Tuzluk yazdı:Güvenmek ve güvenilmek sizin elinizde arkadaşlar onuda sobee yapacak değil
Peki bunun büyük bir organizasyon olduğunu ve bununda özel bir hediyesinin olmasının normal olmasına ne diyorsunuz
K.BKMA AMA O HEDIYE DEIL BILDIIGN PARA ILE SATIOLAR SNDE KUTU ALION ADAM SNA PLUS PAKET+NICK DEISTIRME VERIO BIDLGIN PARA KARSILIGI PARA KARSILIGI OLMASA NIE ALALIM HERKES NETTE NINDIRIR OYUNU....!
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'
Tuzluk yazdı:Güvenmek ve güvenilmek sizin elinizde arkadaşlar onuda sobee yapacak değil
Peki bunun büyük bir organizasyon olduğunu ve bununda özel bir hediyesinin olmasının normal olmasına ne diyorsunuz
Diyoruz ki başka şekilde özel hediyeler olabilir bu gerçekten çok büyük bir hediye ve herkes yararlanmak istiyor.
Ve ek olarak hediye değil parayla alınıyor
Grandxtexas yazdı:Yeni gelecek genişleme paketi(?????) görüntülerini fuara gelemeyenler için ne zaman resmi siteye veya foruma ekleyeceksiniz?
Ayrıca bir sene fuara gelenler için duyurularda olmadığı halde.Sobee'nin Takdiri Epe ve Buluşma Hatırası gibi özel itemler verildi bu senede öyle bir sürpriz varmı?
Grandxtexas yazdı:Yeni gelecek genişleme paketi(?????) görüntülerini fuara gelemeyenler için ne zaman resmi siteye veya foruma ekleyeceksiniz?
Ayrıca bir sene fuara gelenler için duyurularda olmadığı halde.Sobee'nin Takdiri Epe ve Buluşma Hatırası gibi özel itemler verildi bu senede öyle bir sürpriz varmı?
Cevap verirmisiniz?
AYIPTIR SOLEMESI KARDES TMM SORUN GUZEL SENI ILGILENDIREN BI SORU AMA SUNU DEMEK ISTIYORUM
KOYUN CAN DERDINDE KASAP ET DERDINDE...!
SUSUMAK YOK KARDESIM GERKIRSE PC BASINDAN KALKMAM HAKKIMI SAVUNURUM UYUMAM BILE CUKU BEN BU OYUNA SENELERIMI VERDIM ARADA UFAK TEFEK BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM AMA HAKKIMI YIYEMEZSINIZ....!
KIMSENIN HAKKINI YIYEMEZSINIZ...!
Her sene fuara katıldım.
2008 senesinde fuara katılanlar için 3 erli gruplar yapıldı ve bunlar arasında savaşlar yapıldı. Kimisininki 10 saniye sürdü kimisinin ki 2 dakika ,
Kazananlara neler verildi
Yüzük Kolye ve Sobee'nin takdiri epe
Sadece fuara giderek bilgisayar başında oturarak bunları kazandım.(30 saniyede) Bana katkısı 150milyon oldu. 39 Level için gerçekten büyük bir para, ama bir kişi ortaya çıkıp itiraz etmedi. Aksine bu senede öyle hediyeler verilecek mi diye yazıyor ?
Kimisi 150 milyon için kaç gecesini harcasa zar zor ulaşacağı bu para miktarına ben sadece , Otobüse bir paso (0.75 kuruş) ve 2 büyü atarak kazandım.
Bunlara tepki göstermediniz. Şimdi isim değiştirme hakkına tepki gösteriyorsunuz.
Benim karakterimin adı Patasana bunu pATAsANA şeklinde değiştirince, başka bir oyuncu karşısında farklı bir özelliğe kavuşmicam. Karakterimin hasarları x2 katına çıkmicak.
Asıl şimdi Sobee'yi tebrik etmek lazım. Sadece fuara gelenlere haksız kazanç (item para) verilmiyor. Oyuncular arası dengeden etkilenmiyecek hediyeler veriliyor.
Böylesine büyük bir organizasyonda geçmişteki hatalarını tekrarlamayan ;
Sobee'yi bu konuda destekliyorum.
Sizlere sorunumu belirtmek istityorum .Umarım dikkate alır cevaba layık görürsünüz..
Başta ben olmak üzere diğer bir çok arkadaşımız compex fuarına gelemeyeceklerinden dolayı bu haktan faydalanamayacak.Bu etkinliklik elbette büyük bir etkinlik ve o etkinliğe katılanlara hediye verilmesi gayet doğal.
Bizim burdaki sorunumuz gelemeyenlerin hali ne olacak ?
Lütfen sizlere soracağım sorulara cevap verin .Eminimki soracağım sorular tüm arkadaşlarında merak ettiği konulardandır ...
1- Karakter İsim Değiştirme hakkı yalnızca fuara gelenlere verilip daha böyle bir etkinlik yapılmayacak mı yoksa ileride diğer oyunculara kutu vb. araçlarlada bu özellik sunulacakmı ?
2-Sunulacaksa bu işlem ne kadar zaman alır ?
İletimi okuduğunuz için teşekkürler..
Lütfen sorularıma cevap verin..