2011 MERHABA HANDAN SANA ELVEDA (hayalxet-nirvan)
Re: 2011 MERHABA HANDAN SANA ELVEDA (hayalxet-nirvan)
Tebrikler... diyecek söz yok
!!İÇİMİZDEKİ KARANLIK!!
Overking
Dadaşxkadimh
SaRıKaNaRYa
T E Ş K İ L A T
ANTİ pkk - ANTİ gerilla -
Overking
Dadaşxkadimh
SaRıKaNaRYa
T E Ş K İ L A T
ANTİ pkk - ANTİ gerilla -
Tebrik ediyorum hepinizi ... Güzel iş çıkarmışsınız 
Veyy Veyyxşifa Veyyxbüyü Dadaşxveyy

Okuyun, Görün, Sövün...
- SonLahmacun
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
bwingrove yazdı:BU OLAYDAN SONRA Bİ DE BİZ ORDAYKEN KESİN TİPİNDE YORUM YAPACAK OLAN AKLI KIT ARKADAŞLAR OLABİLİR CEVAP VERİLMEMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM !!
Tebrik ediyorum Hepinizi...
O qün qeLdiqinde Bizde oYunumuzu oYnayacaqız...
İki Ters Bi Düz...
İki Ters Bi Düz...
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
İsmet bey' in kesimi ardından Handan Hanım' ın kesimi ve nihayetinde güncelleme sonrasında yeniden Handan Hanım kesimi Teşkilat sunucusunu gururlardıran başarılarınızdan dolayı her iki klan mensubunuda tebrik ediyorum.
Koray YAR
Öncelikle Herkese kolay gelsin hayırlı forumlar Tüm hayalet loncasını kutlar Başarılarnını devamını dilerim Handan hanımın 2. Kesimi olarak tekrardan bu mutlulugu yaşatan arkadaşlara teşekkür ederiz Tüm lodos klanı olarak
Arkadaşın 1 tanesi yorum yazmış Bizim ilk kesimizde Muhafızlara 1 tane vurup öldünü idda ediyor arkadaş 1 muhafız için nerdeyse 60 kudret gidiyordu + biz orda sadece muhafız değil 27 tane muhafız + 2 grp arz + handan hanımı kesmiştik kale içinde CIZIK Arkadaşımız vardı kendi şahit oldu bu olaylara ve üstelik bizim kesim sıramızda 3 grp gitmiştik Tebrik yerine bu şekilde yorumlardan kaçınısranız sevinirim ***
Arkadaşın 1 tanesi yorum yazmış Bizim ilk kesimizde Muhafızlara 1 tane vurup öldünü idda ediyor arkadaş 1 muhafız için nerdeyse 60 kudret gidiyordu + biz orda sadece muhafız değil 27 tane muhafız + 2 grp arz + handan hanımı kesmiştik kale içinde CIZIK Arkadaşımız vardı kendi şahit oldu bu olaylara ve üstelik bizim kesim sıramızda 3 grp gitmiştik Tebrik yerine bu şekilde yorumlardan kaçınısranız sevinirim ***
––––•(-•[ ThEGoDTeaMcann ♥♥♥ Zodiacqq ]•-)•––––
- EsEsKiziLciKLi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Tüm tebrik eden arkadaşları ayakta alkışlıyorum bu demek oluyorki ıkvde dahale insan var biliyorsunuz normalde böyle yapılan etkinliklerde kavga veya laf dalası cıkardı bunlar olmadıgı için asıl tebrigi siz hak ediyorunuz teşekkürler

NeCeSSe
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
Burasıqistanbul gene herşeye kusur buluosun adamlar gitmiş kesmiş atmış fotoları Patasana kadimi keser sen dersin ben tek keserim maraton ayak maraton iksirle kadim orda git kes 1 kerede tebrik et çok kolay görüosun herşeyi yaparım diosun ama icraatını göremedik
Benim Çok güzel Bi lafımla cuk yapıcam bu kıza.aldatmaz2014 yazdı:Buradakı kesılen handan taktıgı açık kutuphaneye kadar muhafızları hapsedıp menzıl dısına cıktılar kutuphanedede yaklasık 3-4 muhafız var onları hapsederek elektrk dırencını fulleyerek kesmışler ama olsun guzel ıs tebrıkler..intikamatesi yazdı:evet ama bir kaç şeyide unutmamak gerek tabi 49 lwl yeni geldiğinde ejder asa zırhlar nadidiler morlar yoktu ayrıca kilit 15 sn hapsediyordu bunlarıda göz önünde bulundurmak gerek tabiyikialdatmaz2014 yazdı:Siz o gun handanı kestıgınızde muhafızlar 2 vuruşta oluyorduPatasana yazdı:Sıcak bir akşamda, arz kalesi basıldı. Hayalet ve nirvan loncaları kaleyi basarak handan hanımın yaşlı ama dinç vucudunu yere serdiler.
Güzel bir hafta sonu haberi,
Klan liderleri konusunda Teşkilat Sunucusunun diger sunuculara farkını çok açık gösteriyoruz. Buna destek olarak dün gece yeni birisine imza atıldı.
Bir başarı varsa ve o başarı 1 den fazla kişi tarafından gerçekleştirilmişse , once toplanılıp bir iş yapıldığı için
sonrada o işi başarıyla sonuçlandırdıkları için tebrik etmek gerekiyor.
1.5 sene sonra teşkilat sunucusunda tekrar handan hanımın ölü olması beni mutlu etmedi
Samimi olarak başka rekorlarımızın alt edilmesine hiç üzülmezdim ama handan rekorumuzun paylaşılması beni üzdü
Şakası bir yana bu rekorda bize ortak olduğunuz için hayırlı olsun
Ayrıyetten başkalarının başarıları ile agzınızı açıp laflar savurmayın. Kendi alın terinizle birşeyler yapıp övünün ve onlar için yorum yapın. Aksi taktirde üzülerek belirtmek istiyorum 3. sahış durumuna düşüyorsunuz
Bu yorumu güzel bir resimle sonlandırmak istiyorum.
Before
and
After
2 Klan liderini infaz eden tek lonca; eski adıyla DarkSoul yeni adıyla Asaletin İntikamı ( Revenge Of Nobility[RON]) kurucusu pATAsANA
Patasanaların kestıgınde muhafızlar 2 vuruşta yatıyordu hapse gerek kalmıyordu ama olsun onlarınkıde guzel İş ıkısınede tebrıkler.. Oyunda bu tur klan lıderlerı kesme vs oyuna renk katıyor..
Önemli Olan İşi bilmek Anlatmak değil Yeğen
Önemli Olan Uygulayabilmek.
-
- İskele Babası
bizim konumuzda tartısma yapmayın ltf. isteyen tbr eder istemeyen susar .....
Hayalxetxcapo-Hayalxetxacil-Hayalxetxakıncı