İKVehber (Demo)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BoDyGuArD
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Zouka

Re: İKVehber (Demo)

Mesaj gönderen BoDyGuArD »

JouRney yazdı:Eline sağlık kardeşim, güzel bir çalışma..
En yakın zamanda indirip nasıl birşey olduğuna bakıcam...

umuT...
teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
Amazon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Amazon »

Tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.

Kullanıcı avatarı
olkin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen olkin »

Tebrikler dostum. Birbirinden güzel oyunlar, programlar ve şimdi İKVehber. Başarılarının devamını diliyorum.
Kullanıcı avatarı
BoDyGuArD
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Amazon yazdı:Tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.
teşekkürler :)
olkin yazdı:Tebrikler dostum. Birbirinden güzel oyunlar, programlar ve şimdi İKVehber. Başarılarının devamını diliyorum.
teşekkür ederim :)
Kullanıcı avatarı
Rzakeskinn
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rzakeskinn »

Ellerine sağlık mustafa!
Oyunu güzellik, esenlik içinde oynayanlar da varmış demek ki ! Gelecek çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyorum...
Esenlikle...
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Bu arada destekten çalışman hakkında bize bildirdiğin bazı şikayetler hakkında önerilerimizi ilettik. Kontrol edersin.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
Essoperagma
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Essoperagma »

Tebrikler güzel çalışma olmuş, eline sağlık. ama ben biraz eleştiri yapcam, bunu emeğine saldırı değil daha iyiye ulaşabilmek için bi araç olarak görmeni diliyorum. programı kendin mi yazdın bilmiyorum ama video ayarları bölümünden anladığım kadarıyla oyun yapmak için oluşturulmuş küçük programlardan birini kullanmışsın. fikir çok güzel, ama fikri yazılıma dökerken seçtiğin yol kullanılabilirlik konusunda biraz sıkıntı çıkarmış gibi. diğer arkadaşları bilmiyorum ama benim bilgisayarımda bir butona tıkladıktan sonra çok yavaş tepki alabiliyorum, müzik de bu sırada az bi miktar geri sarıyo. hızlı bi şekilde istediğin bi yere gitmek pek mümkün olmuyo. bence programı daha büyük boyutlara taşımadan önce flash gibi bi alana yönelmelisin, çok daha akıcı ve çok daha görsel bi program ortaya koyabilirsin bu sayede. SwishMax gibi bi program kullanırsan kod bilmene de pek gerek yok. karakterin yürümesi ve duvarlarda durması gibi konularda sıkıntı yaşayabilirsin belki ama ben rehber için klavyeden yürütülebilen bir karakter kullanmaktansa yazılımın daha akıcı çalışabilmesi ve daha görsel olmasının daha önemli olduğunu düşünüyorum.
şuana kadar yanıldığımı varsayarsak ve senin hazır bir program kullanmak yerine bütün yazılımı sıfırdan c gibi bi dille yazdığını düşünürsek: ortaya koyduğun şeye inanılmaz bi çaba harcamış olmalısın. çok büyük, tekrar tekrar takdir edilecek bi emek. ancak bi rehber için böyle bi yazılıma koyulmak emeğinin karşılığını alamamak demek. çünkü bu şekilde haftalarca uğraşarak kabaca şekillendireceğin bir projeyi farklı ortamlarda çok kolay hazırlayabilirsin. bunun üzerinde fazla durmak istemiyorum çünkü zaten bu yazılımı sıfırdan şekillendirecek kadar programlama bilgin varsa böyle bi işe kalkışmaz, bu iş için daha uygun ortamlara yönelirdin diye düşünüyorum.

özetlemek gerekirse, bence şuan kullandığın altyapı bu tarz bir program oluşturmak için yetersiz/yanlış bir seçim. program daha da kompleks hale gelmeden daha kullanışlı bi altyapıya geçersen çok hızlı ve daha görsel bi çalışma ortaya koyabilirsin. bi rehberden beklenen de bu olmalı, kullanıcıya zorluk çıkarmadan istediği bilgiye mümkün olduğunca hızlı ulaşmasını sağlamalı.

söylediğim gibi amacım baltalamak değil, yaptığını takdir ediyorum. kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SERDARBEY »

Ellerine Sağlık Kardeşim Güzel Çalışma Olmuş. BaBa Ali-ye Çıkmak İçin Devamını Bekliyoruz ;)
Kullanıcı avatarı
BoDyGuArD
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Rzakeskinn yazdı:Ellerine sağlık mustafa!
Oyunu güzellik, esenlik içinde oynayanlar da varmış demek ki ! Gelecek çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyorum...
Esenlikle...
teşekkür ederim.
Lathander yazdı:Bu arada destekten çalışman hakkında bize bildirdiğin bazı şikayetler hakkında önerilerimizi ilettik. Kontrol edersin.
ben o mesaja yanıt vermiştim sanırım gözden kaçmış tekrar cevap attım şimdi.
Essoperagma yazdı:Tebrikler güzel çalışma olmuş, eline sağlık. ama ben biraz eleştiri yapcam, bunu emeğine saldırı değil daha iyiye ulaşabilmek için bi araç olarak görmeni diliyorum. programı kendin mi yazdın bilmiyorum ama video ayarları bölümünden anladığım kadarıyla oyun yapmak için oluşturulmuş küçük programlardan birini kullanmışsın. fikir çok güzel, ama fikri yazılıma dökerken seçtiğin yol kullanılabilirlik konusunda biraz sıkıntı çıkarmış gibi. diğer arkadaşları bilmiyorum ama benim bilgisayarımda bir butona tıkladıktan sonra çok yavaş tepki alabiliyorum, müzik de bu sırada az bi miktar geri sarıyo. hızlı bi şekilde istediğin bi yere gitmek pek mümkün olmuyo. bence programı daha büyük boyutlara taşımadan önce flash gibi bi alana yönelmelisin, çok daha akıcı ve çok daha görsel bi program ortaya koyabilirsin bu sayede. SwishMax gibi bi program kullanırsan kod bilmene de pek gerek yok. karakterin yürümesi ve duvarlarda durması gibi konularda sıkıntı yaşayabilirsin belki ama ben rehber için klavyeden yürütülebilen bir karakter kullanmaktansa yazılımın daha akıcı çalışabilmesi ve daha görsel olmasının daha önemli olduğunu düşünüyorum.
şuana kadar yanıldığımı varsayarsak ve senin hazır bir program kullanmak yerine bütün yazılımı sıfırdan c gibi bi dille yazdığını düşünürsek: ortaya koyduğun şeye inanılmaz bi çaba harcamış olmalısın. çok büyük, tekrar tekrar takdir edilecek bi emek. ancak bi rehber için böyle bi yazılıma koyulmak emeğinin karşılığını alamamak demek. çünkü bu şekilde haftalarca uğraşarak kabaca şekillendireceğin bir projeyi farklı ortamlarda çok kolay hazırlayabilirsin. bunun üzerinde fazla durmak istemiyorum çünkü zaten bu yazılımı sıfırdan şekillendirecek kadar programlama bilgin varsa böyle bi işe kalkışmaz, bu iş için daha uygun ortamlara yönelirdin diye düşünüyorum.

özetlemek gerekirse, bence şuan kullandığın altyapı bu tarz bir program oluşturmak için yetersiz/yanlış bir seçim. program daha da kompleks hale gelmeden daha kullanışlı bi altyapıya geçersen çok hızlı ve daha görsel bi çalışma ortaya koyabilirsin. bi rehberden beklenen de bu olmalı, kullanıcıya zorluk çıkarmadan istediği bilgiye mümkün olduğunca hızlı ulaşmasını sağlamalı.

söylediğim gibi amacım baltalamak değil, yaptığını takdir ediyorum. kolay gelsin
yorumun için teşekkürler.flash benzeri bir program ile yapıyorum.programın c++'a benzeyen bir script dili var onunla kodluyorum.beta sürümü olduğu için bu şekilde bir çok ayrıntıyı gözden kaçırdım.kasma ve takılma sorunlarınında büyük ihtimal bu yüzden olduğunu düşünüyorum.tam sürümde yepyeni ve kaliteli özelliklerle görüşmek üzere.
SERDARBEY yazdı:Ellerine Sağlık Kardeşim Güzel Çalışma Olmuş. BaBa Ali-ye Çıkmak İçin Devamını Bekliyoruz ;)
yorumun için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Raito »

Çok güzel bir çalışma tebrik ediyorum.

Başarılarınızın devamını diliyorum.
ResimResim