DOST LONCASI

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ayhilal
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: DOST LONCASI

Mesaj gönderen ayhilal »

Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar...

Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~

Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Kullanıcı avatarı
Kralbenim
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kralbenim »

yeni levellerler dost loncasına ugursuz geldi ve çok sevdigim lonca dagıldı bu kadar iyi kişinin toplantıgı bi takımın dagılmasına üzüldüm
Resim
Kullanıcı avatarı
asmera
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen asmera »

Bence dağılmıyor, tekrar toparlanmaya çalışıyoruz.
Çünkü biz....
Resim
Beyazmai
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Beyazmai »

Selam Dostlar,
Yeni yılda yeni yapılanmayla karşınızdayız:))Dağılma falan yok bu oyun var olduğu sürece dostlar da var olucak.Oyuncular değişir Dostluk bakidir...Asmera az yazmış öz yazmış ölümüne kankayız:))
Fevri davranışların bize ne kadar zarar verdiğini görmüşsünüzdür umarım fevri davrananlar...Her insan hata yapabilir ve yanlış anlayabilir,ancak konuşmadan bazı sözler söylemek ve kararlar almak yıpratıcı oluyor.
Yeni yılımızı kutlayan arkadaşlara gönülden sevgiler.
Dost listesinde değişiklikler oldu bugün yeni liste açıklanır arkadaşlar.
Kralbenim bizi iyi insanlar olarak andığın için çok teşekkürler ancak dağılmadık daha iyi olmak için yola devam:))
Beyazmai-Dostxpervane
Kullanıcı avatarı
Sfenks
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sfenks »

cCcmuratcCc yazdı:böle bişi varsa bundan sonra ben kesinlikle dostxmurat çarıma girmiyorum haberiniz olsun ....
Pegasuss

cCcmuratcCc yazdı:Bu kadar mı sözünüz hani dostluk hani kardeşlik sizin dostluğunuz oyunda mı yoksa gerçek hayat mı bu arada aklınızda bulunsun beni ve ablamı loncaya metin abi aldı ancak o derse sizi loncadan çıkartım öle olur yoksa ben mustafa Sfenks falan tanımam etmem ....
buarada oyuna dönüyorum okulun pclerine ikv yi yüklüyoz burda arkta var lodosxkıyamet (burak)
artık o olursa hergün oyunda olurum perşembe günü oyundayım ....
Eskiden Dostxmurattı
artık pegasuss
ESKİDEN DOST OLAN ŞİMDİ NEDİR ?

BENİMLE SORUNUN VARSA BENİMLE KONUŞ ÇÖZELİM
BENİ YİNE TANIMA AMA KENDİNLE SAVAŞINI BİTİR SONRA GEL BENİMLE KONUŞ ...

NE OLDUĞUNA NE OLACAĞINA BEN KARAR VEREMEM SEN KENDİN NE OLMAK İSTİYORSUN ONA KARAR VER
Bilinmezliğin içindeyim biliyorsan gel bul beni
Kullanıcı avatarı
Sfenks
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sfenks »

***DOST LONCASI BUNDAN SONRA KATILIM , PAYLAŞIM VE DOSTLUK-ARKADAŞLIK BAĞLAMINDA AŞAĞIDAKİ KADROSU İLE YOLUNA DEVAM EDECEKTİR...

***DOST LONCASI BAŞKANI VE ÜYELERİ GEREK GÖRDÜKLERİ VE ONAYLADIKLARI TAKDİRDE BU LİSTEDE DEĞİŞİKLİK YAPILACAKTIR...

***BUNDAN ÖNCE BİZİMLE BİRLİKTE YOL ALMIŞ OLAN DOST LONCASI ÜYELERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ...

Dostxpetrocelli , Petrocelli - Kurucu
1-Dostxpervane , Beyazmai - Başkan
2-Dostxsfenks , Toratora , Zerozero , Sfenks - Forum sorumlusu
3-Dostxyadigarbey , Yadigarbey
4-Dostxsedat , Tades
5-Dostxasmera , Asmera
6-Dostxredsonya , Redsonya
7-Dostxasiusta , Asiusta
8-Dostxmagicgirl , Magicgirl
9-Dostxmurat
10-Dostxmimar , mimarov ,
11-Dostxyokedici

Bu liste dışında "Buradan tarafımdan açıklanmadığı sürece" hiç bir Dost Loncası üyesi bulunmamaktadır...
Bilinmezliğin içindeyim biliyorsan gel bul beni
Kullanıcı avatarı
cCcmuratcCc
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen cCcmuratcCc »

