICA ERDEM FACEDEN KEYLOG YİYECEK KADAR '' SALAK '' DEĞİLDİR OLABİLİR AMA BİLEMEM ARTIK. OYUNA PEK GİRMİYORUM FORUMA FELAN FİLAN İŞTE BIRAKIN BU GÜNDEM YAPMALARI FELANI FİLANİ.
mK ayısı
BBM PİN : 2709C9F2
- murathan6058
- Acemi Savaşçı
Geçmiş Olsun Kardeşim Umarım Oyuna Yeniden Devam Edersin!! ''Emeğe Saygı''
RiYaKaRlIk KöTüLüĞüN En SoN SafHaSıDıR,GeRçeKtEn İyİ İnSanLar KöTüleR HakkıNDa KonUŞMAZlAR
Peyami SAFA
Peyami SAFA
UMUT GİTTİ 250 M
OLM ESPERANZA HAKLI BENCE ... SİZİN İTEMİNİZ GİTMEDİ DİYE CANIN SAOLASUN KARDEŞİM ŞÖYLE BÖYLE DİYONUZ HADİ VERİN YÜCELEN SOLUCAN CEKETİ UMUTA ? HADİ O KADAR YANDAŞSSINIZ FELANDA LAFTA.... 
Ben senin akranın değilim zeydan . Senin anlattığın olayı senin gibi ergen gerisi cocuklar yapar . Su durumda mağdur olan umut değil zaten benim. Yücelen solucan ceket benim ceketim zaten . Ceketimi zamanında umuta verdim ben naylon yapıyorum al sen takıl diye fakat kendisi SOYULDUM diye bahane uydurdu buda bardağı tasıran son damlaydı . Yücelen solucan ceket aldı kendisine vermiycem sana dedi . Loncadaki herkes tek tek gitmeye basladı . Çünkü bu 1 değil 2 değil umut kadir ve koray dısındaki herkesi soydu bu loncada... Ben kimseye benzemem aldım ceketimi geri...İtemlerimde cuma günü geliyor , mailime Destek ekibindengelen cevap şöyle... Ama hangileri gelicek bilemem....
İyi dileklerini bildiren herkese tesekkür ederim...

Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
Cengaverx yazdı:Ben senin akranın değilim zeydan . Senin anlattığın olayı senin gibi ergen gerisi cocuklar yapar . Su durumda mağdur olan umut değil zaten benim. Yücelen solucan ceket benim ceketim zaten . Ceketimi zamanında umuta verdim ben naylon yapıyorum al sen takıl diye fakat kendisi SOYULDUM diye bahane uydurdu buda bardağı tasıran son damlaydı . Yücelen solucan ceket aldı kendisine vermiycem sana dedi . Loncadaki herkes tek tek gitmeye basladı . Çünkü bu 1 değil 2 değil umut kadir ve koray dısındaki herkesi soydu bu loncada... Ben kimseye benzemem aldım ceketimi geri...İtemlerimde cuma günü geliyor , mailime Destek ekibindengelen cevap şöyle... Ama hangileri gelicek bilemem....
Ben demedim mi umut efendi ?

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Westxconstantine
- Acemi Savaşçı
Erdem itemlerinin geri geleceğine cok sevindim aramıza işallah tekrar dönersin
~~Westxteam~~
Westx Kurucularından: WeStxDeWiL
Westx Kurucularından: WeStxDeWiL
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Cengaverx yazdı:Ben senin akranın değilim zeydan . Senin anlattığın olayı senin gibi ergen gerisi cocuklar yapar . Su durumda mağdur olan umut değil zaten benim. Yücelen solucan ceket benim ceketim zaten . Ceketimi zamanında umuta verdim ben naylon yapıyorum al sen takıl diye fakat kendisi SOYULDUM diye bahane uydurdu buda bardağı tasıran son damlaydı . Yücelen solucan ceket aldı kendisine vermiycem sana dedi . Loncadaki herkes tek tek gitmeye basladı . Çünkü bu 1 değil 2 değil umut kadir ve koray dısındaki herkesi soydu bu loncada... Ben kimseye benzemem aldım ceketimi geri...İtemlerimde cuma günü geliyor , mailime Destek ekibindengelen cevap şöyle... Ama hangileri gelicek bilemem....
Soyulduğum bahanesi,soyulmadıysam deathxlonely'e benim pantolonu kim sattı senin ceketini ben aldıysam enayi miyim ben manickinge isim epini satarak+borca girerek ceket aldım,ben hırsızsam sana çaldığım ceketi neden geri vereyim,koray ve kadir dışında herkesi soymuşum kimmiş o herkes ?

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
BU MEGAX ELEMANLARI OYUN BIRAKMAZ YA 2 GÜN SONRA GERİ DÖNERR YADA BAŞKA HESAPLA OYNARLAR BUNLAR BÖYLE KENDİ ARALARIDA AÇILMIŞ ZATEN HADİ UFAK UFAK GİDİNDE REZİL OLDUĞUNUZLA KALIN İLERİ GİTMEYİN BREH BREH
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT