SİZCE MERANIN EN İYİ BÜYÜCÜSÜ KİM ? ANKET GİB BİŞEY YAPALIM

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
PrinceofaniL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: SİZCE MERANIN EN İYİ BÜYÜCÜSÜ KİM ? ANKET GİB BİŞEY YAPALIM

Mesaj gönderen PrinceofaniL »

SeRRuh yazdı:
PrinceofaniL yazdı:Baktım Konu Uzamış Tartısma Cıkacak Hala gelmış Bi Kac Bişey söylım

Saglam büyücümü kımse Serruh diye tutturmasın hepsinden Once Kutuplarda var Ki herkes Bilir
Ferhatı yanı (relaxxeefendyy) belkı kımse sevmez ama allhı vardır saglam buyucudur bi laf vardır yigidi öldür hakkını yeme diye ferhat meranın en saglam buyuculerındendır son zamanlarda serruhta iyi durumda ama 3 5 kişiyi kesmeklede olmaz bu işler iş krıtıge bakar bi yerde aynı zamanda chembers dursn ali o item bakımından meranın en saglamıdır ama buyucuyu ustaca kullanamaz deathxkaranı gayet saglamdır itemlerının hakkını verır dikkatımı ceken bir kac kişi daha var kholpashalixloa blackthirne bu isimlerde vs konusunda tecrübelı ve saglamdır ha unutmadan eskı kskxmagede saglamdır hakkını yemıyelım ...
3 5 kişi kesmekle olmuyorsa sende kessene 3 5 kişi ? kesemiyorsan kesebilenlere saygın olsun yalakalıgın lüzmu yok. Ayrıca madem sen bu işleri iyi biliyorsun Çık karşıma V.s atalım 3-5 kişi kesmekle olmayan şeyi ögretirsin belki bana !
Bu arada Elimizde D-Smart kalmadı Anıl Şanslısın !
serruhcum vs neyın kanıtı bi söylesene neyı kanıtlıcaksın kestın benı farzedelım amac ne ayrıca sen kımsın eskı saglm büyücüler iyi biler daha yenı yenı adam kesmeye basladın bi yerlerın kalkmasın murat ama yine vs dersen kabulum ama ortaya para koymam carını ortaya koyarsan seve seve carımı ortaya koyarım :) ama sen git once ferhatı kes sonra keremı keste gel sonra bana gelırsın :)
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tokerx »

PrinceofaniL yazdı:
SeRRuh yazdı:
PrinceofaniL yazdı:Baktım Konu Uzamış Tartısma Cıkacak Hala gelmış Bi Kac Bişey söylım

Saglam büyücümü kımse Serruh diye tutturmasın hepsinden Once Kutuplarda var Ki herkes Bilir
Ferhatı yanı (relaxxeefendyy) belkı kımse sevmez ama allhı vardır saglam buyucudur bi laf vardır yigidi öldür hakkını yeme diye ferhat meranın en saglam buyuculerındendır son zamanlarda serruhta iyi durumda ama 3 5 kişiyi kesmeklede olmaz bu işler iş krıtıge bakar bi yerde aynı zamanda chembers dursn ali o item bakımından meranın en saglamıdır ama buyucuyu ustaca kullanamaz deathxkaranı gayet saglamdır itemlerının hakkını verır dikkatımı ceken bir kac kişi daha var kholpashalixloa blackthirne bu isimlerde vs konusunda tecrübelı ve saglamdır ha unutmadan eskı kskxmagede saglamdır hakkını yemıyelım ...
3 5 kişi kesmekle olmuyorsa sende kessene 3 5 kişi ? kesemiyorsan kesebilenlere saygın olsun yalakalıgın lüzmu yok. Ayrıca madem sen bu işleri iyi biliyorsun Çık karşıma V.s atalım 3-5 kişi kesmekle olmayan şeyi ögretirsin belki bana !
Bu arada Elimizde D-Smart kalmadı Anıl Şanslısın !
serruhcum vs neyın kanıtı bi söylesene neyı kanıtlıcaksın kestın benı farzedelım amac ne ayrıca sen kımsın eskı saglm büyücüler iyi biler daha yenı yenı adam kesmeye basladın bi yerlerın kalkmasın murat ama yine vs dersen kabulum ama ortaya para koymam carını ortaya koyarsan seve seve carımı ortaya koyarım :) ama sen git once ferhatı kes sonra keremı keste gel sonra bana gelırsın :)
eskiden üstüne 2 parça fevzi cevo item aldıktan sonra eski sağlam büyücü olunabiliyordu :D
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
ZeaLxaPo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ZeaLxaPo »

FaCe Yi HeRKeZ UnUTmUŞ. :D
FaCe~~BLaCKThRiNe
KhO..xLoA~~DeaTHxKaRaNi
iLLuMiNaTi~~ChO..XKrAL
ReaLaKTiF BnM TaHmiNiMe GöRe GüÇLüLeR BuNL ar
Kullanıcı avatarı
Kskxmage
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Kskxmage »

