Zalimfelek ile Tanışma Fırsatını Kaçırmayın*

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
eraxkaya
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Re: Zalimfelek ile Tanışma Fırsatını Kaçırmayın*

Mesaj gönderen eraxkaya »

kaan yazdı:ALLAHIN sELAMINI VERELİM ÖNCELİKLE...sELAMUN aLEYKUM...

ARKADASIM BU LONCAYI AÇTIGIMIZDAN BERİ SİZİN LONCADAN BAZI KİŞİLER BİZE MÜTTEFİK OLMUSLAR SÜREKLİ BİR ARGO BİR ARTİSTLİK PEŞİNDELER ETİKET OLMA PEŞİNDELER... SANA ŞU KADARINI SÖYLİM KİM NAPMIŞ ORASI BENİ İLGİLENDİRMEZ AMA BENİM LONCAMDAN 1 KARDESİME LAF EDİLSİN O KİŞİYİ REZİL EDERİM SONRA KİMSE KIRILMASIN...

saygılar... rahatsızlık içindee kimse kusurumuza bakmasın...

...Cihan I Hukumran Yönetim...
O zamn elındn gelenı arkana bırakma baqalım ne yapabıleceksın sunuda unutma Cihanı Hükümdar Loncası bızım dusmanımızdır

Yakamoz Loncası Alım Sorumlusu
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart

Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası

Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Kullanıcı avatarı
kaan
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kaan »

EywaLLaH İyİ OyuNLaR...!!!
>>> Şeklimiz Yeter <<<

ByReiSs ~ PsiKoLoq ~ UçanİSTANBULLU ~BLaCKxBLooD
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Görüyorumda bizlerin sessiz kaldığı sakin oturduğu süre içersinde meydana it sürüleri doluşmuş daha müttefik kelimesinin dost , yandaş anlamı olduğunu bilmeyen adamlarla konuşuyoruz Hala anadolu çocuğuyum diye asıl anadolu çocuklarını kötüleyip hawa yapanları sindiremiyorum madem öyle benide az çok tanıyın Ordu'luyum Endstri Meslek Lisesi Metal Bölümü mezunuyum 7 senedir kaynakçılık yapıyorum bazen gemilerde bazen teknelerde bazen demirin eritildiği tezgahlarda bazen sanaatın konustugu tezgahlarda çatılarda betonu basılmamış şap atılmamış inşaatlarda balkonlarda kapılarda her yerde çalıştım babam ise marangoz mobilya işi yapıyor 40 senedir daha sıvası bitmemiş 10 senelik bir gece konduda oturuyorum şuan Kocaeli Üniwersitesi Gebze Meslek Yüksek Okulu Metalografi-Metalürji Bölümü Öğrencisiyim sizin gibi insanları her yerde gördüm 50 yaşında insanlara akıl verdim meslek öğrettim ben.. kimle atıştığınızı bilin ... Bizim Sessiz Kaldığı Yerde Akbabalar Çakallar Volta Atar... Bilmezlerki O Sessizliği Bozarsak Kıyamet Kopar...
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen secret »

dabbela yazdı:Görüyorumda bizlerin sessiz kaldığı sakin oturduğu süre içersinde meydana it sürüleri doluşmuş daha müttefik kelimesinin dost , yandaş anlamı olduğunu bilmeyen adamlarla konuşuyoruz Hala anadolu çocuğuyum diye asıl anadolu çocuklarını kötüleyip hawa yapanları sindiremiyorum madem öyle benide az çok tanıyın Ordu'luyum Endstri Meslek Lisesi Metal Bölümü mezunuyum 7 senedir kaynakçılık yapıyorum bazen gemilerde bazen teknelerde bazen demirin eritildiği tezgahlarda bazen sanaatın konustugu tezgahlarda çatılarda betonu basılmamış şap atılmamış inşaatlarda balkonlarda kapılarda her yerde çalıştım babam ise marangoz mobilya işi yapıyor 40 senedir daha sıvası bitmemiş 10 senelik bir gece konduda oturuyorum şuan Kocaeli Üniwersitesi Gebze Meslek Yüksek Okulu Metalografi-Metalürji Bölümü Öğrencisiyim sizin gibi insanları her yerde gördüm 50 yaşında insanlara akıl verdim meslek öğrettim ben.. kimle atıştığınızı bilin ... Bizim Sessiz Kaldığı Yerde Akbabalar Çakallar Volta Atar... Bilmezlerki O Sessizliği Bozarsak Kıyamet Kopar...
He erencim he sen elli yaşında hayat tecrübesi senden kat kat fazla insanlara akıl hocalığı yaptın onları meslek sahibi yaptın tamam anladım bende , sindiremiyormuş lafları az ıkın sindirirsin eren merak etme.. Cümlelerinden ne kadar havalar da uçtuğun insanlara yukardan baktığını belli ediyorsun biz alt kesimlerdeniz eren bende kenar mahallelerde senelerce oturdum ama hiç senin gibi kompleks yapmadım sağa sola saldırmadım...iyi ki bir şey söyledik adama sevgilinizi sevdiğiniz insanı şu oyundan uzak tutun şu iğrenç ortamdan uzak tutun dedik kötü bir şey mi söyledik Anlayamadım ?
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Yusuf ve kaan abi kesinlikle şuraya bidaha cevap yazmayın unutmayınki Büyükler her daim konuşulur Canlarını cok yakmışız belli bacım dedigi kıza sözünü geçiremeyenler gelmiş burda orda posta koyuyor fazla lafa gerek yok Hic bir hükümran bu konuya bundan sonra 1 den fazla yorum atmasın. Konuştukca kendilerini bişey sanıyolar ;) İyi formlar

CİHAN I HÜKÜMRAN LONCA KURUCUSU.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

secret yazdı:
dabbela yazdı:Görüyorumda bizlerin sessiz kaldığı sakin oturduğu süre içersinde meydana it sürüleri doluşmuş daha müttefik kelimesinin dost , yandaş anlamı olduğunu bilmeyen adamlarla konuşuyoruz Hala anadolu çocuğuyum diye asıl anadolu çocuklarını kötüleyip hawa yapanları sindiremiyorum madem öyle benide az çok tanıyın Ordu'luyum Endstri Meslek Lisesi Metal Bölümü mezunuyum 7 senedir kaynakçılık yapıyorum bazen gemilerde bazen teknelerde bazen demirin eritildiği tezgahlarda bazen sanaatın konustugu tezgahlarda çatılarda betonu basılmamış şap atılmamış inşaatlarda balkonlarda kapılarda her yerde çalıştım babam ise marangoz mobilya işi yapıyor 40 senedir daha sıvası bitmemiş 10 senelik bir gece konduda oturuyorum şuan Kocaeli Üniwersitesi Gebze Meslek Yüksek Okulu Metalografi-Metalürji Bölümü Öğrencisiyim sizin gibi insanları her yerde gördüm 50 yaşında insanlara akıl verdim meslek öğrettim ben.. kimle atıştığınızı bilin ... Bizim Sessiz Kaldığı Yerde Akbabalar Çakallar Volta Atar... Bilmezlerki O Sessizliği Bozarsak Kıyamet Kopar...
He erencim he sen elli yaşında hayat tecrübesi senden kat kat fazla insanlara akıl hocalığı yaptın onları meslek sahibi yaptın tamam anladım bende , sindiremiyormuş lafları az ıkın sindirirsin eren merak etme.. Cümlelerinden ne kadar havalar da uçtuğun insanlara yukardan baktığını belli ediyorsun biz alt kesimlerdeniz eren bende kenar mahallelerde senelerce oturdum ama hiç senin gibi kompleks yapmadım sağa sola saldırmadım...iyi ki bir şey söyledik adama sevgilinizi sevdiğiniz insanı şu oyundan uzak tutun şu iğrenç ortamdan uzak tutun dedik kötü bir şey mi söyledik Anlayamadım ?

