Hile gerekli, Bize hile gerekli değilmi ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Bizeheryertrabzn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Hile gerekli, Bize hile gerekli değilmi ??

Mesaj gönderen Bizeheryertrabzn »

Tebrik ediyorum Konfüçyüs, Eline emeğine yüreğine sağlık...
Bende birşeyler yazmak istiyorum ama herşey o kadar açık yazılmış ki bende sadece konunun güncel kalması için için ve Teşekkür edilmesi gerektiği için yazıyorum... Teşekkürler İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Death

Mesaj gönderen DeathxShock »

arkadaşlarımızın dediği gibi hiç usanmadan tek nefeste okudum. çok haklısın.
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rotary »

Bu güne kadar bir forumda okuduğum en uzun yazıydı. Ama gerçekten hiç sıkılmadan okudum. Arkadaşım seni tebrik ediyorum gerçekten çok güzel bir konuya değinmişsin. VE SENİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM. Gittiği yere kadar...
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Raito »

Bende hiç sıkılmadan yazının tamamını okudum.Çoğu yerde haklısınız fakat benim söyleyeceğim size herkesin söylediği klasik laflardan gelecektir.Bunun bir oyun olduğunu unutmayalım.Şöyle ki:Günlük hayatımıza devam ederken bazen işler yolunda gitmez ya da sıkılırız.Oyun bu sırada devreye girmeli diye düşünüyorum.Reelde para ödemekten bahsetmişsiniz.Size bu durum gerçekleşirse daha iyi olacak gibi görünüyor fakat bu duruma gelmiş oyunlara bir göz atmanızı tavsiye ediyorum.Bence o kadarda sıkkın bir durumunuz yok.Sadece 3 senedir oynadığınız oyunda bu denli kimseye bir şey anlatmamış veya söylememiştiniz.Bunu da burada dile getirmek istediğinizi düşünüyorum.Ben oyunda yeniyim belki bende karşılaşacağım bu durumla ama hiç sanmıyorum.

Şu ana kadar oyun ile ilgili yaptığım en güzel iş gerçek hayatta loncada ki arkadaşlarımı,abilerimi tanımam olmuştur.

Herkese iyi günler.
ResimResim

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

Hepinize güzel yorumları için ve foruma değer veripte kendi değerli düşüncelerinizi yansıttığınız için sonsuz teşekkür ederim (: Eminim biliyoruz herşey ikv için..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
LeosmontuBJK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen LeosmontuBJK »

Grup bölgeleri geldikten sonra yönetimin ameleliğine bırakıyorum büssürü hile buldum. Hile artık şart. Yok falan diyolarda yalan dolan her bölge geldikten sonra bir ton hile ortaya çıkıyor. Şu hilelerden biraz kendim faydalanıyım sonra herkeze tek tek anlatacağım.
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen zodiak2009 »

Gerçektende oyunda hile Kullanan var bono basan arkadaşlarım oldu tabi bono satışı yasaklandıktan sonra Öğrendik onun bono bastığını Teşkilat Sunucusunda adam yerine konulanlar hele hele 1 tane Lonca var o loncadakiler hileyle oyunun açığıyla köşeyi döndüler isim vermiyelim bilen biliyor zaten ne kadar Yönetim hile yok açık deselerde hilede var bu oyunda açıkda var her Online oyunda var .
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

zodiak2009 yazdı:Gerçektende oyunda hile Kullanan var bono basan arkadaşlarım oldu tabi bono satışı yasaklandıktan sonra Öğrendik onun bono bastığını Teşkilat Sunucusunda adam yerine konulanlar hele hele 1 tane Lonca var o loncadakiler hileyle oyunun açığıyla köşeyi döndüler isim vermiyelim bilen biliyor zaten ne kadar Yönetim hile yok açık deselerde hilede var bu oyunda açıkda var her Online oyunda var .
;)
Steam

Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

xPrince yazdı:
zodiak2009 yazdı:Gerçektende oyunda hile Kullanan var bono basan arkadaşlarım oldu tabi bono satışı yasaklandıktan sonra Öğrendik onun bono bastığını Teşkilat Sunucusunda adam yerine konulanlar hele hele 1 tane Lonca var o loncadakiler hileyle oyunun açığıyla köşeyi döndüler isim vermiyelim bilen biliyor zaten ne kadar Yönetim hile yok açık deselerde hilede var bu oyunda açıkda var her Online oyunda var .
;)
zamanında bono bassam kral olurdum ne güzel :D alman ok ucu itemin tanesi 4 m di :D hedef 18mdi dizerdim klana girmezdim :D paso hayvan keserdim :D
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

Canceazi yazdı:
xPrince yazdı:
;)
zamanında bono bassam kral olurdum ne güzel :D alman ok ucu itemin tanesi 4 m di :D hedef 18mdi dizerdim klana girmezdim :D paso hayvan keserdim :D
İŞTE ZİHNİYET BU.. Ey oyun yapımcıları bizleri bu duruma düşürdünüz hepimiz işte bunu istiyoruz nedeninide size soruyoruz :)
Steam

“Genel Etkileşim” sayfasına dön