İyi büyücü olmak için iyi itemlere gerek yok stratejini uygulayabilirsen zaten senden iyisi yok.Bu durum fark edilene kadar iyi büyücü daima kendine yeni bir savaş planı uygulamak zorundadır fark edildikçe kendini yenilemeli zaten bunları kullanan bir büyücünün üstüne çıkacak yoktur ! İtem bu işin prosedürü sadece .
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
swerdert
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen swerdert »

kfat4 yazdı:Aman yarabbi... Harbiden ne büyücüler varmış sunucuda :D En iyi olunca ne oluyor acaba hep merak ettim ama hiç heveslenmedim. En güçlü, en iyi olmak marifet değildir. Mütevaziyet ile birleşmeyen bir güçlülük, serseri mayın gibidir. Yaptığı tek şey zarar olur. Kişiler oyunda hiddetlenmekten, strese girmekten çok eğlenmeyi, stres atmayı amaçlamalılar bence. Neyse konuya dönecek olursak,

Grup bölgeleri olarak,

Amir
Bigsmall
Tayfun
Vipxbuffy
Bitlikız
Yalnızcadı

Gerçekten eğlenebiliyorum bu arkadaşlarla girdiğimde :D Amaç da budur benim için ;)

helal iso ayynen katılıyorum tecrübelerimle sabitlendi bundan sonra oyundan zevk almak için oynayacam strese girmek için değil bana kalsa şu son wslerde olmazdıda ortağım rahat durmuyor ;) benden habersiz iş yapıyor:D çok güzel tariflemişsin "gücün mütevaziliğinle birleşmedikçe bir serseri mayın gibi olursun güçlü ama zararlı" dostum okul sana bayağı yaramış :) iki gün önce sancak savaşlarına beraber giriyoduk gurup bölgelerindede çok eğlendik zamanında senle ama benim ismimi yazmamışsın ben eğleniyodum senle demek eğlenmiyomuşsun sen benle burda açılan konularada herkes akadaşını dostunu savunur sen en sinir olduğum adamı oraya yazmana rağmen seni tebrik ederim eeee ne demişler yiğidi öldür hakkını yeme :D
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Geçmişten günümüze ne kadarda küfürbaz olsa en iyi büyücü Relaxefendy.

Serruhu sonradan tanıdım , fakat oda suan merandaki en iyi 3 büyücüden birisi üçüncüsü ise Blackthirine.

Waffen bebesi gene sana laf sokmamı istion :D

Süveyda 2 * 1 Ellektropower ( Kardeş ben kardeşiyim abim gelince bide onla at.)
Süveyda 1 * 0 Waffenxelektro ( 97 canım kaldı :) ) ( Kardeş ben kuzeniyim aponun o gelince onla at )

Her seferinde tmm dedim ve her seferinde bu adam kendi gelip vs teklif etti , bir iki vs sonra ay kardeşi ya amcaoğlu ya hala kızı cıkıo :D Bu adam sadece şarlatan vs ci falan değil.

Grup bölgeleri bazında bence artık bir değerlendirme yapılamaz , sürekli kendisine ayak uyduran insanlarla girersen yisidri , tabi ki buz hasarıda önemli. Kısacası oyum

Relaxefendy ( konuyu acan adam oyunu bilmediği bu adamı yazmadığından belli )
Serruh (Saç stilini değiştirirsen süper olcak :D :D )
Blackthirine
Resim
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kayı Alpleri

Mesaj gönderen Strongxsifa »

electro chembers agatha krall hepsi choosensx merak etmeyin siz ,)
Kullanıcı avatarı
ZamanxSAVASCISII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ZamanxSAVASCISII »

Hepınız yazmsınız bişeyler ama benım oyum ZamanxYİNGG'e ........ kim ne derse desin zırhını da düşürdü allaha şükür Meran'ın en iyi büyücüsü işini en iyi bilen BANA GÖRE ZamanxYİNGG'dir =D
ResimResim
ResimResim

ZamanxIMrGcKI[(^)Latif]
Zamanxbüyücüsüü[(^)Ejder Asa]
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

bendensairolmaz yazdı:Geçmişten günümüze ne kadarda küfürbaz olsa en iyi büyücü Relaxefendy.

Serruhu sonradan tanıdım , fakat oda suan merandaki en iyi 3 büyücüden birisi üçüncüsü ise Blackthirine.

Waffen bebesi gene sana laf sokmamı istion :D

Süveyda 2 * 1 Ellektropower ( Kardeş ben kardeşiyim abim gelince bide onla at.)
Süveyda 1 * 0 Waffenxelektro ( 97 canım kaldı :) ) ( Kardeş ben kuzeniyim aponun o gelince onla at )

Her seferinde tmm dedim ve her seferinde bu adam kendi gelip vs teklif etti , bir iki vs sonra ay kardeşi ya amcaoğlu ya hala kızı cıkıo :D Bu adam sadece şarlatan vs ci falan değil.

Grup bölgeleri bazında bence artık bir değerlendirme yapılamaz , sürekli kendisine ayak uyduran insanlarla girersen yisidri , tabi ki buz hasarıda önemli. Kısacası oyum

Relaxefendy ( konuyu acan adam oyunu bilmediği bu adamı yazmadığından belli )
Serruh (Saç stilini değiştirirsen süper olcak :D :D )
Blackthirine

Teşekkür ederim :)
Ben pek dış görünüşe bakmadıgım için sorun olmuyor benim için ;) tipimle degil tecrübemle diyorum ;)
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

ZamanxSAVASCISII yazdı:Hepınız yazmsınız bişeyler ama benım oyum ZamanxYİNGG'e ........ kim ne derse desin zırhını da düşürdü allaha şükür Meran'ın en iyi büyücüsü işini en iyi bilen BANA GÖRE ZamanxYİNGG'dir =D
+1 ;) :)
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!

“Genel Sohbet” sayfasına dön