Beyazmai yazdı:Selam Arkadaşlar,
Yeni sayfamız hayırlı olsun,bu ilk mesajım olucak.Mesaj yazmamın nedeni ise malesef o kadar hayırlı değil.Ben ve Bitter bir süre izin almıştık oyundan başkandan ve dostlardan gittik,izin süremiz doldu ve Bitter gelemesede ben geldim.Ancak başkan ve 2.başkan çok uzun süredir oyunda yok ve rahatsızlığımız dostlar olarak çok arttı.Hatta sıkıldık hatta patladık hatta hatta hatta :) Duydum ki gizli çarlarla oyundalarmış ve biz oyundayken bile bir selam verme tenezzülünde bulunmuyorlarmış,varsa bir problem açıklayalım,bakın benim problemim vardı saydım size hem de her birinize tek tek:))Lafı dolandırıp kafa bulandırmıcam.DOST isminin fikrini biz verdik,başkan kabul etti ve bu ismin çağrıştırdıklarını çöpe atmıcaz.Ayakta kalan dostlarla birlikte devam edicez.Ancak bu yönetimsiz biraz karışık oluyor.
1 hafta süre veriyoruz dostlar olarak size başkanlar olarak görevinizi yapmanızı tavsiye ediyoruz.Aksi takdirde DOST luğun bekası ve prestiji için her türlü tetbirleri ivediyen almak boynumuzun borcudur:))))Totaliter davranışlar sergilemek DOST lara yakışmaz o yüzden sizden görevinizin başına dönmeniz rica olunur.Oyuna çok sık giremesekte bir birlikteliğimiz olduğunu anlayalım,ki bu oyun sanallıktan çıktı artık bizim için di mi?O kadar görüştük yahuuu:))Ki daha çok görüşücez...1 hafta 1 hafta 1 hafta 1 hafta:))))
Hepinize candan sevgiler.
Bu arada Emrullah çok sevindim...
BEYAZMAİ
böle bir laf sonucu bende öle yazdım sen 40 ına merdiven dayamış biri olarak onu anlamadıysan o snn problemin beni ilgilendirmez...
Resim
ResimPeGaSuSResim
Tılsım Görev Yardımlaşma Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar
Kullanıcı avatarı
cCcmuratcCc
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen cCcmuratcCc »

Sfenks yazdı:****
cCcmuratcCc yazdı:böle bişi varsa bundan sonra ben kesinlikle dostxmurat çarıma girmiyorum haberiniz olsun ....
Pegasuss

cCcmuratcCc yazdı:Bu kadar mı sözünüz hani dostluk hani kardeşlik sizin dostluğunuz oyunda mı yoksa gerçek hayat mı bu arada aklınızda bulunsun beni ve ablamı loncaya metin abi aldı ancak o derse sizi loncadan çıkartım öle olur yoksa ben mustafa Sfenks falan tanımam etmem ....
buarada oyuna dönüyorum okulun pclerine ikv yi yüklüyoz burda arkta var lodosxkıyamet (burak)
artık o olursa hergün oyunda olurum perşembe günü oyundayım ....
Eskiden Dostxmurattı
artık pegasuss
ESKİDEN DOST OLAN ŞİMDİ NEDİR ?

NE OLDUĞUNA NE OLACAĞINA BEN KARAR VEREMEM SEN KENDİN NE OLMAK İSTİYORSUN ONA KARAR VER
az önce o sorunun cevasbını verdim nie öle yazdığımı ve sonuçta sen bana dion ki gel bnm le konuş çözelim pegasussun kimin çarı olduğunu bilkmiyon mu slm veriğimde almadın bile bide burda sorunun varesa çözelim dedin
bide eskiden dost olan şimdi de dosttur ama sana haber verilmeden bir liste yapıo ve adın yok alttada söle bi yazı...
bundan önce bizle yola çıkanlara teşk ederiz.
ve bu kisteden başka dost loncası üyesi yoktur dion sen bnm yerimde olsan ne düşünürdün ....

bu lfa cevabıma gelince kendinle savaşını bitir dion sen bu kelimenin nereye gittiğini düşünmediğini düşünerek cvbb bile vermiyorum
Bişi sorcam bu revizyondan Metin Abinin Haberi varmı lonca kurucu olarak ...???
Resim
ResimPeGaSuSResim
Tılsım Görev Yardımlaşma Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar
Kullanıcı avatarı
ayhilal
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen ayhilal »

Mustafa (ezik) abi ben senı dost olmadan önce tanıdım kı sen bizlerden sonra car actın senı ben okyanus ablam sayezinde tanıdım ama senın tavrın loncadan ayrıldım deye beni sildin buna anlam veremedım hep diyorduk ilk lonca acıldı günde beri car acanalrı değişmem kimse lere basta patron sobre savaş sedat şenol elif yiğit murat derya yadigar abim ben bunları bilirim baska kımseyı tanımam bu saydım isimlerden tek 2 kişi oyunda şuan gerisi olmayınca lonca kalmamın anlamı yok loncadan ayrıldım deye dost bitmedı aynı şekil devam ediyor .....
bu kişilerden harıcı slm almış almamış umrumda değil ......
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~

Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

S.a Dost Loncasının yeniden toparlanmakta olduğunu görmek Kurt Ailesi olarak bizleri sevindirdi Dost Loncası hep pırlanta gibi temiz bir lonca idi şimdide öyle olarak kalacağından eminim Dost Loncasındaki Dostlara selam olsun Dostluklar daim olsun ............. ee Hayırlı olsun :)
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...

“Genel Sohbet” sayfasına dön