dabbela yazdı:Alacam seni nikahıma kaçarın yokGORSOMAN yazdı:dabbela yazdı:Saol Kıwom Bidenem ::D Eziğim benimGORSOMAN yazdı:Eren'im çok sevindim karakterlerini geri almana , hayırlı olsn cnm![]()
Sulanma kız![]()
ağır ol
dabbela yazdı:Alacam seni nikahıma kaçarın yokGORSOMAN yazdı:dabbela yazdı:Saol Kıwom Bidenem ::D Eziğim benimGORSOMAN yazdı:Eren'im çok sevindim karakterlerini geri almana , hayırlı olsn cnm![]()
Sulanma kız![]()
HER ZAMAN xD Reiss xxDDdabbela yazdı:Almışta biraz öne mli değil abicim dostlar varken toparlanır item vesaire sorun olmadı dizdim sayılır sende geldın bak yardımcı oldun Sercan yegenım saolasın abim:DGrandxtexas yazdı:ADAAAAAAAAAAALETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTt itemler alınmışmı?dabbela yazdı:Evet arkadaşlar çok çok teşekkür ederim hepinizden Allah Razı olsun . Charlarımı dün gece itibariyle kontrolüme aldım İKV Destek Takımına Teşekkürler ayrıca charlarım çalındığı günden beri uğraşan telefonlarla olsun fuarda olsun reelde olsun sürekli destek çıkıp bana yardımcı olan o özel insanların hepsine teşekkür ediyorum .. Ayrıca ve ayrıca yaptığı iyilikleri asla unutamıyacağım ve elimizden tutup bizi sonuca bağlayan Erhan Abim ( [GM]VaLHeRu ) ' ya çok çok teşekkür ederim ..Yapılan iyilikler unutulmaz herkez gibi bende anladım sırtımı hiç tereddüt etmeden kimlere dayıyacağımı ...