Fuara Gelipte Etkinliğe Katılanlara Hakaret...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Re: Fuara Gelipte Etkinliğe Katılanlara Hakaret...

Mesaj gönderen OsmanBey »

Strongxfighter yazdı:Hem bide o fuara gidip o isim değiştirme kutularını 15tl ye alma gibi bir imkan buldunuz.Biz ise 30 tl ye alıcağız.Orda Gm ler ile tanıştınız o atmosferi yaşadınız, biz ise sadece fotoğrafları ile yetindik.Bide 30 can iksiri ve ve 30 kudret iksiri alıyonuz daha ne istiyonuz.
İKV' nin katıldığı her fuar a katılan biri olarak yazıyorum.
Her fuar sonrası verilen hediyelere bir sürü yorumlar yazıldı. Hepsinde bir haksızlık görüldü.
Önceki senelerde gerçekten haksızlıklar vardı. Kiminde o Epe denilen eşya kiminde ise şahaserler verildi.
Şimdi ise sadece iksir verildi. Yani gerçekten hak edilen verildi.
Oyun hakkında bir kaç soru soruldu ve cevabı doğru veya hızlı verene bir ödül verildi.
Hani bana sorsanız ordan bi tşört verirdim tamam olurdu.
Fakat yönetim yine oyuna yönelik şu an kimsede olmayan ve yakında üretimi olacak (Yeni Bölgelerde)
İksir vermiş çok büyük veya çok hakaret gibi bir ödül değil.
Tamamı ile yerinde bir ödüldür.

Üstteki yorumda arkadaş güzel özetlemiş zaten Fuar a katılan arkadaşların hepsi ödüllendirildi sayılır.
Sonuçta var olduğumuz oyunun yapımcıları ile aynı ortamda bulunuyorsun ve merak ettiklerini sorunlarını
birebir olarak anlatıp cevabını alıyorsun. Gerçekten bu tarz yarışmalardan ödül kazanıpda verileni beğenmemek çok saçma.
Lütfen biraz daha mantıklı oyun.
1 dakikada cevap verip bir şahaser e sahip olabilmek ne kadar etik?
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

Son bir senelik periyotta verilen ödüller konusunda belli bir istikrar yakalanmış durumda bence(Fan Art hariç). 30 iksirlik ödülün de gayet yerinde olduğunu düşünüyorum. Verilen ödüle itiraz edenler, olaya sadece kendilerini düşünerek bakmış sanki. Geçen sene Fan Art üçüncülerine verilen ödülü hatırlatırım. Eğer fuardaki etkinlikte, Fan Art üçüncülerinden daha iyi bir iş çıkardığınızı düşünüyorsanız itiraz etmeye devam etmekte serbestsiniz.
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen nabuforum »

Yapılan etkinliklerin büyük çoğunluğu iksir ile ödüllendiriliyor artık. İKSİR etkinliği temelinde adı ne olursa olsun etkinlik oluyor. 30 kudret veya 30 can iksir verilen ölüm oyunu etkinliğinde geçen ay sadece 5 adet BİLGE+AZAT çift efsunlu iksir verildi. Bu ay ise iksirin yanında tekrar kolye yüzük gibi hediyeler verildi ölüm oyununda. Her dönem bi değişiklik oluyor ve bir türlü rayına oturtamadılar.Sadece bilge+azat iksir ile 30 adet kudret iksiri ve kolye hediyesi kıyaslanamaz.Önceki dönemlerde verilen epe ve buluşma hatıraları ile de iksirler kıyaslanamaz. Kalıcı olan ve herkesin beğenebileceği birşey bir türlü bulamadılar ve bulamamaya devam ediyorlar..
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
Usta
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Usta »

Earth yazdı:Son bir senelik periyotta verilen ödüller konusunda belli bir istikrar yakalanmış durumda bence(Fan Art hariç). 30 iksirlik ödülün de gayet yerinde olduğunu düşünüyorum. Verilen ödüle itiraz edenler, olaya sadece kendilerini düşünerek bakmış sanki. Geçen sene Fan Art üçüncülerine verilen ödülü hatırlatırım. Eğer fuardaki etkinlikte, Fan Art üçüncülerinden daha iyi bir iş çıkardığınızı düşünüyorsanız itiraz etmeye devam etmekte serbestsiniz.
Fuarda verilen ödülleri kendinizce yeterli olarak görüyorsanız Fan Art'daki epe ve buluşma hatıralarına neden hiçbişey sölemiyorsunuz ? Olaya şöle bakın birde herkes İstanbul'da yaşamıyor ve bu fuara katılanlar birşeylerde ödün vererek oraya geliyorlar, İKV'nin de bu fedakarlık karşısında elini vicdanına götürmesi lazım..!
Sanatkarr yazdı:Aynen öyle. Teşekkür etmekten aciz, yetinmek nedir bilmeyen, verdikçe gerisini isteyen. Düşünemiyorum yaa fuara katılıp sorulan soruya doğru cvp verdi diyerek epe vada ne bilim buluşma hatırası istiyor. Gerçi istemenin sonu yok ejder yada herhangibir charına şaheser de isteyebilir. De biraz düşünün ama ya ben ne yaptım karşılığında ne vermeleri lazım? Fan art için iksir olacağını hiç düşünmüyorum. Ona verilen emekleri görünce öyle bir şey olmaz gibi geliyor. Oraya katılanlar ne isterse haklılar ama. :) bu satten sonra iksir dışı birşeyler verilse. "Ben handan dedim, selamin kardeşine" ama siz iksir verdiniz diyen çok olur :)))))