Ulan onada eyw tamamda ben kompleksliyim yukardayım onada tamam ulan amaa siz madem bu kadar efendi düzgün namuslu delikanlı insanlarsınız milletin anasına bacısına namusuna laf atan veledlerle aynı ortamı paylaşmaya utanmıyormusunuz hee ? yakında senınde oyunda bi tanıdığın olsa için rahat rahat nasıl gtireceksin arana ? O ortamdan kızları kaçırcağına bulunduğun ortamdaki pislikleri temizlesen ? Belki Onlar haketmıyordur oynamayı Delikanlı Kitleler Utanmıyorsun dimi hala öyle insanların toplumlarında barınmaktan utanmıorsun dimi hala menfaat savunmaktan ...

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

LASTDRAGON yazdı:Yusuf ve kaan abi kesinlikle şuraya bidaha cevap yazmayın unutmayınki Büyükler her daim konuşulur Canlarını cok yakmışız belli bacım dedigi kıza sözünü geçiremeyenler gelmiş burda orda posta koyuyor fazla lafa gerek yok Hic bir hükümran bu konuya bundan sonra 1 den fazla yorum atmasın. Konuştukca kendilerini bişey sanıyolar ;) İyi formlar

CİHAN I HÜKÜMRAN LONCA KURUCUSU.

:D :D :D :mrgreen: kim kimin canını yaktı belli noldu adamlarınmı kaçtı bize isim vermeyim neyse ama Yusuf'un sana yaptıgı basvuruyu buraya koyda görek çocukları birbirine düşürmeyi biliyorsun anca :D

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Siz o kadar namusunuza sadıkmısınızki kimse sizin namusunza laf atmasın biz kız bir erkege sen erkekmisin bana küfür edebilirmisin lafını söyleyen kıza herkez laf atar ... O sizin medeniyet dediginiz şey bizde yok bizim bacılarımız tanıdıgımız bu sekilde bi davranışta bulunsun zaten sileriz. Medeniyet medeniyet diye geçinip duruyosunuz benim yerimde kim olsa orda o kıza düz giderdi ben kaşarmısında bana böle konusuon dedim devam edince
belliki kaşarsın kaşarda bizim buralarda ekmeksiz yenmez dedim aynen bu sekilde... Medeniyet medeniyet deyipde erkeklere laf atıyosanız böle medeniyetin içine ederim ben !!!
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

LASTDRAGON yazdı:Siz o kadar namusunuza sadıkmısınızki kimse sizin namusunza laf atmasın biz kız bir erkege sen erkekmisin bana küfür edebilirmisin lafını söyleyen kıza herkez laf atar ... O sizin medeniyet dediginiz şey bizde yok bizim bacılarımız tanıdıgımız bu sekilde bi davranışta bulunsun zaten sileriz. Medeniyet medeniyet diye geçinip duruyosunuz benim yerimde kim olsa orda o kıza düz giderdi ben kaşarmısında bana böle konusuon dedim devam edince
belliki kaşarsın kaşarda bizim buralarda ekmeksiz yenmez dedim aynen bu sekilde... Medeniyet medeniyet deyipde erkeklere laf atıyosanız böle medeniyetin içine ederim ben !!!

Hepsi Yalan Ferhat foto içerik silindi diye bidaha atamıycamımı sandın ? O kız sana durduk yere geldi Ferhat bana küfür etsene edemezsin sen erkekmisin dedi dimi ? he medeniyet lafını çıkaran senin eleman yani benım eski üyem ben konustuklarımı bu lafın altında toplamadım iyi bak :D

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Konuşmaların nie tamamı yok peki o fotolarda ? ha nie komple konusmaları cıkarmamıs terbiyesizleştirme beni dedim sonradan başladı konusmaya. Konusmaların tamamamını niye almamış madem öyle ? sadece görünen yeri almış eren efendi koruyup duruyosun korudugun kişi Dimi?
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön