serruhcum vs neyın kanıtı bi söylesene neyı kanıtlıcaksın kestın benı farzedelım amac ne ayrıca sen kımsın eskı saglm büyücüler iyi biler daha yenı yenı adam kesmeye basladın bi yerlerın kalkmasın murat ama yine vs dersen kabulum ama ortaya para koymam carını ortaya koyarsan seve seve carımı ortaya koyarımSeRRuh yazdı:3 5 kişi kesmekle olmuyorsa sende kessene 3 5 kişi ? kesemiyorsan kesebilenlere saygın olsun yalakalıgın lüzmu yok. Ayrıca madem sen bu işleri iyi biliyorsun Çık karşıma V.s atalım 3-5 kişi kesmekle olmayan şeyi ögretirsin belki bana !PrinceofaniL yazdı:Baktım Konu Uzamış Tartısma Cıkacak Hala gelmış Bi Kac Bişey söylım
Saglam büyücümü kımse Serruh diye tutturmasın hepsinden Once Kutuplarda var Ki herkes Bilir
Ferhatı yanı (relaxxeefendyy) belkı kımse sevmez ama allhı vardır saglam buyucudur bi laf vardır yigidi öldür hakkını yeme diye ferhat meranın en saglam buyuculerındendır son zamanlarda serruhta iyi durumda ama 3 5 kişiyi kesmeklede olmaz bu işler iş krıtıge bakar bi yerde aynı zamanda chembers dursn ali o item bakımından meranın en saglamıdır ama buyucuyu ustaca kullanamaz deathxkaranı gayet saglamdır itemlerının hakkını verır dikkatımı ceken bir kac kişi daha var kholpashalixloa blackthirne bu isimlerde vs konusunda tecrübelı ve saglamdır ha unutmadan eskı kskxmagede saglamdır hakkını yemıyelım ...
Bu arada Elimizde D-Smart kalmadı Anıl Şanslısın !
SİZCE MERANIN EN İYİ BÜYÜCÜSÜ KİM ? ANKET GİB BİŞEY YAPALIM
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SİZCE MERANIN EN İYİ BÜYÜCÜSÜ KİM ? ANKET GİB BİŞEY YAPALIM
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
eskiden üstüne 2 parça fevzi cevo item aldıktan sonra eski sağlam büyücü olunabiliyorduPrinceofaniL yazdı:serruhcum vs neyın kanıtı bi söylesene neyı kanıtlıcaksın kestın benı farzedelım amac ne ayrıca sen kımsın eskı saglm büyücüler iyi biler daha yenı yenı adam kesmeye basladın bi yerlerın kalkmasın murat ama yine vs dersen kabulum ama ortaya para koymam carını ortaya koyarsan seve seve carımı ortaya koyarımSeRRuh yazdı:3 5 kişi kesmekle olmuyorsa sende kessene 3 5 kişi ? kesemiyorsan kesebilenlere saygın olsun yalakalıgın lüzmu yok. Ayrıca madem sen bu işleri iyi biliyorsun Çık karşıma V.s atalım 3-5 kişi kesmekle olmayan şeyi ögretirsin belki bana !PrinceofaniL yazdı:Baktım Konu Uzamış Tartısma Cıkacak Hala gelmış Bi Kac Bişey söylım
Saglam büyücümü kımse Serruh diye tutturmasın hepsinden Once Kutuplarda var Ki herkes Bilir
Ferhatı yanı (relaxxeefendyy) belkı kımse sevmez ama allhı vardır saglam buyucudur bi laf vardır yigidi öldür hakkını yeme diye ferhat meranın en saglam buyuculerındendır son zamanlarda serruhta iyi durumda ama 3 5 kişiyi kesmeklede olmaz bu işler iş krıtıge bakar bi yerde aynı zamanda chembers dursn ali o item bakımından meranın en saglamıdır ama buyucuyu ustaca kullanamaz deathxkaranı gayet saglamdır itemlerının hakkını verır dikkatımı ceken bir kac kişi daha var kholpashalixloa blackthirne bu isimlerde vs konusunda tecrübelı ve saglamdır ha unutmadan eskı kskxmagede saglamdır hakkını yemıyelım ...
Bu arada Elimizde D-Smart kalmadı Anıl Şanslısın !ama sen git once ferhatı kes sonra keremı keste gel sonra bana gelırsın

