İSTANBULKxBÜYÜCÜ adlı karakter oyunda iken Bloke olmuştur?GM
- ISTANBULKxFuRKaN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: İSTANBULKxBÜYÜCÜ adlı karakter oyunda iken Bloke olmuştur?GM
BİR GameMaster[GM] BURAYA BAKSINNN ...........
Karakter: İSTANBULKxFuRKaN
Level: 49
Sınıf: Büyücü
Yer: TILSIM
Level: 49
Sınıf: Büyücü
Yer: TILSIM
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
acıkcası küfür argo rahatsız edici bir davranış olmadan bloke edemezler enteresan e-mail yollamaları lazım nedense bu tip olaylar artıtı
<)
Hafta sonu olduğundan dolayı şuan bir inceleme yapılamamaktadır. Hafta başından itibaren incelenmek üzere hesabınız not alınmıştır. İyi günler dileriz.ISTANBULKxFuRKaN yazdı:BİR GameMaster[GM] BURAYA BAKSINNN ...........
Destekten gelen mesaj bu.
Reymond. Birşey gözüme çarpıyor benim kankam Dergahxortq çarı açtırmış nasıl açtırdıysa bana bazı şeyler dedi umarım doğru değildir. 1 gÜN sonrasınada ben bloke oldum çok enteresan..

Can Veren Eller Canda Alır...!!
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
walker85 yazdı:Hafta sonu olduğundan dolayı şuan bir inceleme yapılamamaktadır. Hafta başından itibaren incelenmek üzere hesabınız not alınmıştır. İyi günler dileriz.ISTANBULKxFuRKaN yazdı:BİR GameMaster[GM] BURAYA BAKSINNN ...........
Destekten gelen mesaj bu.
Reymond. Birşey gözüme çarpıyor benim kankam Dergahxortq çarı açtırmış nasıl açtırdıysa bana bazı şeyler dedi umarım doğru değildir. 1 gÜN sonrasınada ben bloke oldum çok enteresan..
Tam olarak anlamadım ama ... :?:
Şöyle birşey var oyunda yazdığımız P.m olsun söyle kısmı ya da bölge hiç fark etmez bunların hepsi kayıt altında tutuluyor arkadaşın her ne dediyse belki yönetim okmuşdur ve ondan ceza almışsındır.
<)
Adı üstünde ÖZEL. Eğer özel okunuyorsa bu oyundaki ÖZGÜRLÜK nerde ?

Can Veren Eller Canda Alır...!!
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
walker85 yazdı:Adı üstünde ÖZEL. Eğer özel okunuyorsa bu oyundaki ÖZGÜRLÜK nerde ?
Acıkcası özeline ben karışamam ama sonucda yönetim gerekli görmüş yapmış buna karşı cıkamayız.Bunu değiştirmezler bir çok işlerine yaramışdır hırsızları sahtekarları ve küfürbazları öyle bulmuşlardır belki kim bilebilir.
Sanırım şuanda çok sinirli ve bir okadarda üzgünsün fotolardan anladığım kadarıyla carına baya emek harcamışsın geçmiş olsun elbet bir cevap gelir.
<)
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
TurkDragon yazdı:Lütfen konuyu saptırmamak adına şu an için kimse yorum yapmasın.(kişisel bir ricadır)
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Cevapdan belli olduğu gibi;neyse sen rahat ol yönetim konuyla meşgul anlaşılan fazla uzatmaya gerek yok.
İyi Forumlar.
<)
- Seyitkara
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Sıkıntı Yok
ikv yi pencere modunda oynamak yasaktır.Sanırım bu fixlenmiş bu modda oyuna girince otomatik bloklanmış sanırım.Online oyunlarda fixleme yöntemi yaygın olarak kullanılır.Örneğin oyuncu bir hack le oyuna girdiğinde o hack oyun alt yapısında fixlenmişse sistem otomatik olarak blok atar bunu genel bilgi olarak vermek istedim.
Emeğe her zaman saygı duyarım
SeyitKara

SeyitKara

KARDEŞ SENİN YAPTIĞINI DÜŞÜNMESELERDİ SONRAKİ GÜNCELLEMEDE AÇILIRDI ÇARIN BU GİBİ DURUMLARDA SONRAKİ GÜNCELLEMEYE KADAR BANLIYORLAR ÇIKAR İÇİN KULLANILMASIN DİYE AMA GECE 2 DE BAŞINA GELMİŞ SABAH 6 DAKİ GÜNCELLEMEDE AÇILMADIYSA PEK ÜMİTLENME DERİM BEN !!!
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT