Tebrik ediyorum Konfüçyüs, Eline emeğine yüreğine sağlık...
Bende birşeyler yazmak istiyorum ama herşey o kadar açık yazılmış ki bende sadece konunun güncel kalması için için ve Teşekkür edilmesi gerektiği için yazıyorum... Teşekkürler İyi Forumlar.
Hile gerekli, Bize hile gerekli değilmi ??
- Bizeheryertrabzn
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Re: Hile gerekli, Bize hile gerekli değilmi ??
arkadaşlarımızın dediği gibi hiç usanmadan tek nefeste okudum. çok haklısın.
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
Bu güne kadar bir forumda okuduğum en uzun yazıydı. Ama gerçekten hiç sıkılmadan okudum. Arkadaşım seni tebrik ediyorum gerçekten çok güzel bir konuya değinmişsin. VE SENİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM. Gittiği yere kadar...
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Bende hiç sıkılmadan yazının tamamını okudum.Çoğu yerde haklısınız fakat benim söyleyeceğim size herkesin söylediği klasik laflardan gelecektir.Bunun bir oyun olduğunu unutmayalım.Şöyle ki:Günlük hayatımıza devam ederken bazen işler yolunda gitmez ya da sıkılırız.Oyun bu sırada devreye girmeli diye düşünüyorum.Reelde para ödemekten bahsetmişsiniz.Size bu durum gerçekleşirse daha iyi olacak gibi görünüyor fakat bu duruma gelmiş oyunlara bir göz atmanızı tavsiye ediyorum.Bence o kadarda sıkkın bir durumunuz yok.Sadece 3 senedir oynadığınız oyunda bu denli kimseye bir şey anlatmamış veya söylememiştiniz.Bunu da burada dile getirmek istediğinizi düşünüyorum.Ben oyunda yeniyim belki bende karşılaşacağım bu durumla ama hiç sanmıyorum.
Şu ana kadar oyun ile ilgili yaptığım en güzel iş gerçek hayatta loncada ki arkadaşlarımı,abilerimi tanımam olmuştur.
Herkese iyi günler.
Şu ana kadar oyun ile ilgili yaptığım en güzel iş gerçek hayatta loncada ki arkadaşlarımı,abilerimi tanımam olmuştur.
Herkese iyi günler.

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Hepinize güzel yorumları için ve foruma değer veripte kendi değerli düşüncelerinizi yansıttığınız için sonsuz teşekkür ederim (: Eminim biliyoruz herşey ikv için..
- LeosmontuBJK
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Grup bölgeleri geldikten sonra yönetimin ameleliğine bırakıyorum büssürü hile buldum. Hile artık şart. Yok falan diyolarda yalan dolan her bölge geldikten sonra bir ton hile ortaya çıkıyor. Şu hilelerden biraz kendim faydalanıyım sonra herkeze tek tek anlatacağım.
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Gerçektende oyunda hile Kullanan var bono basan arkadaşlarım oldu tabi bono satışı yasaklandıktan sonra Öğrendik onun bono bastığını Teşkilat Sunucusunda adam yerine konulanlar hele hele 1 tane Lonca var o loncadakiler hileyle oyunun açığıyla köşeyi döndüler isim vermiyelim bilen biliyor zaten ne kadar Yönetim hile yok açık deselerde hilede var bu oyunda açıkda var her Online oyunda var .
zodiak2009 yazdı:Gerçektende oyunda hile Kullanan var bono basan arkadaşlarım oldu tabi bono satışı yasaklandıktan sonra Öğrendik onun bono bastığını Teşkilat Sunucusunda adam yerine konulanlar hele hele 1 tane Lonca var o loncadakiler hileyle oyunun açığıyla köşeyi döndüler isim vermiyelim bilen biliyor zaten ne kadar Yönetim hile yok açık deselerde hilede var bu oyunda açıkda var her Online oyunda var .
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
zamanında bono bassam kral olurdum ne güzelxPrince yazdı:zodiak2009 yazdı:Gerçektende oyunda hile Kullanan var bono basan arkadaşlarım oldu tabi bono satışı yasaklandıktan sonra Öğrendik onun bono bastığını Teşkilat Sunucusunda adam yerine konulanlar hele hele 1 tane Lonca var o loncadakiler hileyle oyunun açığıyla köşeyi döndüler isim vermiyelim bilen biliyor zaten ne kadar Yönetim hile yok açık deselerde hilede var bu oyunda açıkda var her Online oyunda var .![]()

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

İŞTE ZİHNİYET BU.. Ey oyun yapımcıları bizleri bu duruma düşürdünüz hepimiz işte bunu istiyoruz nedeninide size soruyoruzCanceazi yazdı:zamanında bono bassam kral olurdum ne güzelxPrince yazdı:zodiak2009 yazdı:Gerçektende oyunda hile Kullanan var bono basan arkadaşlarım oldu tabi bono satışı yasaklandıktan sonra Öğrendik onun bono bastığını Teşkilat Sunucusunda adam yerine konulanlar hele hele 1 tane Lonca var o loncadakiler hileyle oyunun açığıyla köşeyi döndüler isim vermiyelim bilen biliyor zaten ne kadar Yönetim hile yok açık deselerde hilede var bu oyunda açıkda var her Online oyunda var .![]()
alman ok ucu itemin tanesi 4 m di
hedef 18mdi dizerdim klana girmezdim
paso hayvan keserdim