Şaheser kolay düşsün
İtemler kolay bulunsun ve ucuz olsun
Kasmak kolay olsun
Bu oyunu oynayan kişi sayısı 10-15 bindir tahminen
Her neyse 10 bin diyelim ..
Bu 10 bin kişiden 5 bini açılacak pvp sunucusuna gelse değil oyun oynamak Lagdan adım atamassınız ..
Zuhahaha 700 binmiş... :mrgreen:
O hesap sayısı...
Sence bu oyunda online 700 bin oyuncu olması mümkün mü?
Bir de çok biliyormuş gibi koyuyorlar ya iyice küçük duruma düşüyorlar...
XxxChesTeRxxX yazdı:Zaten 700.000 nin yarısı oyunu bırakmış kişilerdir..
Tartısmaya Gerek Yok Arkadaşlar...
Eğer Lag vs. Sorunu Olursa Yönetim Onada Bi Çare Bulur..
Böyle Bir Sunucu Açılsında Bi Sonrasında Problemleri Tartışalım Konuşalım..
Ben desteklemiyorum!Gerekçe olarak şunu söyleyebilirim ki:Daha önceden oynadığım bir oyunda(İsim vermek istemiyorum)böle bir olay olmuştu PVP server dediğimiz olay oyunu kendisine gelmişti ve 2 ay açık kalacak dendi sonrasında ise sürekli aktif hale geldi.Eşit eşyalar olursa belki kim daha iyi oyuncu ortaya çıkar fakat bir zaman sonra oda sıkacaktır ve birçok sorunda peşi sıra gelecektir.
Konunun tam içeriğine bakmadım kusura bakmayın.Test sunucusu derken herkesin eşit eşyaları olduğu bir sunucudan bahsediyorsanız yorumum bu şekildedir.Hayırlı akşamlar.
Karakter Adı : Raito Karakter : Savaşcı Seviye : 45 Lonca : Amisos Sunucu : Tılsım
Anka sunucusu açıldığında pluslılara özel diğer sunuculardan farklı birşeyler olacağından bahsetmişlerdi ama diğer sunuculardan hiçbir farkı yok hala..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE Carpe Diem
Melankolik yazdı:Anka sunucusu açıldığında pluslılara özel diğer sunuculardan farklı birşeyler olacağından bahsetmişlerdi ama diğer sunuculardan hiçbir farkı yok hala..
yoo... Arkadaşlık ortamı var... Açlar burada üreyemez 1 kişiyi sancağa 15 kişi sıkıştırdığımız oluyor... Herkes yardımsever. Farkı var yani.