İstanbul Kıyamet Vakti 4 Yaşında !
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: İstanbul Kıyamet Vakti 4 Yaşında !
JouRney yazdı:Her konu da yorum yapılıyor ama İKV'nin 4. Yaşı konusunda fazla yorum yapılmaması üzücü..
Şu yorumun tamamen saçmalık.
Konuya son yorumumdur. Konun daha fazla tartışma ortamına dönmemesi dileği ile...
İyi forumlar.
Adam istdiği gibi dvranır siz ona karışma hakkını nrden buluyorsnz ?
Canı nasıl istrse öyle davranır, bunda sizi etkileyen bi traf mı var ? Size batan bi yer mi var ?
Canı nasıl istrse öyle davranır, bunda sizi etkileyen bi traf mı var ? Size batan bi yer mi var ?
- neowinIIII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
:idea:
:idea:Lavender yazdı:Adam istdiği gibi dvranır siz ona karışma hakkını nrden buluyorsnz ?
galiba gecen seene %50 exp %50 iteem düsme oranı yapmıslardı yanılmıyorsam.İnşallah yarinda buna benzer bir şey yapalar 
...
Aynen öylePisKoPoS yazdı:galiba gecen seene %50 exp %50 iteem düsme oranı yapmıslardı yanılmıyorsam.İnşallah yarinda buna benzer bir şey yapalar
2009-2013
umuttt.. 4.yaş için hazırladın mı resim falan
Ypcam mapcam diyodun noldu ???

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Az önce bitirdim çalışmayıSymanTec yazdı:umuttt.. 4.yaş için hazırladın mı resim falanYpcam mapcam diyodun noldu ???
Yarın koymayı düşünüyorum..
2009-2013
Kuzen ilk bana gösterdiğin için saolJouRney yazdı:Az önce bitirdim çalışmayıSymanTec yazdı:umuttt.. 4.yaş için hazırladın mı resim falanYpcam mapcam diyodun noldu ???
![]()
Yarın koymayı düşünüyorum..
Yıkım ve kıyametin kenarında, hayatta kalmanın tek arzu olduğu İstanbul'a ayak basalı 4 yıl oldu.
İstanbul'un mühürlenmiş karanlık ve ıssız arka sokaklarından binlerce yıldır saklı bulunan labirentlere, karanlık tarihin bıraktığı klan kalelerinden ölüm getirmiş meteor bölgesine, yeraltının uçsuz bucaksız derinliklerinde ve hatta farklı düşüncelere sahip olmasından dolayı bindiğimiz kardeş boğazına kadar her yerde aradık, hayatta kalmanın alternatif yollarını. Bulabilmişizdir umarım.
Bulabilmişizdir değecek bir şeyleri.
Yeni nesil. Yeni umutlar.
4 yıl oldu bu savaş içerisinde.
Nesil ve düşman bile belli değil aslında.
Gidecek çok yol var daha!
İstanbul'un mühürlenmiş karanlık ve ıssız arka sokaklarından binlerce yıldır saklı bulunan labirentlere, karanlık tarihin bıraktığı klan kalelerinden ölüm getirmiş meteor bölgesine, yeraltının uçsuz bucaksız derinliklerinde ve hatta farklı düşüncelere sahip olmasından dolayı bindiğimiz kardeş boğazına kadar her yerde aradık, hayatta kalmanın alternatif yollarını. Bulabilmişizdir umarım.
Bulabilmişizdir değecek bir şeyleri.
Yeni nesil. Yeni umutlar.
4 yıl oldu bu savaş içerisinde.
Nesil ve düşman bile belli değil aslında.
Gidecek çok yol var daha!
_____________________________________________________________________________________________________

Bu Resim Sobee ve bütün İKV Camiası içindir
...umuT Aybek...
2009-2013