iyi forumlar.
Fuara katılmayanlar olarak neden katılanlarında bişeyler almasına negatif olarak bakıyorsunuz anlayamıyorum ?
KaRTaLiZMa yazdı:teşekkür etmekten aciz bir toplummu olduk acaba ?
Teşekkür etmeyi unutmadık ama hak edene teşekkür edilir sizde bunu unutmayın...
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

Hediyenin iyisi kötüsü olmaz 8-)
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
Usta
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Usta »

Yaslikurt yazdı:Hediyenin iyisi kötüsü olmaz 8-)
Davulun sesi uzaktan hoş gelir ;)
Resim
Resim
Paranoya
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Paranoya »

CaptainATX yazdı:Merhaba,

Ben ortada gülünç bir durum olduğunu düşünmüyorum. Fuarı güzelleştiren sizlersiniz tabikide.. Fakat hediye konusunda büyük bir hediye vererek gelemeyen arkadaşları mağdur edemeyiz..Bence hediye dengeleri sarsmayacak güzel bir armağan . Eleştire bilirsiniz ama bununda sınırları olduğunu unutmadan...

Arkadaşlar ATX haklı bence çünkü fuara gelen arkadaşlarımız oldu ama bir yandanda gelmeyenler var ? Adam şimdi size gidip max. hasar 9999.000 lı iksir verse oyunun dengesi ne olur ? Birazda gelemeyenleri düşünmek gerek ;)
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Bence standart bir ödül uygulaması olmaması gayet güzel. Şimdi herkes ne alacağını bilse benim ihtiyacım yok ki mantığı ile etkinlikten uzaklaşır.

Ayrıca ben gelemeyenlerden biri olarak, katılanların ödül almalarından rahatsızlık duyanlardan değilim. Ancak daha önceki bir kaç isim değişikliği konu başlığındada yazdığım gibi bu ödüller oyun dengesini bozacak nitelikte olmamalı. (epe+buluşma hatırası gibi) ya bu tarz ödüllerin el değiştirmesi engellenecek nitelikte olmalı ki satıp oyunda rant sağlanmasın. Öyle olacaksa (el değiştiremeyecekse) katılan herkesin buluşma hatırası almasında sakınca yok. Ama satılabilen özel bir kıyafet yada itemin fuarda dağıtılmasına sonuna kadar karşıyım. Ayrıca kazanılan bir müsabaka yok ve orda hızlı cvp verdin diyerek Fan art gibi emek gerektirecek bir yarışmanın dereceye girenlerine yakın eşdeğerde bir ödülü alınmasınıda etik bulmuyorum. Verilen iksirler nadideler ve kimsenin üretemediği türden buna bile itiraz ediliyor olması beni üzüyor. Ne yapmalarını bekliyorsunuz. Fuara katıldınız hadi size milletin aylarca yapmak için uğraştığı şaheser, dilediğini seç demelerini mi? ben sadece bunu merak ediyorum. Yada sen fuara ne amaçla gittin onu sormak isterim. Arkadaşlarını dostlarını görmeye mi? Yada fuardan önce sana şaheser vaad ettiler, gittin sonradan vazgeçtiler mi? adı üstünde hediye bu. Ben bunu sevmedim bana bunu ver demek kadar karşı tarafı düşünmeden edilebilecek kötü bir söz olabilir mi? Büyük haksızlığa uğramış gibi davranmayın lütfen. Sizlere ödül verenleride yok yere yermeyin ...

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

;)
Usta yazdı:
Yaslikurt yazdı:Hediyenin iyisi kötüsü olmaz 8-)
Davulun sesi uzaktan hoş gelir ;)
Canım benim ben fuara gittim böyle bir etkinlik benim gittiğim gün yapılmamışdı ben gıgım çıkardımmı? :) Ben te nerde kalkıpda gittim böyle bir şey yapıldığından bile haberim olmamıştı taki konu açılana kadar.
Davul'cu yanımda geçerken davulu çalmayı unutmuş her halde ;)
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
Chardo
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Chardo »

Ben içmeye kıyamam,kudret işime yarar eyvallah da enerji boşa gider bu sefer :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön