mynet hesap
Re: mynet hesap
aynen daha bi cacık olmaz bu gece yatmak en iyisi
enteresan deneyelim bakalımghost yazdı:nerull mynet heabımdan e.ö ye gıremesemde ankaya hemen gırdı bu nasıl oluyor acaba
RedNight yazdı:Nerull yazdı:Merhabalar,
TTNET servislerinde yaşanan bir erişim sorunu sebebiyle TTNET hesaplarıyla oyuna girişlerde sorun yaşanmaktadır.
Bilgilerinize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=44465

BOşvern herkes MAç izlesin :lol: :lol:
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
vayyyyyy olaya bakkkk... mynet ve tt net hesabından eminonune girmiyor fakat mynet hesabıyla anka ya giriyor.... bu ne simdi.. bende ttnet yada mynette sorun yok.. eminonu serverinde sorun var..
Siz ne şekilde denediniz acaba?KIZILBEY yazdı:21:34 itibariyle yapılan denemelerde bir sorunla karşılaşılmamıştır. Oyuna tekrar bağlanmayı deneyebilirsiniz.
Nerull sadece TTnet te mi sorun var zannediyorsunuz? Şu oyunla biraz daha ilgilenseniz nasıl olur?
BU nedir arkadaş ya.blueyes yazdı:aynen daha bi cacık olmaz bu gece yatmak en iyisi
-- Kapandı mı sunucular ?
-- Evet
-- İyi ben yatıyorum i o zaman iyi geceler
O kadar sindilirmişiz ki artık sesimizde çıkmıyo
-- Hadi iyi geceler herkese

- oOoIyushoOo
- Acemi Savaşçı

MYNET hesabımla SADECE EMİNÖNÜ serverına giremiyorum (tam 1 saattir)
Evet şu ortamda dahi bizlere görevlerimizi hatırlatma inceliğinde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Ön görülemeyen bir aksalıktan dolayı Sunucular ve ISP Sağlayıcılar bazında kararsızlıklar yaşanmaktadır. Konuyla ilgili yetkililerin çalışmaları devam etmektedir. Muhtemel çalışmaların netice vermemesi durumda Siz kullanıcılarımıza gereken açıklama yapılacaktır, bilginize!cego yazdı:Siz ne şekilde denediniz acaba?KIZILBEY yazdı:21:34 itibariyle yapılan denemelerde bir sorunla karşılaşılmamıştır. Oyuna tekrar bağlanmayı deneyebilirsiniz.Sorun olduğunun bile farkına varamamışsınız. En azından forumda bu kadar açık üyenin bulunmasından bir sorun olduğu açıkça belli.
Yanlış bilgi vermek yerine, bir forum yetkilisi olarak diğer arkadaşlarınızdan da bilgi alıp, ona göre insanları doğru bilgilendirmeniz gerekmez mi?
Nerull sadece TTnet te mi sorun var zannediyorsunuz? Şu oyunla biraz daha ilgilenseniz nasıl olur?Size hatayla ilgili bir örnek vereyim belki çalışmalarınıza yardımcı olur.
Aynı üyelikte olan (Mynet) fakat farklı sunucularda bulunan (Eminönü - Sancak) karakterlerimden Sancak sunucusuna giriş sağlanabiliyorken Eminönü sunucusuna bağlanmaya çalışırtığımda oyun sunucusuyla bağlantı kurulamadı. İnternet ayarlarınızı kontrol edin uyarısı alıyorum. Şimdi ben dediğiniz üzere sadece TTnet te hata olduğunu varsayıp internet ayarlarımla mı oynamalıyım?
![]()
İnsanlara bilgilendirirken biraz daha dikkatli davranmanız temennisi ile.
![]()
Sabrınızı ve heyecanınızı kaybetmemeniz, temennisiyle...
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Hadi Siz yapında ßoşverın ßizi Alıstık ße kardeşKIZILBEY yazdı:Evet şu ortamda dahi bizlere görevlerimizi hatırlatma inceliğinde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Ön görülemeyen bir aksalıktan dolayı Sunucular ve ISP Sağlayıcılar bazında kararsızlıklar yaşanmaktadır. Konuyla ilgili yetkililerin çalışmaları devam etmektedir. Muhtemel çalışmaların netice vermemesi durumda Siz kullanıcılarımıza gereken açıklama yapılacaktır, bilginize!cego yazdı:Siz ne şekilde denediniz acaba?KIZILBEY yazdı:21:34 itibariyle yapılan denemelerde bir sorunla karşılaşılmamıştır. Oyuna tekrar bağlanmayı deneyebilirsiniz.Sorun olduğunun bile farkına varamamışsınız. En azından forumda bu kadar açık üyenin bulunmasından bir sorun olduğu açıkça belli.
Yanlış bilgi vermek yerine, bir forum yetkilisi olarak diğer arkadaşlarınızdan da bilgi alıp, ona göre insanları doğru bilgilendirmeniz gerekmez mi?
Nerull sadece TTnet te mi sorun var zannediyorsunuz? Şu oyunla biraz daha ilgilenseniz nasıl olur?Size hatayla ilgili bir örnek vereyim belki çalışmalarınıza yardımcı olur.
Aynı üyelikte olan (Mynet) fakat farklı sunucularda bulunan (Eminönü - Sancak) karakterlerimden Sancak sunucusuna giriş sağlanabiliyorken Eminönü sunucusuna bağlanmaya çalışırtığımda oyun sunucusuyla bağlantı kurulamadı. İnternet ayarlarınızı kontrol edin uyarısı alıyorum. Şimdi ben dediğiniz üzere sadece TTnet te hata olduğunu varsayıp internet ayarlarımla mı oynamalıyım?
![]()
İnsanlara bilgilendirirken biraz daha dikkatli davranmanız temennisi ile.
![]()
Sabrınızı ve heyecanınızı kaybetmemeniz, temennisiyle...
ßari açılınca ßizim grußu junona Göderın tam keserken