[/i][/b]Snipers yazdı:AyyıldızxCoLia ve Ayyıldızxsuskun lonca kurallarına uymadığı gerekçesiyle loncadan atılmıştır.
**Ayyıldız Loncası***
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Re: **Ayyıldız Loncası***
AyyıLdızxEhveN

AyyıLdızxEhveN [Ejder Asa]
Kurtxbaba [Ecel Getiren]
Şifababa
Kurtxbaba [Ecel Getiren]
Şifababa
Snipers yazdı:AyyıldızxCoLia ve Ayyıldızxsuskun lonca kurallarına uymadığı gerekçesiyle loncadan atılmıştır.
Güzel bir karar ilk başta kim olduqunu bilmiyrdm ama sonradn öğrendm Colianın.. Başarılar Dilerim..

Ayyildizlar ezikler sürüsü ne oldu paramparça oldunuz çakmalar sizi lodostan olma arzlar ama lodoslar bunu yaniniza birakmadi sizi paramparça etti komple dağittilar ezikler sürüsünü :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
EN İYİ ARZ,ÖLÜ ARZ'DİR
- AyyldzxSifha
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Boş,gereksiz bir kişi daha ... :!:sancakikv yazdı:Ayyildizlar ezikler sürüsü ne oldu paramparça oldunuz çakmalar sizi lodostan olma arzlar ama lodoslar bunu yaniniza birakmadi sizi paramparça etti komple dağittilar ezikler sürüsünü :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
RowxŞiFhaIuAI
AyyldzxSifha yazdı:Boş,gereksiz bir kişi daha ... :!:sancakikv yazdı:Ayyildizlar ezikler sürüsü ne oldu paramparça oldunuz çakmalar sizi lodostan olma arzlar ama lodoslar bunu yaniniza birakmadi sizi paramparça etti komple dağittilar ezikler sürüsünü :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aynen cevap verdiğine değmez
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
Yalanmi hepiniz dağildiniz gittiniz üç beş çapulcu kaldiniz qq ipneleri
EN İYİ ARZ,ÖLÜ ARZ'DİR
- AyyiLdizxFoRcE
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Bugünler de çoğaldı bunların sayısıKurtxbaba yazdı:AyyldzxSifha yazdı:Boş,gereksiz bir kişi daha ... :!:sancakikv yazdı:Ayyildizlar ezikler sürüsü ne oldu paramparça oldunuz çakmalar sizi lodostan olma arzlar ama lodoslar bunu yaniniza birakmadi sizi paramparça etti komple dağittilar ezikler sürüsünü :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aynen cevap verdiğine değmez![]()
Öfkenin ateşi önce sahibini yakar, sonra kıvılcımı düşmana ya varır ya varmaz.
AyyıLdızxFoRcE(Ejder)
AyyıLdızxFoRcE(Ejder)
Merhaba ;
2 Yıldır bu oyunu oynamaktayım , fakat 6 ay oyuna ara verdim.
Oyuna yeniden döndüm 0'dan başladım oyuna . Sancakta başlamaya karar verdim, sizin loncanızı gördüm ve başvurmak istedim
Eğer imkanlarınız el veriyorsa loncanıza girmek istiyorum ,
Photoshop Vs vs Grafik Programlarıyla ilgileniyorum , lonca logo site vs vs. işlerinede bakabilirm , Büyücü Sınıfını Çok İyi Biliyorum . 2 Yıldır Büyücü Oynadım ,
İnşallah Loncaya Kabul Edersiniz ..
TEŞEKKÜRLER
2 Yıldır bu oyunu oynamaktayım , fakat 6 ay oyuna ara verdim.
Oyuna yeniden döndüm 0'dan başladım oyuna . Sancakta başlamaya karar verdim, sizin loncanızı gördüm ve başvurmak istedim
Eğer imkanlarınız el veriyorsa loncanıza girmek istiyorum ,
Photoshop Vs vs Grafik Programlarıyla ilgileniyorum , lonca logo site vs vs. işlerinede bakabilirm , Büyücü Sınıfını Çok İyi Biliyorum . 2 Yıldır Büyücü Oynadım ,
İnşallah Loncaya Kabul Edersiniz ..
TEŞEKKÜRLER
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.