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
FaCe Yi HeRKeZ UnUTmUŞ.
FaCe~~BLaCKThRiNe
KhO..xLoA~~DeaTHxKaRaNi
iLLuMiNaTi~~ChO..XKrAL
ReaLaKTiF BnM TaHmiNiMe GöRe GüÇLüLeR BuNL ar
FaCe~~BLaCKThRiNe
KhO..xLoA~~DeaTHxKaRaNi
iLLuMiNaTi~~ChO..XKrAL
ReaLaKTiF BnM TaHmiNiMe GöRe GüÇLüLeR BuNL ar
İyi büyücü olmak için iyi itemlere gerek yok stratejini uygulayabilirsen zaten senden iyisi yok.Bu durum fark edilene kadar iyi büyücü daima kendine yeni bir savaş planı uygulamak zorundadır fark edildikçe kendini yenilemeli zaten bunları kullanan bir büyücünün üstüne çıkacak yoktur ! İtem bu işin prosedürü sadece .
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
kfat4 yazdı:Aman yarabbi... Harbiden ne büyücüler varmış sunucudaEn iyi olunca ne oluyor acaba hep merak ettim ama hiç heveslenmedim. En güçlü, en iyi olmak marifet değildir. Mütevaziyet ile birleşmeyen bir güçlülük, serseri mayın gibidir. Yaptığı tek şey zarar olur. Kişiler oyunda hiddetlenmekten, strese girmekten çok eğlenmeyi, stres atmayı amaçlamalılar bence. Neyse konuya dönecek olursak,
Grup bölgeleri olarak,
Amir
Bigsmall
Tayfun
Vipxbuffy
Bitlikız
Yalnızcadı
Gerçekten eğlenebiliyorum bu arkadaşlarla girdiğimdeAmaç da budur benim için
helal iso ayynen katılıyorum tecrübelerimle sabitlendi bundan sonra oyundan zevk almak için oynayacam strese girmek için değil bana kalsa şu son wslerde olmazdıda ortağım rahat durmuyor
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
Geçmişten günümüze ne kadarda küfürbaz olsa en iyi büyücü Relaxefendy.
Serruhu sonradan tanıdım , fakat oda suan merandaki en iyi 3 büyücüden birisi üçüncüsü ise Blackthirine.
Waffen bebesi gene sana laf sokmamı istion
Süveyda 2 * 1 Ellektropower ( Kardeş ben kardeşiyim abim gelince bide onla at.)
Süveyda 1 * 0 Waffenxelektro ( 97 canım kaldı
) ( Kardeş ben kuzeniyim aponun o gelince onla at )
Her seferinde tmm dedim ve her seferinde bu adam kendi gelip vs teklif etti , bir iki vs sonra ay kardeşi ya amcaoğlu ya hala kızı cıkıo
Bu adam sadece şarlatan vs ci falan değil.
Grup bölgeleri bazında bence artık bir değerlendirme yapılamaz , sürekli kendisine ayak uyduran insanlarla girersen yisidri , tabi ki buz hasarıda önemli. Kısacası oyum
Relaxefendy ( konuyu acan adam oyunu bilmediği bu adamı yazmadığından belli )
Serruh (Saç stilini değiştirirsen süper olcak
)
Blackthirine
Serruhu sonradan tanıdım , fakat oda suan merandaki en iyi 3 büyücüden birisi üçüncüsü ise Blackthirine.
Waffen bebesi gene sana laf sokmamı istion
Süveyda 1 * 0 Waffenxelektro ( 97 canım kaldı
Her seferinde tmm dedim ve her seferinde bu adam kendi gelip vs teklif etti , bir iki vs sonra ay kardeşi ya amcaoğlu ya hala kızı cıkıo
Grup bölgeleri bazında bence artık bir değerlendirme yapılamaz , sürekli kendisine ayak uyduran insanlarla girersen yisidri , tabi ki buz hasarıda önemli. Kısacası oyum
Serruh (Saç stilini değiştirirsen süper olcak
Blackthirine

- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
electro chembers agatha krall hepsi choosensx merak etmeyin siz ,)
- ZamanxSAVASCISII
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Hepınız yazmsınız bişeyler ama benım oyum ZamanxYİNGG'e ........ kim ne derse desin zırhını da düşürdü allaha şükür Meran'ın en iyi büyücüsü işini en iyi bilen BANA GÖRE ZamanxYİNGG'dir 

ZamanxIMrGcKI[(^)Latif]
Zamanxbüyücüsüü[(^)Ejder Asa]
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
bendensairolmaz yazdı:Geçmişten günümüze ne kadarda küfürbaz olsa en iyi büyücü Relaxefendy.
Waffen bebesi gene sana laf sokmamı istion![]()
Süveyda 1 * 0 Waffenxelektro ( 97 canım kaldı) ( Kardeş ben kuzeniyim aponun o gelince onla at )
Her seferinde tmm dedim ve her seferinde bu adam kendi gelip vs teklif etti , bir iki vs sonra ay kardeşi ya amcaoğlu ya hala kızı cıkıoBu adam sadece şarlatan vs ci falan değil.
Serruh (Saç stilini değiştirirsen süper olcak![]()
)
Blackthirine
Teşekkür ederim
Ben pek dış görünüşe bakmadıgım için sorun olmuyor benim için
+1ZamanxSAVASCISII yazdı:Hepınız yazmsınız bişeyler ama benım oyum ZamanxYİNGG'e ........ kim ne derse desin zırhını da düşürdü allaha şükür Meran'ın en iyi büyücüsü işini en iyi bilen BANA GÖRE ZamanxYİNGG'dir

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!