Not: En azından benim gördüklerim/bildiklerim bunlar eminimki başka kişilerde vardır...
bendensairolmaz yazdı:Tecrübeli büyücü demek vs demek değildir.Ben genel kapsam olarak alırsam,
Bölge;
deathxkarani
playboys
Amir
Tiger
Waffenxtyfn
Waffenxkeyhüsrev
Sofiii ( bölgelerde rahat girebileceğim tek bayan )
Melkor
Vs içim ;
Blackthrine
Serruh
deathxkarani
küfürbazrelax ( geçmişten günümüze )
Öncelikle Teşekkür ederim Grup Bölgelerine genelde sadece arkadaslarımla gırdıgım ıcın Hiçbir Terslık cıkmadan Kolayca halledıyorz .. Damarıma basılmadığı sürecede Ws atmayı seven bir insan değilimdir .!
Kurmay yazdı:Meran qSİVASLIYİĞİDOp
Lodos Klanı 2.5 yıllık tecrübem foto orjinaldir dala vere etmeyin.Son söz fotoda BÜYÜ KRİTİĞE KUDRET DOLUMUNA VE ENERJİ ARTIŞINA BAKIN.
ÜSTÜMDEKİ EŞYALARDA FARABİ VE KUTADGU BİLİG YOKTUR HASARLARIMDAN BELLİ OLUYOR.
fotoya baktımda bişi farkettim asit büyü hasarında var zehir büyü hasarında var iyleştirme yok senin gibi bi büyücüde bu tür eksiklikleri görmek hiç hoş değil bi iki düzeltme daha yap öyle gel tamam mı canım :lol: :lol:
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Not: En azından benim gördüklerim/bildiklerim bunlar eminimki başka kişilerde vardır...
48 LVL ÇARIMLA VS ATTIN KAPANAN VE ÇALINAN ÇARLARIM YOKKEN ÖYLESİNEYDİ BAYA CİDDİYE ALMIŞSIN ESKİ LERİN ŞAVASI ŞERRRUHHH
ve burdaki yazdığın İSİMLERİN % 80 IYLA VS YAPTIM YENDİM..
HER İDDAASINA GİRERİM BU YAZDIĞIN İSİMLERDE BENİ SÖYLER . . BLACKTHRİNEDE RELAX DER SÜVEYDADA RELAX DER KARAKULEDE
BANA MAÇA X KIZI YAZMIŞSIN
PARASINA ATTIK 5-1
CHEMBERSLE ATTIM KARDEŞİMMİŞ ATAN DEDİ 5*0 YENDİM
övüncek OLSAM YAŞIN KADAR ADAM KESTİM SADECE SUS OYUNUNA BAK YAZDIĞIN İSİMLERin bazıları ABİ BÜYÜCÜ NASIL KULLANILIR DİYODU VE ÇOĞUDA KABUL EDER KENDİNDEN İYİ OLDUĞUMU (GENEL KONUŞMADIM ATTIĞIM HAVADA YOK SADECE BUNA ÇOK YÜZ VERİLMİŞ chembers bunu 5*0 yendi hala oyunda oynuyor hırsızlıgı ortaya çıktı hala oynuyor )
bana laf attıgı için yazdım bunları
iyi forumlar
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Hangi Relaxefendy ? Kimleri Yenmiş V.s'de ? veya hangi Grupla hangi Boss'u kesmiş ? Uyanın artık Rüyadan !
Reklam Kokan Hareketler Bunlar !
o Relax a terlenen dalalylama Ebuhan ı yenebilen sayılı kişilerden Relax.. Oyunu uzun zamandır oynuomuşsun ama deliklerin tıkalı oynuomuşsun duymuomusun.. görmüomusun ..
Relaxefndy ile bi çıkarım yok ben TSKxsubay oyunlada 1 senedir alakam yok ben bildiğimi söleriMMmm.
Hangi Relaxefendy ? Kimleri Yenmiş V.s'de ? veya hangi Grupla hangi Boss'u kesmiş ? Uyanın artık Rüyadan !
o Relax a terlenen dalalylama Ebuhan ı yenebilen sayılı kişilerden Relax.. Oyunu uzun zamandır oynuomuşsun ama deliklerin tıkalı oynuomuşsun duymuomusun.. görmüomusun ..
Relaxefndy ile bi çıkarım yok ben TSKxsubay oyunlada 1 senedir alakam yok ben bildiğimi söleriMMmm.
tskxsubayla alakam yok ama...İLK DEFA KISKANMAYIP DOĞRU SÖYLEYEN BİRİSİN HELAL OLSUN SANA :idea: :arrow:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
valla doğrusunu sölemek gerekirse eskiden bu ferhatı hiç sevmezdim ama namussuz fena kullanırdı büyüyü şimdi ise üstünü tam ve yeterli bi şekilde dizemediğinden pek vs attığına tanık olmadım çarı toplar toplamaz ben iyiyim bilmem şöyleyim bilmem böyleyim diyenlere cevabını verceğinden eminim
tskxsubayla alakam yok ama...İLK DEFA KISKANMAYIP DOĞRU SÖYLEYEN BİRİSİN HELAL OLSUN SANA :idea: :arrow:
eywallah..
kıskanmak karşısındakini daha çok yüceltir.. kıskanmak acizlere yakışır..