Karakter adı değiştirme pini Hk.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Karakter adı değiştirme pini Hk.
onun hk. bi fikrim yok
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
selam bu isism deiştirme konusunda herkeze eşit olmanız gerekmekte fuarda 15tl ye plus satıyosunuz özellikleri başka şehirdekilerden kapsamlı yani şimdi istanbulda oturanlar bu oyunu oynasında denizlide ve Türkiyenin diğer şehirlerinde oturanlar oynamasınmı? bu haksızlıgın acilen düzeltilmesini bekliyorum.... İyi forumlar
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
fuara gidemeyenlere bi çözüm getirecekmisiniz ??
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
Fuara özel kutu piyasaya sürülmüş bi kutu olduğuna göre marketlerde satılmasındada bi sakınca olmayacaktır.İkv oyuncularındanda büyük ilgi görülecektir.
Persiian
istanbulda yaşıyom kaçırdam ne yapcam yav ad değiştirme başka şey yokmu önceden kutu aldım ordaki e-pini gircem nedir bu
Ne Dersin Yeni Çağın Başlangıcı

- geller
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Dergah
yaw ben epını fuarda ılk gun aldım en az 119 kere denedım yanlıs dedı sımdıde kullanılmıs dıyor nasıl iştir ya yonetım bu işi acıklayın bana
bazen nefes almak değldır yaşamak ....
SEMT AŞKI EYÜPSULTAN
SEMT AŞKI EYÜPSULTAN
karakter ismi değiştirmede RAKAM kullanılıyormu?
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
Bence bu fuar biraz haksız oldu istanbula özel yapılmış gibi diğer illerdede oynanıyor bu oyun herkes isim değiştirmek istiyor bence bu e-pin ler diğer illerde sınırlı şekildede olsa dağıtılmalıydı fuara gelemenleri gözardı ettiniz bu bi kazançmı yoksa kayıpmı?
***En bÜyÜK kAbAdAyıLıK eFeNdİlİkTiR***
Ya İstanbuL'a Gelemiyenler Var Biz Nasıl Alcaz Ve Artık Beta dÖNEMİ tARİHE kARIŞIYOR gİBİ bİRŞEY oLDU Betaları Sadece İSimLerin den Ayırdedebiliyoduk
Artık HerKöşede Yeni İsimliler Var
¨‘°ºO§§(¯`•.(¯Днмєт¯).•´¯)§§Oº°‘¨
Herkeze Katılıyorum.. İstabulda Olmayanlar var.. İstanbulda olupt gidemeyenler var sadece Fuarda olması herkez için kötü oldu.Ya hiç çıkartmıycaktınız. Yada sadece Fuara gidenlere vermiyecektiniz.Millet oyun parasıyla alayım diyorlar çoğuları kullanılmışları satıyorlar. Yani onları kötü amaçla kullananlar çok fazla olduğu için bende isim değiştirme kodunun Alış-Veriş merkezlerinde ( Bimesk , Kipa vb) satılmasını herkez kadar çok istiyorum..Plus kutusuyla beraber veya özel başka bir kutuda satılırsa iyi olur..
İyi Çalışmalar.
İyi Çalışmalar.